BLUSH.hu Főoldal
Új hozzászólás

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned!

Itt regisztálhatsz!
» Fórumok » Divat » mi jön divatba?
Válasz
Barby Bunny febr. 26. 19:14
Kiegészítők nélkül olyanok vagyunk mint a sótlan leves!
Én imádom a táskákat, szeretem az újat és a használtat és a nő csak a táskájával együtt lehet igazi dáma!

A WWW.TASKAEXPRESS.HU weboldalon mindenki megtalálja a maga ízlésének megfelelőt. Az üzletasszony a diszkrét minőségi darabokat, míg a fiatalokat a Playboy táskák garmadája várja. Természetesen hozzáillő pénztárcákat is találtok, kiegészítőket, stb.
Az állandó akciókról ne maradjatok le, ezt hírlevélben mindig küldik! Repül Zavart

mondom.... WWW.TASKAEXPRESS.hu Vidám
Idéz Top
Barby Bunny febr. 26. 19:10
Kiegészítők nélkül olyanok vagyunk mint a sótlan leves!
Én imádom a táskákat, szeretem az újat és a használtat és a nő csak a táskájával együtt lehet igazi dáma!
A www.taskaexpress.hu weboldalon mindenki megtalálja a maga ízlésének megfelelőt. Az üzletasszony a diszkrét minőségi darabokat, míg a fiatalokat a Playboy táskák garmadája várja. Természetesen hozzáillő pénztárcákat is találtok, kiegészítőket, stb.
Az állandó akciókról ne maradjatok le, ezt hírlevélben mindig küldik! Repül Zavart
Idéz Top
KosaR 2009. júl. 29. 09:28
Sziasztok?
Szerintem egy dolog sosem megy ki a divatból: a nőiesség!
Te Igazi nőnek érzed magad? Találtam egy érdekes cikket:
http://www.fokuszbanano.hu/tes...
Olvasd el, és Te is megkapod a választ a kérdésedre!
Mindenkinek szép napot! Vidám
Idéz Top
Luca 2009. júl. 27. 09:27
Sziasztok!
Ha valaki úgy szeretné magát látni mint még soha, a legdivatosabb cuccaiban, akkor tudok ajánlani egy kedves barátomat, aki ezt megvalósítja és olyan fotósorozatot készít rólad, mint amilyet híres modellekről láthatsz magazinokban.
http://www.danisbarna.hu
Mosoly
Idéz Top
esyti 2009. ápr. 27. 13:58
Sziasztok!

Most találtam ezt az oldalt, valóban egyedi és különleges óráik vannak. Én már rendeltem is egy Jay Baxter órát strasszokkal. Csodaszép, imádom. Csók

A május 20-ig regisztrálók pedig nyereményjátékon vesznek részt, ahol ajándékutalványt és vásárlási kedvezményt sorsolnak.

www.ora-karora.hu
Idéz Top
barcagunti 2009. febr. 5. 07:55
en nagyon szeretek oltozkodni szerintem valmi vilgos legyen a smiked is probald ki ha nem teszik bocsi Ciki Vidám
Idéz Top
andracs 2009. jan. 24. 17:32
Sziasztok!
Nekem ez az oldal tetszett meg. Szerintem érdekes cikkek vannak az ékszer viselésről és divatról.

http://www.ekszerbolt.net
Idéz Top
Szofiaa 2008. dec. 11. 12:49
Sziasztok!
én is talaltam egy jó kis dolgot, kiváló ajándéknak, aki nem tudja mit ajándékozzon a szerelmének..

itt a link, nézzétek meg!!!
http://interno.hu/index.php?op...

én már be is jelentkeztem..és alig várom a fotózást Vidám
Idéz Top
ancsa32 2008. dec. 3. 21:44
Sziasztok!

A minap találtam egy érdekes oldalt, ahonnan ingyenesen kinyomtathatsz vásárlási kuponokat! Nekem bevált, nyugodt szívvel ajánlom neketek is!

http://www.napiakciok.hu Vidám
Idéz Top
encsi 2008. jún. 26. 17:48
szia horigabi!
nem tudod nekem megmondani annak a nagyméretű elegáns boltnak a telefon számát vagy az web oldalát nagyon fontos lenne előre is köszi Vidám Vidám
Idéz Top
1968 2008. máj. 8. 14:51
Mosoly Rosszkedvű Sebzett Szia
Idéz Top
horigabi 2008. ápr. 13. 15:42
Sziasztok!

Ha elegáns nagy méretű (M-6XL) ruhát kerestek én találtam egy nagyon jó üzletet a VI. kerület Szondi u. 45.sz. alatt.
Jó áron vannak és nagyon egyediek, és jó méretűek.
Az eladók kedvesek és segítenek a választásban és nem néznek ki ha egy kicsit nagyobb méretet keresel.

Velem már volt hogy kinevettek a boltban az elsdókSzomorú
Idéz Top
viragszal 2008. márc. 20. 16:38
Szijah....Most regltem és olvastam aamit irtál király:D
Idéz Top
pöttömpanna 2007. dec. 29. 14:53
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem! Vettem egy fehér rövidujjú selyeminget. Van hozzá gyöngysor nyakláncom eg karkötőm. Hosszú szőke hajam van, de össze lesz kötve. Milyen sminkem legyen, Kérlek segítsetek!!! Szomorú Tanácstalan vagyok... Szomorú Nagyon szépnek kéne lennem... Szomorú Nem tom h fog sikerülni...
Idéz Top
Napokka 2007. aug. 25. 16:37
Aloha!
Nos, hát én szerencsére azok kicsiny tömegébe tartozom, akik nem követik, de nem is hanyagolják el a divatot, inkább személyre szabják.....
Nos nekem már egy éve a püspöklila a kedvencem....de nem az Elleben láttam....
Most ezt nem kötekedésnek írom, csak arra célzok, hogy nem mindig kell úszni az árral, mert akkor hol a személyiség?
Én mindig úgy öltözködöm, ahogy nekem tetszik, nem ahogy az újságokban leírták, vagy ahogy a tervezők megálmodták....szerintem ha elgondolkozik mindenki, rájon hogy mik a kedvencei és, hogy miket szeret szívesen hordani, nah ez az egyéni ízlés....
Mellesleg még annyit, hogy mi lenne ha nem lenne több divat lap, akkor mindenki zsákban futkosna, mert nem tudná mit vagyen fel?!
Tégla Csók Csók
Idéz Top
macilány 2007. aug. 25. 14:46
Most néztem a szeptemberi Elle-t, nézzétek meg, ott a nagy öszi-téli divatmelléklet benne, a legnagyobb tervezők bemutatóival. Bejön a püspöklila, mint szín.
itt: "noioltozo.blog.hu" pont lila ruhákat, szereléseket láttam a múltkor, nagyon szépek!
Idéz Top
dzyna 2007. júl. 13. 14:30
Kedves Nicky !

Olvasom, hogy egyéni ruhát szeretnél.
Olyan lapot (még) nem ismerek, ahol ilyet rendelni lehet, de .. itt jön a de, tudok ajánlani festőt.
Nevezetesen saj. magamat. Festek olajjal, akrillal, pasztellel és tervezek ruhákat, sajátkezű festéssel, selyemből.
Amennyiben van kedved, kipróbálhatunk egy együttműködést.
Várom szeretettel jelentkezésed: Dzyna
o6 /20 525 6798

Idéz Top
Anada 2007. máj. 14. 15:27
Sziasztok!
Én ismerek egy nagyon kedves fotós lányt!
Ő még hagyományos géppel filmre dolgozik, és nem futószalagon mennek hozzá az emberek! 1 ember - 1 nap! Kisminkel, belövi a hajad, kiválasztjátok a kellékeket (pl. cilinder, sétabot, boa, szörme... rengeteg van) és elkezdtek dolgozni.
A legtöbbet kihozza belőletek, úgy, hogy nem azt érzed, hogy szép-szép, de ez nem is én vagyok!
Van műterme, de a szabadban is dolgozik! Miskolc és Budapest!
Nagyon kedves és így könnyebben levetkőzöd a gátlásaidat! Ha erotikus képeket is szeretnél, nem utolsó szempont, hogy lány!
Nekem már többször készített képeket egyéb alkalomra és csodálatosak lettek.
Szívből ajánlom! Én már évek óta visszatérek hozzá! Függő lettem
Az ő telefonszáma: 06/20 33-66-271
Neve: Juhász Anna

Sok sikert!
Idéz Top
Nicky 2006. júl. 9. 14:39
Sziasztok!!

Tud valaki olyan oldalt ahonnan valami hosszú rózsás egyberuhát lehetne rendeléni??Olyat szeretnék amin fehéralapon piros rózsák vannak!!Rendezvényre kellene!! Sírás
Idéz Top
Holdvirág 2006. ápr. 26. 08:15
hét, és itt a jó idő, újjászülethetsz! Új és visszatérő anyagok, minták, fazonok és díszítések. Nézzük, mi vár ránk tavasszal és nyáron.
Nem árt spórolni egy kicsit, mert hamarosan fel kell frissíteni a ruhásszekrényt tavaszi és nyári darabokkal. Ha még nem tudod, hogy milyen ruhákban szeretnél pompázni a következő szezonban, akkor íme egy kis segítség az új trendek közti eligazodáshoz.

Díszítések

A díszítések terén is nagy lesz a kínálat az idén, ennek köszönhetően a nagy fodrok, pliszék, csipkék, tengerészcsomók és kötelek között szemezgethetsz.

Természetesen a csillogó strasszok sem hiányozhatnak egy-egy bulis ruhadarabról vagy a kiegészítőkről. A fodrok nagy visszatérőnek számítanak, hiszen mindenhol megjelennek ezen a nyáron.

A vékony, lenge anyagokon kívül akár pamutruhákat és bőrpapucsokat is díszíthet a fodor, amely sportosabb hangvételt kölcsönöz a daraboknak. Idén a szoknyák, ruhák, felsők és akár a kiegészítők is lehetnek pliszírozottak.

A modern romantikát kedvelőknek kimondottan ajánlottak a pliszírozott ruhadarabok. A csipkés díszítéseket a fehérnemű divatnak köszönhetjük. Most akár egy csipkés fűzőt vagy egy fehérnemű jellegű topot is magadra húzhatsz felsőként.

Farmernadrággal vagy szoknyával párosítva garantált a siker. Ha nem vagy elkötelezettje a csipkés díszítésnek, akkor válassz inkább egy-egy csipkével díszített kiegészítőt (táska, cipő, öv, stb.).

Ez a vonal szintén a 2006-os nyár romantikus kelléke. Tengerészek figyelem! Nincs szükség egy hajóra vagy vízre ahhoz, hogy tengerészként grasszálj az utcákon. A kötelek, csomók, csatok és gombok teszik még érdekesebbé a tengerészruhákat és kiegészítőket. Ezekben a darabokban akár az óceánoknak is nekivághatsz.

A strasszok, flitterek, fagömbök és gyöngyök is izgalmasabbá és ellenállhatatlanná teszik a ruhákat. A nagy választékból garantáltan találsz az alkatodhoz és az egyéniségedhez passzoló díszítőelemeket, csupán annyi a dolgod, hogy nyitott szemmel járj a boltokban.
Idéz Top
Holdvirág 2006. ápr. 9. 19:53
sziaztok! régen ítam! régen írtam is!
na mizújs mondjatok valamit!
Idéz Top
node 2006. márc. 29. 18:11
Hello lányok!

Nem tudtok még hasonló oldalakat, mert a kishúgom nem hagy nyugodni, hogy keressek még neki ilyen oldalakat, de fogalmam sincs, hogy hol kellene.
Fáradt
Előre is köszi. Szia

Hát taán tezseni fog neki ez az oldal de ez olyan hogy ilyen mindent te tezsel össze www.jcn.cjb.net

www.divatrajz.hu - nézd meg!
Idéz Top
Nona 2006. márc. 27. 12:19
Kedves Anon15 ! Szntem ne törődj azzal hogy mennyire divatos, az a fontos hogy az arcodhoz és úgy egyáltalán hozzád illő legyen!!
Én pl nem szeretem az olyan lányokat akik úgy néznek ki mint egyes újságok címlapja, de egyáltalán nem illik hozzájuk, az olyan taszító!!!
és amúgy ha viszel 1-2 képet újságból a fodrász megmondja jól állna-e neked!!!
Idéz Top
Anon15 2006. márc. 19. 17:23
Szerintetek divat még az olyan frizura, hogy ilyen asszimetrikus,és arcbalógó fufrus? Megadó
Idéz Top
Nereida 2006. márc. 17. 01:02
Sziasztok!
Pont most olvastam erről egy cikket az egyik magazinban...Sokan reszelővel koptatják meg bizonyos helyeken a nadrágjukat, vagy fehajtják a szárát, de olvastam olyanról is, aki az első mosás előtt minél tovább hordja a farmernadrágját, hogy az minél inkább felvegye a fenek formáját. Pár évvel ezelőtt pedig Minnie Driver nyilatkozott a nadrágviselési szokásairól: szerinte ha egy kis vízzel bespricceli a fenekét, akkor sokkal jobban feszül rajta a gatyó (feltéve, ha nem télen csinálja, mert akkor gondolom ráfagy a farmer Ciki ).
Az egyik ismerősöm pedig mindig hímez egy kis virágot a farmere farzsebére, ez aztán igazán egyedivé teszi a darabot.
Ínyenceknek pedig azt javasolnám, hogy hosszú sálakat, vagy selyemszalagot fűzzenek az öv helyére, mert az a kis kiegészítés még a leglaposabb farmert is feldobja! Zavart
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 16. 15:43
Ha laposabb a feneked, akkor a hátul nagy rátett zsebes nadrágokat részesítsd előnyben. Szintén előnyös a joggingszerű, puha anyagú, bő szabású, deréknál, gumis nadrág. A tarkamintás anyagú nadrágok is előnyösen gömbölyítik a feneket, mivel ezek plasztikusabbá teszik a formát. A farmernadrágok közül érdemes olyan koptatott modellt választani, amelynek szára sötétebb tónusú, a fenékrésznél pedig világosabb, ezáltal domborúbbnak mutatja a popsit.
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 16. 15:42
A mitesszerek eltüntetésére nem elegendő az otthoni ápolás. Ezeket a szennyeződéseket és baktériumokat csak egy szakképzett kozmetikus tudja kinyomkodni, éppen ezért nagyon fontos, hogy minimum havonta egyszer menj el egy kozmetikai kezelésre. Az otthoni ápolás és a különböző csodaszerek csupán abban az esetben hatnak, ha kezeléssel együtt alkalmazod. A körömproblémára a B1-vitamin a megoldás, amelytől megerősödnek és gyorsabban nőnek a körmök. A hüvelyesek, a burgonya és a teljes kiőrlésű kenyér biztosíthatja a szükséges B1-vitamin mennyiséget.
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 16. 15:41
Hamarosan itt a tavasz, így érdemes egy kicsit felfrissíteni a hajkoronát. A sampon, a helyes szárítási technika és a hajápolók csodákra képesek.

Fénylő haj:

Nemcsak különböző kozmetikumok használatával teheted csillogóbbá a tincseidet, hanem a profi szárítással. Szárítsd a tincseket mindig szálirányba. Így nem sérül a védőréteg, és a természetes csillogás sem tűnik el.

Hosszú hajhoz használj körkefét:

Természetesen ez csak akkor érvényes, ha egyenes fürtöket szeretnél szárítani magadnak. A körkefe kíméletesebben fésül a merev csontkefénél. Ráadásul szárítás közben úgy formázhatód vele a hajadat, ahogy forgatod (befelé vagy kifelé).

Hagyd „kihűlni” a tincseket:

A meleg hajat tincsenként tekerd a hajcsavarók köré, és várd meg, amíg teljesen „kihűlnek” a tincsek. Ez érvényes akkor is, amikor hajszárítóval és körkefével szárítod és formázod a tincseket. Így jobb tartása lesz a frizurának.

A kevesebb néha több:

Bánj takarékosan a hajformázó szerekkel, különben úgy fog kinézni a hajad, mint egy paróka.

Gyorsfrizura:

Ha összeesett a hajad, hajolj előre kicsit, borzold össze a fejtetőn, majd fújj rá hajlakkot, és öt másodperc múlva rendezgesd el a tincseket.

Rugalmas, természetes hullám:

A loknis frizurát ne fújd be extra erős lakkal. Használj inkább olyan formázót, amely kifejezetten göndör tincsek fixálására van.

Formában marad:

Tupírozás közben időnként rögzítsd a hajtövet lakkal. Ezután jöhetnek a szálvégek, és a tincsrendezgetés.

Feltűzött hajkorona:

Jobban mutat és tovább tart, ha nem frissen mosott hajból készül.

Kevés wax:

Ha azt akarod, hogy a hajad ne tűnjön zsírosnak, tegyél kevés wax-ot a tenyeredbe, finoman húzd végig rajta a hajkefét, és azzal keféld át a hajadat.
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 16. 15:33
Hahó embereke!!!!! Mi van veletek Fáradt Miért nem írtok? ne hogy már kihaljon ez a jó kis oldal! ezért tegyünk!Most példul nyugodtan írhtaotk nekem olyat hogy mvel tehetnékk egy eygszerű
farmer egyedivé és trendivé
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 14. 16:19
Hello lányok!

Nem tudtok még hasonló oldalakat, mert a kishúgom nem hagy nyugodni, hogy keressek még neki ilyen oldalakat, de fogalmam sincs, hogy hol kellene.
Fáradt
Előre is köszi. Szia

Hát taán tezseni fog neki ez az oldal de ez olyan hogy ilyen mindent te tezsel össze www.jcn.cjb.net
Idéz Top
KisCsillag 2006. márc. 14. 10:33
Hello lányok!

Fáradt
Előre is köszi. Szia
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 14. 06:52
Köszim a tippet de már ismerem Ciki
Idéz Top
Nereida 2006. márc. 13. 18:29
Ha szereted ezeket a játékokat, akkor próbáld ki a : http://myscene.everythinggirl.... oldalon lévő szobaberendezős, öltöztetős, ruhatervezős játékot. Az unokahúgom egyszerűen imádja.
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 9. 15:37
Hali most egy olyan oldal mutatok neketahol ilyen doll babákat lehet öltözteni nem tom hogy ismeritek-e de nézzétek meg nagyon jó Biztos közte van a kedvenc szátrorotk is www.paperdollheaven.com jó öltözteteést! Megadó
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 9. 15:33
Na még iagz nem tudta m sok újdonséggal szolgálni mert a főnk se tud sok újat de amint találok valamit írok! Ciki
Idéz Top
ladybird 2006. márc. 9. 08:50
megnézem, köszi.
Holdvirág, a buliba (nem tudom ugyan az adottságaidat)én biztos, hogy olyan ruhát vennék fel, amiben kényelmesen tudok táncolni. Nem kell állandóan húzogatni, arra figyelni, hogy kilátszik-e, amit nem szeretnék, hogy látsszon. Ja és nem elhanyagolható, hogy jól szívja az izzadságot, ne kelljen totál vízben tocsogni, persze legyen sötét színű, hogy ne is látsszon. Ezért szoktam kikötni mindig valami kis fekete pamut felsőnél. Alulra pedig időjárás függő a dolog. Jó időben akár szoknya is lehet, de ha marad ilyen, mint most csakis nadrágot választanék.
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 8. 18:46
Köszi a gyors segítséget. Megnéztem a haj.lap.hu-t, de (biztos én vagyok a béna)olyat nem találtam, hogy az arcformámhoz - hozzáértők szerint - illő frizurám legyen. Olyanokat találtam, ahol leírják, hogy ilyen legyen, olyan legyen, de mivel vizuális típus vagyok szeretném ezeket látni is. Ha van még ötleted szívesen veszek. Köszi Szia

hallod nézd meg a www.hajam.hu oldlat ott kéépeket is találsz meg megadthatod hogy milyen a hajd és milyen szeretnél és kihozza a képeket szerintem nélzd meg!
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 8. 16:52
Hali! Szerintetek mit vegyek fel egy olyan buliba ahol tuti hogy táncoolni fgok és semmi mást nem csibálok és mégis ne legyen kihívó hanem egy kicsit sejteleme? ja ez egy diszkó lesz a agráron egytemeben!
Idéz Top
ladybird 2006. márc. 8. 07:58
Köszi! Igyekszem szem előtt tartani, csak az idő sürget nagyon. Nemsokára megyek a fodrászhoz és szeretnék már új fejjel kijönni tőle. Ciki
Idéz Top
Nereida 2006. márc. 7. 16:20
Ha kerek az arcod, akkor olyan hajat kell választanod, amivel hosszabbá teheted formáját, vagyis a legjobbak azok a hajfazonok, amik egy kicsit az arcodba lódnak, lágyítva ezzel a tökéletes kerekség körvonalát. Vagy azok, amik egy kicsit magasabbá teszik a hajadat, egy kis tupír, vagy emelés hátul, egy magasan hátratűzött frufru elöl. Ha melíroztatni szeretnéd, akkor nem túl jó ötlet erőteljes és a hajszíntől elütő árnyalatokkal próbálkozni, ugyanis azok keretet adva csak még jobban kiemelik az arc formáját, célszerűbb csak a játékosság, a volumen, és a málység hatásának érdekében a saját hajszínedhez közeli néhány csíkot beletetetni. Egy mesterfodrász egyébként általában tudja a dolgát, tehát ha gondolod látogass el egy exkluzív szalonba. Egyébként szerény véleményem szerint a haj a nő dísze, vagyis ha egy hatalmas sörényt, vagy egy jól ápolt, tündöklő és illatos hajkoronát viselsz, senkit nem érdekel, hogy megy e, az arcformádhoz!
Idéz Top
ladybird 2006. márc. 7. 08:24
Köszi a gyors segítséget. Megnéztem a haj.lap.hu-t, de (biztos én vagyok a béna)olyat nem találtam, hogy az arcformámhoz - hozzáértők szerint - illő frizurám legyen. Olyanokat találtam, ahol leírják, hogy ilyen legyen, olyan legyen, de mivel vizuális típus vagyok szeretném ezeket látni is. Ha van még ötleted szívesen veszek. Köszi Szia
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 6. 18:25
Sziasztok!
Most találtam rá erre a fórumra. Nagyon jó, hogy vannak ilyen emberek, akik esetleg segíteni is tudnak. Nem találok sehol sem olyan honlapot, internetcímet stb., ahol meg tudnám nézni, hogy milyen frizurák a divatosak bizonyos arcformákhoz. Kicsit unom már a hajam, ezért szeretnék változtatni, de ez nem egy könnyű dolog, ugyanis kerek arcom van, a félhosszú, hosszú hajat szeretem, de azért szeretnék újítani. Most sötétbarna alapba szőke melírcsíkok vannak a fejem tetején, amúgy hosszú, tépett a formája. Ha tudtok ilyen címe(ke)t, ahol kép is van hozzá, hogy ki tudjam nézni, utána nyomtatni, hogy a fodrász elé rakhassam az jó lenne.
Köszi Vidám

Ajánlom neked a www.haj.lap.hu Ha nem sikerül eligazodnod rajta akkor segtíek de ze a legkézebb fekvő ooldad és ha nem találtad meg ami kell akkor mutatok mást is Zavart

Nked ajánlom a www.fogyokura.alp.hu Itt rengeteg minent talász. olyanok a is ahol nem kell mozogni a kúra mellé és egészségesen 5 kilótótl is emgszabadulhatsz csak böngézd végig! Elpirul
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 6. 18:23
Sziasztok!
Most találtam rá erre a fórumra. Nagyon jó, hogy vannak ilyen emberek, akik esetleg segíteni is tudnak. Nem találok sehol sem olyan honlapot, internetcímet stb., ahol meg tudnám nézni, hogy milyen frizurák a divatosak bizonyos arcformákhoz. Kicsit unom már a hajam, ezért szeretnék változtatni, de ez nem egy könnyű dolog, ugyanis kerek arcom van, a félhosszú, hosszú hajat szeretem, de azért szeretnék újítani. Most sötétbarna alapba szőke melírcsíkok vannak a fejem tetején, amúgy hosszú, tépett a formája. Ha tudtok ilyen címe(ke)t, ahol kép is van hozzá, hogy ki tudjam nézni, utána nyomtatni, hogy a fodrász elé rakhassam az jó lenne.
Köszi Vidám

Ajánlom neked a www.haj.lap.hu Ha nem sikerül eligazodnod rajta akkor segtíek de ze a legkézebb fekvő ooldad és ha nem találtad meg ami kell akkor mutatok mást is Zavart
Idéz Top
Heavenlygirl 2006. márc. 6. 15:21
Sziasztok!
Nem tudna valaki egy olyan fogyokurát, ami nem az a kávé gyógytea ezek stb., hanem valami olyan ami még 15 évesen is tartható?! Pár kilót kéne csak lefogyni! Valaki ha tud írjon v.mit, vagy recepteket (saláta stb.!) Evvel a témával kapcsolatba írjatok létszi!
Idéz Top
ladybird 2006. márc. 6. 13:06
Sziasztok!
Köszi Vidám
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 5. 12:53
Sajnos ide nem tudok képeket bezsúrni de ha érdekelnek a divatbemutatók akkor látogasatok el a www.divattervező.lap.hu(ha íg ne jön be akkor próbáljátok ékezet nélük). Itt renegt divattervező t találtok és minden mennyisségebn nagyon ajálnom neket Szia
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 3. 17:07
Hamarosan itt a tavasz, így érdemes egy kicsit felfrissíteni a hajkoronát. A sampon, a helyes szárítási technika és a hajápolók csodákra képesek.

Megfelelő termékek:

Csakis olyan hajápoló termékeket vásárolj, amelyek pontosan illenek a hajtípusodhoz. Így könnyebben készítheted el a megálmodott frizurát.

Kíméletes mosás:

Mielőtt kezedbe veszed a sampont, alaposan nedvesítsd be a hajadat. A sampont először dörzsöld szét a kezeid között, engedd fel egy kis vízzel, majd masszírozd a fejbőrbe. Ha már hiányzik egy kis sampon a flakonból, akkor felengedheted egy kis vízzel. Ebben az esetben már nem kell hígítanod hajmosáskor.

Kevés sampon:

Ha hetente 2-3 alkalommal tisztítod meg a tincseidet, akkor alkalmanként csak egyszer samponozz. Különben megsérül a fejbőr védőrétege.

Langyos víz:

A túl forró víztől a haj túl merev és tompa fényű lesz. Minél hűvösebb a víz, annál szebb a haj, ráadásul kevésbé zsírosodik.

A balzsam:

Csak a tincsekbe és a hajvégekbe kell belemasszírozni a hajápoló balzsamot. Jobban megmarad tőle a frizura tartása.

Alapos öblítés:

Arra ügyelj öblítés közben, hogy lesimításkor ne legyenek “csúszósak” a tincsek. A samponmaradéktól ugyanis merev lesz a haj és korpás a fejbőr.

Óvatos törülközés:

Mosás után ne dörzsöld szárazra a hajadat, mert attól töredezett lesz. Inkább nyomkodd szárazra finoman a törülközővel.

Ne forró levegővel száríts:

A túl forró levegőtől a hajvégek törékenyek lesznek. Egy jó készüléknél a hőmérséklet és szélerősség is állítható. Fontos, hogy legyen rajta hideg fokozat.

Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 2. 20:56
nona! Nereidának teljesen igaza vcan! Bárcsak nekem lennének kisebbek mert engem kifejezzetn zavarnak a melleim mérte. Sebzett
Idéz Top
Nereida 2006. márc. 2. 18:35
Kedves Nona!

Szerintem egyáltalán nem kellene aggodalmaskodnod, a férfiaknak teljesen mindegy milyen a melled, örülnek, hogyha látnak egyet, Ciki és biztos lehetsz benne, hogy megbecsülik, ami jut nekik! Egyébként örülhetnél, a kis mellek sokkal kevesebb problémát jelentenek, nem okoznak hátfájdalmat, nem ferdítik a gerincet, lehet tőlük hasonfekve aludni, és még a szemkontaktust is könnyebb tartani a férfiakkal! Mosoly Nem is beszélvén arról, hogy sokkal feszesebbek, nem gravitálnak, és állítólag még szoptatni is könnyebben tudnak a kisebb mellű nők. A szüléssel és a kor előrehaladtával, mikor a mirigyállomány zsírrá alakul, akkor pedig még a méreteid is nőnek. Szerintem nem kellene aggodalmaskodnod, sőt a melltartóról is nyugodtan lemondhatsz, hiszen szerencsére nincs rá szükséged, és hidd el a pasikat egyenesen elbűvöli, ha egy nő nem hord melltartót. (Kivéve persze sportolásnál, mert akkor kötelező).
Úgyhogy becsüld meg, amid van!
Üdv
Idéz Top
Holdvirág 2006. márc. 2. 15:34
Akkor pont jókor érkeztél KisCsillag mert mikor legközelebb jövök a hírekkel akkor a tavaszi terndeket fogom belete tudatnai addig is ne feledd! " Olyan sok oldalú vagyok hogy az már majdnem kör"
Idéz Top
KisCsillag 2006. márc. 2. 11:57
Sziasztok!

Most találtam meg ezt a topicot.
Engem is érdekelnének különböző divattipek. Főleg, hogy mi lesz tavasszal és nyáron a divat.

Amennyire tudom, én is utána szoktam nézni újságokban, neten, de mint mondják, több szem többet lát.

Vidám
Idéz Top
Nona 2006. márc. 1. 14:37
Nem vagy tolakodó. Győr környékén lakom, szal itt vásárolok!!!!
Köszi a segítséget
Idéz Top
Holdvirág 2006. febr. 28. 15:31
Hát ebben nem nagyon tok segíteni de utánna nézek pár olyan melltartónak aminek nagy híre van és mégsem szökik égbe az ára. Viszoont ehez azt kéne tudjam hogy hol laksz csak város kéne. Ha nem tűnök túl tolakodónak. Ja és tök jó hogy tudodk segíteni neked Vidám Örülök hogy örülsz a melltartós cikknek Vidám
Idéz Top
Nona 2006. febr. 28. 12:05
Plussz itt egy téma:
Szerettm volna venni egy melltartót, mondjuk nem 7-8 ezer forintért, de 5 ezer alatt csak anatómiailag nem stimmelő (csúcsos, felemás kosarú) vagy éppen a hupililától a zöld-fehér kockásig mindent találtam, de NORMÁLISAT NEM!!!
Nekem éppen nem telik triuphra minden hónapban! Miért nem talál az ember egy rendes méretben és színben is megfelelőt!Pedig nincsenek extra igényeim...
Idéz Top
Nona 2006. febr. 28. 12:00
Bocs hogy nem írtam, de órán netezem és néha nem jut rá időm!
Amúgy a melltartóméretekkel rátapintottál a gyenge pontomra!
Merthogy mellben elég gyenge vok Elpirul !!!
Idéz Top
Holdvirág 2006. febr. 27. 18:13
csak egy kérés mindne fórumozótól ha beleolvastok akkor írjátok is le a véleményteteket mer így honnan tudjammmiről szeretnétek tudni dolgokat avgy egyáltalán érdemes e törödnöm ezzel Meglepett
Idéz Top
Holdvirág 2006. febr. 27. 18:09

Most egy kicsi aza ajkakról( hisz tudjátok ez a legfontosabb a csókolózásban és nem esztétikus a repedezzett aA téli levegő megviseli az ajkakat, mivel állandóan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. Az ajak érzékeny, vékony bőre a hideg és a szél hatására könnyen kicserepesedik, de a megfelelő ápolással kezelheted, illetve megelőzheted a problémát.

A hideg, száraz levegőn kívül van más is, ami ezt teszi az ajkakkal. A megoldás: szüntesd meg az okot, mielőtt kezeled a következményt. A hideg levegővel egyelőre nem lehet mit tenni. Szárítja viszont az ajkakat a tartós, matt rúzs és a savas gyümölcsök fogyasztása is. De az is lehet, hogy a kicserepesedés egyszerű allergiás reakció egy fogkrémre, rúzsra vagy éppen magára a használt ajakápolóra.

Van, amikor csak azt veszed észre, hogy folyton kenegeted a szádat? Ennek több oka is lehet. A legegyszerűbb az, hogy kiszáradt. De van olyan elmélet is, hogy az ajakápolókra rá lehet szokni. Ennek több oka is lehet. Az egyik az, hogy valamelyik összetevőre allergiás vagy, és ez szárítja az ajkakat, így egy ördögi körként egyre gyakrabban nyúlsz az ajakbalzsamért. Fontos, hogy megtaláld a megfelelő ajakápolót, mert csak így tudod ápolni és megszüntetni a kicserepesedést. Ne feledd: a kicserepesedett ajkakon egyáltalán nem mutat jól a szájfény és a rúzs.

Megfelelő ajakápolás

1. Hetente egyszer radírozd le ajkaidat. Ez a módszer segít eltüntetni az elhalt hámréteget. Erre tökéletesen alkalmas egy puha fogkefe, ezzel körkörösen dörzsölheted a bőrt, de csak finoman.

2. Használj rendszeresen ajakbalzsamot, de kerüld az illatosított, ízesített változatokat. A mesterséges anyagok könnyen allergiát válthatnak ki, és akkor elkezdődik az ördögi kör.

3. A belső hidratálás is nagyon fontos, ráadásul az egyik legjobb módszer. Igyál sok vizet (napi 1.5-2 liter).

4. Kerüld a matt rúzsokat. Helyette használj inkább szájfényt, vagy hidratáló rúzst.

5. Esténként kend be ajkaidat egy csepp mézzel vagy olívaolajjal.
jak.
Idéz Top
Holdvirág 2006. febr. 25. 22:05
Hali Nona ! Nem érkelek hogy milyen ötleteket adok? Senki nem kaarja olvasni ezt a topicot! Pedig itt aztán lehetne a női dolgokról bezsélgetni Mosoly
Idéz Top
Holdvirág 2006. febr. 24. 21:34
Hali! Akkor el is kezdeném a nők egyik intim darabával a melltartóval.
Vannak akik szerint szükséges és vannak akik szerinte egy nőt eVannak, akik szerint szükséges rossz, vannak, akik szerint egy nőt ez tesz igazán szexivé. Ha megtalálod a megfelelő melltartót, akkor garantáltan nem lesz egy szükséges rossz darab.

Ez nem egy egyszerű ruhadarab! Erre egy lány akkor jön rá, amikor kamaszkorában nagy hévvel csak azért is befektet egy gyönyörű csipkecsodába. Ha szerencséje van, véletlenül passzol, ha nem, örökre megutálja, pusztán azért, mert nem igazodik ki a méretek és kosarak bonyolult világában.

Elő a centivel!

Minden lánynak érdemes időnként elővenni egy centit, és méretet venni. A kimért centikből gyorsan és egyszerűen megállapíthatod, hogy milyen melltartót érdemes választanod. A női mell gyorsan reagál a női test változásaira, még a menstruáció napjaiban is változik, ilyenkor duzzadtabb, feszesebb, és látványos a változás hízás és fogyás alkalmával is. Ezek szerint szinte az alkalmakhoz igazodva kell a méreteket figyelembe venni, azért, hogy ne kényszerzubbony, hanem valóban egy kényelmi ruhadarab legyen a melltartó.

Méretvétel

Két fontos méretet kell megmérned magadon, ahhoz, hogy a melltartóméretre és a kosárformára pontos információid legyenek!

1. Mellbőséget úgy tudsz mérni, ha a mérőszalagot a mellcsúcson vezeted körbe, ügyelve arra, hogy hátul is a mell magasságában legyen a centi.

2. A mell alatti méret vételéhez a mell alatt és a karok alatt egyenesen körbevezetve mérj. Ez adja meg a test körméretét azon a ponton, ahol a melltartót hordod.

A mellbőség és a mell alatti körméret cm-ben mért különbsége határozza meg a kosár méretet:

12 cm különbség A kosár
14 cm különbség B kosár
16 cm különbség C kosár
18 cm különbség D kosár
22 cm különbség E kosár

A mell alatti körméret határozza meg a melltartó körméret számát.

63-67 cm 65-ös melltartó
68-72 cm 70-es melltartó
73-77 cm 75-ös melltartó
78-82 cm 80-as melltartó
83-87 cm 85-ös melltartó
88-92 cm 90-es melltartó
93-97 cm 95-ös melltartó
z tezs igazán nőiessé.
Idéz Top
Holdvirág 2006. febr. 23. 15:37
Nona olvastam hogy nagyon vékony vagy. Majd írok neked olyan cikkekből ki hogy milyen ruhák álnak neked jól!
Idéz Top
Holdvirág 2006. febr. 23. 15:35
Köszi szépen: Nagyon örülök hoyg van olyan aki szívesen olvassa ezt a topicot. Ha van bámi kédésed bármivel kapcsoltban írd le és ígyekszek minnél hamarabb választ adni rá: Legközelebb a legújabb nyári divattal jövök neked.
Tényleg nagyon örülök hogy írtál Vidám Vidám
Idéz Top
Nona 2006. febr. 23. 12:17
Engem érdekel a divat!
És tényleg kéne valami jó kis fórum, értékelem a próbálkozást!!!
Már ha ez jelent valamit is!??? Zavart
Idéz Top
Holdvirág 2006. febr. 22. 21:00
Senki nem olvassa ezt a fórumot? Sírás Pedig azt hittem hogy sok emberenek utat mutathatok a divat világábban. Én csak segíteni szerettem volna.. Olyan rosszul esik hogy zet a fórumotSENKI míg a többi nagyon sokanolvassák és hozzá szólénak! Csak segíteni szeretnék Sírás Sírás Sírás Szomorú Szomorú
Idéz Top
Holdvirág 2006. febr. 22. 16:37
Na hali. Rögötn szolgálhatok egy kis infóval. Vagyis csak megmondom hogy ha érdekel titwtke egy igazi olasz bemtutató akkor látogasstaok el a www.divat.linkcenter.hura és ott az olasz divattervezőkre kattintva renget minden megtudhtaok és ah a Versace-ét is megnézitek ( ő az egyik kedvenc divattervezőm, de elárulhatom hogy nekemaz összes olsz tervező a kedvencem) akkor ott egy komplex divatbemutató is láthatok. Lehet hogy elsőre azt fogjátok mondnai hogy pfú hát ez semmi de nézzétek meg többször képekben is és rájöttök hogy milyen legánsak is ezek a darabok: Csók
Idéz Top
Holdvirág 2006. febr. 22. 16:31
hali! ezt a témát azért nyitottma mert iszonyatosan érdekel a divat. És ezalatt nem csak a "trendy" mai cuccokat értem hanem a nagy neves tervezőkét is. Pl.: Gucci, Armamani és még sokan mások. Tehát nem csak az érdekel hogy éppne mi a menő és mi néz ki jól a mai napon, hanem hogy az igazi divatvilágban mik hódítanak. Mindig nyomon követem a legújabb divatbemutatókat és megpróbálom neketek közvetíteni hogy mi fog hódítani most nyáron esteleg jövö télen. Az az igzaság hogy annyira irigyelem a top modelleket mert ők mindig a legelegánsabb darabot viselik és rengeteg nemmse tervezővel dolgozhatnak együüt akik tudják mi a dörgs. Lehet hogy valahol az a célom hogy én tertemse egyszer divatot. Remélem tezseni fgonak azok a cikkek miket bemásolok és szívesen fogadom a hozzá szólásokat !
Idéz Top
Válasz

2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.