Hirdetés:
 Legfrissebb cikkek: Rod & Custom Show
 Az amerikai autók és motorok rajongói az idén megint számíthatnak a nagy dobásra. Májusban második alkalommal ismét megrendezik ugyanis kishazánkban Kelet-Európa legnagyobb custom buliját, a „Rod n’ Custom Show”-t, ahol a magyar közönség végre élőben is megcsodálhatja az Orange County Choppers motorjait.
tovább »
 Szavazás:
 Legfrissebb cikkek:
 Bejelentkezés:
 Kereső:
|
 |
 Új hozzászólás
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned! Itt regisztálhatsz!
| noemitar
| 2009. nov. 1. 13:53
|
kozmetika, műköröm, manikűr, gyógypedikűr, gyógymasszázs, ayurvédikus masszázs, fodrászat,hajhosszabbítás,sminktetoválás, 3D tartós műszempilla, tetoválás eltávolítás,végleges szőrtelenítés, mezoterápia, smink infraszauna
Vákummasszázs, narancsbőrmasszázs, fogyasztó kezelések, testtekercselés svéd masszázs, gyógymasszázs, ajuvédikus masszázs, coki masszázs, fejmasszázs, talpmasszázs, infraszauna,.terhességi csíkok kezelése mezoterápiával. NUGATINÁL
Szolgáltatásainkat magas színvonal
http://www.erikacosmetics.hu
|
Idéz
|
 |
| ohajni
| 2009. márc. 8. 21:58
|
Szia! Az érzékeny bőrre nagyon rossz hatással van a hőmérséklet változás, a bőrradír, a hosszas meleg vizes zuhanyozás.
Általában zsírhiányos bőrre is jellemző a kipirosodás, valószínűleg fürdés után ezért van nálad is. A lipidrétege nagyon sok külső hatástól megvéd, de ha sokáig nem tisztítjuk a bőrünket, a zsíros bőrön könnyen megtelepednek a baktériumok, ezért alakulnak ki a pattanások is. Tipikus érzékeny bőröd van, mint nekem.
Én tanácsolom, hogy amikor úgy érzed melegíts meg egy kis olívaolajat és masszírozd át vele a bőrödet. Nagyon jó hidratáló,és sok vitamint tartalmaz(E, F).
Még több tanácsért és pakolástippért ide fordulhatsz: http://www.noipraktikak.blog.h...
|
Idéz
|
 |
| barcagunti
| vasárnap 12:36
|
nem hiszek benne3
|
Idéz
|
 |
| xofi
| 2009. jan. 4. 23:26
|
Szia! Mivel több olyan ember visszajött már, akinek adtam a rajtam is segítő kenderes kencémből, Neked is felajánlom, hogy próbáld ki. Plusz, a barátom ekcémás kezét kezeljük az olajjal, ő már jobban érzi magát a bőrében. Édesanyám alig akarta elfogadni a testvajat, most meg új adagot kért, mert az évtizedek óta repedezett bőre újra bőr. Én egyenesen függő lettem. Szóval:
EXTRAVAGANJA
olvass róla többet a neten.
Őszintén, ha annyira gáz a bőröd, arckrém helyett az olajat ajánlom rá, annak a legnagyobb a kender-koncentrációja. Hívj fel, adok próbát.
xOfi 20-264-0151
|
Idéz
|
 |
| Beatrixxx
| 2008. dec. 15. 15:12
|
Tanácsot kérek (de kérem az ne válaszoljon, aki valamely ezzel kapcsolatos céget képviseli):
Nagyon érzékeny bőrrel rendelkezem, olyannyira, hogy:
- télen, hideg hatására(melegbe érve 5-10 perc alatt helyrejön)
- nyáron meleg hatására, esetleg kis mozgas hatására (ilyenkor nincs hova bujni)
- Ha véletlenül nem megfelelő a páratartalom van a szobában
- tusolás utan(főleg amikor a városban tusolok,ahol kloros, és ablak sincs amin távozzon a gőz), ami ki is szárítja egyben (kb. 1 ora is el kell teljen míg helyrejön). lyenkor égető érzés s társul vele, olyan mintha egy hámrétegtől szabadultam volna meg.
KIPIROSODIK foltokban.
Ijesztő mikor belenézek a tükörbe.
Észrevétel: ha több napig hagyom zsírosodni a bőröm, vagyis épp hogy vizet ér reggelenként akkor nem igazán jelentkezik ilyen probléma.Mintha a zsiros réteg védene a külső hatásoktól. De ha elhanyagolom arcom tisztítását akkor patanásos stb lesz, szoval hosszú távon nem merem ezt csinálni.
TANÁCSOT KÉREK, szerintetek melyik lenne a legmegfelelőbb arckrém
|
Idéz
|
 |
| mókus30
| 2008. máj. 26. 11:24
|
Sziasztok!
Sajnos,mint oly sokunknak,nekem is érzékeny a bőröm,ráadásul erre,az utóbbi 1év alatt kellett rájönnöm,de ahogyan a szólás is tartja"..jobb később,mint soha."Minnél inkább múlik az idő,annál érzékenyebbek vagyunk az életben MINDENRE!,többek között a bőrünk is.
Vegyes a bőrtípusom,tehát(pattanások,aknék,miteszerek-),egyszerre száraz és zsíros is.-problémák jelentkeznek.Sok féle márkát,sokféle arcápolási terméket használtam,de igazán, egyik sem mutatkozott jó megoldásnak!
Viszont,most rátaláltam egy olyan termékre,ami feltehetően, eddig a LEGJOBBNAK bizonyult.
Konkrétan,a Vichy konkurense. LA ROCHE-POSAY termékről van szó.Kimondottan problémás(aknés)bőrre javasolt habzó arctisztító.(én,garantáltan ajánlom),
-árban a Vichy-nél valamivel olcsóbb
-1-2 héten belüli javulás
-természetes(bőrbarát)hatóanyagok
-garantált javulás
1 tubus 2800ft.-(1-2 hónapig elég)!
(próbáljátok ki!)
|
Idéz
|
 |
| egeszseg
| 2008. máj. 20. 22:19
|
| Sziasztok! Érzékeny bőrre a legjobb,legegészségesebb megoldás az Elicina Plus csigakrém! ne hagyjátok ki! gyönyörű bőr,irritációk nélkül!! www.elicina.hu
|
Idéz
|
 |
| Babson
| 2008. máj. 9. 19:40
|
Sziasztok!
Megérkezett hazánkba is a HEMEL kozmetikai termékcsalád!
Piacnyitás július 1. Előregisztráció ingyenes. Csatlakozás, bővebb információ:
http://www.hemel_cosmetics.ext...
|
Idéz
|
 |
| smile
| 2008. máj. 2. 12:09
|
Sziasztok!
Véletlenül akadtam erre az oldalra, de volt egy írás, ami miatt írok!
A szoli mindenképpen káros a bőrnek, akárhová mész is! 10 perc a szoliban 4 NAP napon töltött időnek felel meg. Nem beszélve az UVA sugarak okozta bőröregedésről!
Sajnos ugyanettől a sugártól leszünk tartósan barnák! Viszont a napozás során a bőr felső rétege megvastagodik, így védve magát. A valódi, tartós barnaság 48-72 óra alatt alakul ki! Az "azonnali barnaság " az elhalt hámsejtek oxidációja! RADÍROZNI SZOLI ELŐTT TILOS!!!!!!!!!!Védtelenebbé válik így a bőr!
Persze nem kell hófehérnek maradni sem. Szolizni fogok én is, viszont erős hidratálót használok majd! A mai szolizás eredménye kb.: 3-5 év múlva jelenik meg a bőrön, ráncok formájában, illetve pigmentfoltokkal. Aki szeplős, sosem fogja tudni eltüntetni! Szolival ront a helyzetén, mert a pigment termelés intenzívebb lesz, és 30-40 évesen tele lesz foltokkal az arca! Aztán meg majd az első nap is problémát okoz majd neki. Az arcát ne napoztassa szoliban, hanem kenje barnítóval szolizás után, és minden nap használjon 15-ös fényvédőt az arcára! Az 50-esnél magasabbat felesleges megvenni! 2 ÓRÁNKÉNT ÚJRA FEL KELL VINNI A KRÉMET!!! MINDEGYIKET! A 8-ASTÓL AZ 50++-IG!!!!!!!
Van egy pont, aminél nem tud a bőr tovább barnulni! Ezt kb.: 28 nap után éri el! Innen már csak ég!
Szóval szolizzunk, csak ne ész nélkül, és HIDRATÁLJUK A BŐRÜNKET, ÉS IGYUNK SOK VIZET, h belülről is pótoljuk a nedvességet.
|
Idéz
|
 |
| gerry512
| 2008. ápr. 29. 21:10
|
Szerintem kozmetikúshoz fórdúlj az lenne a legjobb!
|
Idéz
|
 |
| Tunder*
| 2008. ápr. 15. 10:23
|
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni, az lenne a kérdésem, hogy érzékeny bőrre milyen terméket használjak? Sok mindent megpróbáltam, de annyira problémás a bőröm.. ha nem használok krémet kireped, ha használok, akkor meg ilyen ekcémához hasonló kiütéseim jönnek...csak a körömvirág krémet viseli el a bőröm, de szeretném, ha egyszer már végre olyan illetom lehetne, mint egy nőnek és nem olyan, mint a patikának! Előre is köszi!
Az Elicina csigaproteines krémet próbáltad már? Regéket zengnek róla. Itt olvashatod a leírását is: www.kr-prettyland.com / Arcápolás
|
Idéz
|
 |
| sutoek4en
| 2007. okt. 9. 12:23
|
szerintem akar te is megprobalhatsz kesziteni egy-ket kozmetikaintermeket csupe termeszetes anyagbol, ha gondolod adhatok par jo tippet, mert van egy nagyon szuper konyvem, amiben csupa ilyen hazilag elkeszitheteo recept/szepitoszer van...
|
Idéz
|
 |
| ruredi
| 2007. márc. 13. 16:58
|
Fiúk, lányok! Én már sok szolit kipróbáltam és elárulom nektek, hogy hol a lehet úgy barnulni, hogy ne menjen tönkre a bőröd:
A 13. kerületben a Radnóti Miklós utcában lévő <a href="http://www.barnulj.hu">... <a href="http://www.barnulj.hu">...árium</a> amit ha kipróbáltok tuti nem fogtok máshova járni! Nekem egy barátnőm mondta, hogy próbáljam ki és azóta csak oda járok.
Amitól más mint a legtöbb szoli:
- magyarországon nem kapható speckó csövek
- a csöveket félidőnél cserélik
- kedves, aranyos a kiszolgálás
- szinte sosem kell várni
Itt kevesebb idő alatt jobban barna leszek, mint máshol csak sok idő alatt inkább piros...
Itt a honlapjuk: www.barnulj.hu
|
Idéz
|
 |
| ruredi
| 2007. márc. 13. 16:57
|
Fiúk, lányok! Én már sok szolit kipróbáltam és elárulom nektek, hogy hol a lehet úgy barnulni, hogy ne menjen tönkre a bőröd:
A 13. kerületben a Radnóti Miklós utcában lévő [URL=http://www.barnulj.hu]Ergoline[/URL] [URL=http://www.barnulj.hu]Szolárium[/URL] amit ha kipróbáltok tuti nem fogtok máshova járni! Nekem egy barátnőm mondta, hogy próbáljam ki és azóta csak oda járok.
Amitól más mint a legtöbb szoli:
- magyarországon nem kapható speckó csövek
- a csöveket félidőnél cserélik
- kedves, aranyos a kiszolgálás
- szinte sosem kell várni
Itt kevesebb idő alatt jobban barna leszek, mint máshol csak sok idő alatt inkább piros...
Itt a honlapjuk: www.barnulj.hu
|
Idéz
|
 |
| szilvi
| 2006. nov. 19. 19:41
|
Sziasztok!Segitsetek nekem nagyon pattanásos az arcom és nemtudom mivel eltüntetni!Már használtam mindenféle krémet, arclemosot és egysik sem használt! [sihttp://www.blush.hu/
Sírás]
|
Idéz
|
 |
| ladybutterfly
| 2006. szept. 3. 22:38
|
| Egy link ami talán segít (arcbőrre legalábbis azt hiszem) www.lexxebb.hu
|
Idéz
|
 |
| stapi
| 2006. júl. 25. 17:35
|
Sziasztok!
Én egy 22 éves fiú vagyok.
Szeretnék tanácsot kérni problémámban. (ti biztos jobban tájékozotak vagytok.
Az a gondom hogy szeplős a válam nagy része és szeretném gyorsan és fájdalom mentesen eltüntetni örökre.
Szeretnélek megkérdezni titeket tudtok-e ajánlani valami teknikát modszert erre??
|
Idéz
|
 |
| gamez01
| 2006. jún. 20. 20:30
|
Sziasztok!
Barátomnak szörös a hasa és a mellénél is. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen lehetőségek nyilnak számára a szőrtelenítés terén? Szegénynek kicsit érzékeny a bőre.
Milyen megoldás lenne epilátorral végigmenni rajta? Nagyon fájdalmas lenne? Vagy inkább gyantázás?
Válaszaitokat érdeklődve várom.
|
Idéz
|
 |
| Habibi
| 2006. ápr. 14. 13:08
|
Szia Domi!
Annyint azért elárulhatsz, hogy mi a neve a termékeknek? Melyik cég gyártja?
Köszi
|
Idéz
|
 |
| Domi
| 2006. ápr. 8. 15:09
|
Sziasztok!
Én még újnak számítok nálatok, úgyhogy egy rövid bemutatkozással kezdem.
23 éves egyetemista lány vagyok, akit sokminden érdekel. Ami szép és egészséges az pedig mindenképpen.
Olvastam , hogy valaki azt kérdezte, hogy mit csináljon a pattanásos bőrével, hogy ne csak a tünetet kezelje, hanem belülről szépüljön. Nos, a probléma ismerős. Én most azért írok, őszintén és jószándékból nektek, mert találtam egy olyan dolgot, ami nekem nagyon bejött és amint látom, másoknak is.
Azóta ennek a cégnek dolgozom, így még egyszerűbben hozzájutok a termékekhez.
A problémás bőrre javaslok egy olyan tisztító, méregtelenítő teát, amit a Saolin papok találtak fel és a szervezeted belső egyensúlyát állítja helyre. A másik pedig egy arcápoló készítmény, ami magas hatóanyagtartalma miatt a gyulladásokat kiválóan megszünteti. Ezt külsőleg és belsőleg is használhatod. Néhány csepp vízben oldva, segít a bőrödet kívülről, a teába beletéve, pedig édes ízével segíti a belső fertőtlenítést.
Ha további kérdésetek van szívesen válaszolok telefonon is.
0630/238-5083
Kellemes Napot kívánok!
|
Idéz
|
 |
| Domi
| 2006. ápr. 8. 15:06
|
Sziasztok!
Én még újnak számítok nálatok, úgyhogy egy rövid bemutatkozással kezdem.
23 éves egyetemista lány vagyok, akit sokminden érdekel. Ami szép és egészséges az pedig mindenképpen.
Olvastam , hogy valaki azt kérdezte, hogy mit csináljon a pattanásos bőrével, hogy ne csak a tünetet kezelje, hanem belülről szépüljön. Nos, a probléma ismerős. Én most azért írok, őszintén és jószándékból nektek, mert találtam egy olyan dolgot, ami nekem nagyon bejött és amint látom, másoknak is.
Azóta enne a cégnak dolgozom, így még egyszerűbben hozzájutok a termékekhez.
A problémás bőrre javaslok egy olyan tisztító, méregtelenítő teát, amit a Saolin papok találtak fel és a szervezeted belső egyensúlyát állítja helyre. A másik pedig egy arcápoló készítmény, ami magas hatóanyagtartalma miatt a gyulladásokat kiválóan megszünteti. Ezt külsőleg és belsőleg is használhatod. Néhány csepp vízben oldva, segít a bőrödet kívülről, a teáa beletéve, pedig édes ízével segíti a első fertőtlenítést.
|
Idéz
|
 |
| Heni
| 2006. márc. 9. 15:49
|
Sziasztok!
A témában ajánlok egy szalont, nézzétek meg a www.perfectlineszalon.com oldalt. Érdemes őket felkeresni. Nekem nagyon érzékeny és egyben szeplős bőrőm van és náluk megtaláltam a megoldást.
|
Idéz
|
 |
| Holdvirág
| 2006. febr. 24. 19:33
|
| Köszön ssépen ezt a sok jó tanácsot. Nem szeretnék indisszkrét lenni, de hagy kérdezzem már meg hogy mivel foglalkozzol? Mert annyi jó tanácsot adsz hogy nem ygözözm emghálálni neked.
|
Idéz
|
 |
| Nereida
| 2006. febr. 24. 18:31
|
| Hát ebben valószínűleg igazad van, azonban a tudatos étkezést már az iskolában is meg lehet kezdeni, például azzal, ha nem sózod és borsozod meg a már kész ételeket. Láttam, hogy fogyni is szeretnél!Ha apró lépéseket teszel az egészséges életmód, a jó közérzet és a szép bőr érdekében, akkor a fogyás is garantált. Például, ne fogyassz túl sok kenyeret, tésztát és krumplit, ellenben fogyassz rengeteg vizet, a reggeli kakaó helyett igyál zöld teát, vagy frissen facsart gyümölcslevet, süti és csoki helyett pedig javasolt a gumicukor, na meg a rengeteg mozgás, amire szerencsére számos lehetőséged adódhat a suliban.
|
Idéz
|
 |
| Holdvirág
| 2006. febr. 24. 18:14
|
Köszi szépen a segítséget!Most akkor ezt fogom csinálni amit te ajánlasz. Egy dologt nem tudok aznbam befolyásolnai. Az teleket mert az iskolábane szek és ott nem tudom a szakácsnak megmondani hogy most milyen étel kell nekem. Mégeszrer ezer hálám neked.
|
Idéz
|
 |
| Nereida
| 2006. febr. 23. 01:03
|
Szia!
Remélem tudok neked segíteni! Szerintem igyál naponta legalább 2 liter folyadékot, ami segít a belső méregtelenítésben, ne nagyon egyél zsíros és fűszeres ételeket, és ha érzékeny vagy, akkor a kakós dolgokat is jobb kerülnöd. Ezen felül rendkívül fontos, hogy ne nagyon dohányozz, ne idegeskedj, és ügyelj az arcbőröd tisztaságára. Ajánlott a napi kétszeri arctisztítás, tonizálás, majd a hidratálás, és a heti 1-2szeri bőrradírozás. Ha érzed, hogy egy pattanás készül megjelenni az arcodon egy szelet alma a gyümölcssavak miatt még csírájában elfojtja a gyulladást, de tehetsz rájuk esetleg fogkrémet is. Ha odafigyelsz az étkezésedre és a bőröd ápolására, elvileg nem lehet baj, azonban sajnos egy két esetben a pattanások ilyenkor is megmaradnak, ez pedig lehet vírusos megbetegedés, vagy a tesztoszteron hormon túltengésének jele. Ilyenkor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.
|
Idéz
|
 |
| Holdvirág
| 2006. febr. 22. 21:03
|
Hali.Nekem az a bajom hogy túl zsíros és pattnaásos a bőrőm. Nagyon sokmindent kipróbáltam már és voltak amik segítettek . Abbna szeretném a segítségeteket kérni, hogy mit tegyek hogy mit ne tegyek hogy pattanásim legyenke, mert ok kezelem de mit csináljak hogy ne is jöjjenek ki??????????????????????
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2006. jan. 23. 18:12
|
| Sziasztok! Beleolvastam ebbe a fórumba és láttam, hogy a kiindulási probléma az érzékeny bőr volt. Én nem ismerem az általatok említett termékeket, viszont én nemrég megismerkedtem valami igazán fantasztikus dologgal, és szívesen segítek, ha egyedülálló minőségű, valóban "bőrbarát" termékeket szeretnétek megismerni. Nem szeretnék itt reklámot csinálni a cégnek, ezért, ha bárkinek segíthetek, várom szeretettel a leveleiteket a hempike@freemail.hu címre. Annyit mondhatok, hogy már nagyon sok ember több éve fennálló problémáin segítettek ezek a termékek, beleértve a családtagjaimat is. További szép napot nektek! Hempi
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2006. jan. 16. 21:31
|
Sziasztok!
valaki próbálta már a Skin Drinket (lush)? milyen tapasztalataitok vannak?
puszi:e
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2006. jan. 14. 19:16
|
Szia LL! Ha a legszorgalmasabbak mi vagyunk, az elég sokat elmond! Én ugyanis több hetente nézek ide -jó, eleinte többször, mert neked válaszoltam! mindenkinek ) Zsuzsi
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2006. jan. 14. 19:05
|
Szia Névtelen!
Igazad van, szerintem is főleg a fürdés a fő a Stendernek. A Lushot még ki kellene tapasztalnom.
Zsuzsi
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2006. jan. 4. 11:46
|
Hello!
Én a magam részéről, hatlamas megszállotja vagyok bármilyen kozmetikumnak, mégis, mikor lush bejött magyarországra, annyira megörültem , hogy végre valami, ami még egészséges és természetes is...nem csak az illata jó. Azóta megérkezett a Stender is, és én újra nagyon örültem, mert a lush szappanokat már meguntam! Szerintem áraikat, csomagolásaikat tekintve hasonlóak, bár nekem jobban bejönnek a stenderes dolgok...s mintha a kínálat is nagyobb lenne szappanból, DE lushnak van minden féle terméke...gondolok itt arckrémekre pakolásokra, radírokra, illatok, míg stender nagyjából a fürdés köré csoportosul...Szóval kinek mi jön be!
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 22. 11:46
|
Hello!
Mindkét szemed alatt kék folt található? Hát szerintem eltörhetted az orrodat...
Félretéve a tréfát, ez adottság, valaiknek folyton táskás a szeme, valakinek pedig kölönböző színekben játszik! Agy kis korrektor a megfelelő helyen csodákra képes, de a kipihentség is!
A sápadtság: lehet vashiány, vérszegénység, vitaminhiány, dohányzás, levegőhiány (ha mindig bent ücsörögsz a szobában)...egyszóval egészséges életmód, sport, séta, kirándulás, úszás, szauna, kozmetikus, rostanyagban gazdag táplálkozás, vitamindús ételek...és kicsattanóan jó színed lesz!
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 22. 01:36
|
Szevasztok!
Lenne 1 nagyon fontos kérdésem! Mi az ok annak, hogy állandóan sápadt vagyok, és a szemem alatt 1 elég csunya kék folt van??? Ha tudtok segíteni, akkor előre is kösz!!!
üdv: májky
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 20. 13:07
|
Szia!
Köszi, hogy megírod, de azóta annyira felkeltette a dolog az érdeklődésemet, hogy magam is utána jártam...de erről inkább nem írnék semmit, mielőtt még fizetett promócióra gyanakodnál! Egyébként rajtam kívül Te vagy a leglelkesebb író, talán úgy érted, hogy neked fizet valaki? Mert én eddig nem igazán voltam Stender párti!
Egyébként félre téve a tréfát elképzelhető, hogy egyik-másik hozzászólás önreklámozás, ez mindenhol előfordul, de gondolom a fórum moderátorai ezt nem így gondolják, különben már leszedték volna!... Ja! Vagy éppen ezért gondolod, hogy fizetett dolog, azt biztosan nem szedik le! Apropó szerinted melyik cég (Lush vagy Stender) fizet a reklámért? Mert én nem tudtam eldönteni?!
Üdv: LL
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 20. 02:48
|
| Sziasztok! A csomipapr tényleg szép a stender szappangyárban es nem is visszazarhato, de van hozzá ruhaanyag, amibe becsavarhatod vagy alárakhatod a szappant használat után. A honlapjukon van üzeltlista, bár nekem az jött le, hogy standjaik vannak főleg a www.szappangyar.hu-n van üzletlista.
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 18. 20:31
|
Sziasztok!
Kedves LL - kipróbáltam egy fürdőgolyót. Nagyon fini volt, sejmes volt a fürdővíz. Meg két szappant is ki próbáltam: a hatásuk 0 volt, de nyilván egy arcmosás még nem változtatja meg az ember bőrét. Az enyém száraz és a víz eleve kiszárítja. De azt nem lehet nélkülözni fürdéskor, sajna. A csomagolás: csomagolópapírban, szép, de nem visszazárható. Evvan. Ez az egész fórum kezd itt olyan lenni, mintha fizetett álfórumozók lennénk, akik a termékeket népszerűsítik. jajj.
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 17. 13:08
|
Hello!
Én a magam részéről, hatlamas megszállotja vagyok bármilyen kozmetikumnak, mégis, mikor lush bejött magyarországra, annyira megörültem , hogy végre valami, ami még egészséges és természetes is...nem csak az illata jó. Azóta megérkezett a Stender is, és én újra nagyon örültem, mert a lush szappanokat már meguntam! Szerintem áraikat, csomagolásaikat tekintve hasonlóak, bár nekem jobban bejönnek a stenderes dolgok...s mintha a kínálat is nagyobb lenne szappanból, DE lushnak van minden féle terméke...gondolok itt arckrémekre pakolásokra, radírokra, illatok, míg stender nagyjából a fürdés köré csoportosul...Szóval kinek mi jön be!
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 14. 19:17
|
Sziasztok!
Érdekes, amit mondasz a tartósítószerhasználatról, ugyanis lehet, hogy csak nekem tűnt fel, de minden lush terméknek van valami mellék"illata", vagy hogy mondjam... van valami egységesen mű és furcsa mindegyik termék illatában, és bár lehet, hogy csak én nem tudom, melyik virágnak és gyümölcsnek milyen az illata, de én még szinte soha semmit nem tudtam azonosítnai rendesen! Én eddig egyébként csak lusht használtam, de annyira felkeltettétek az érdeklődésemet, hogy feltétlenül ki fogom próbálni a stendert, pláne a masszázs vajakat...Milyen egyébként az illatuk? És merre vannak Stender boltok póluson kívül???
Köszi: Hanna
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 14. 10:42
|
Még egy dolog a Stenderrel kapcsolatban: elgondolkodtató, hogy mennyivel kevesebb tartosito szer van a termékeikben, hiszen a furdogolyók 4 hónap alatt járnak le, mig a lushban 14 hónap.
A masszazs vajak a legjobbak: sheavaj, mangovaj es kakaovaj bol van, es semmi mas nincs benne, se tartositoszer separfum, sesemmi. Asszem 3 honapig jo. Egy muanyag tegelyben van.
BB
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 14. 10:24
|
Sziasztok,
Óriási rajongója vagyok a kézzel készített kozmetikumoknak és a Stender megjelenéséig csak a Lushba jártam, de egy ideje kezdek átszokni a Stender termékekre. Jókat szoktam beszélgetni a tulajdonossal (aki egy lett hölgy és a Pólusban található meg általában) és egy csomó bennfenntes infóval ellátott:
1. Stender Szappangyára 5 éves cég, Négy fiatal alapította 5 éve és már több, mint 100 üzletük van Európában.
2. Az első rendszer váltás utáni igazi Lett franchise, és akkora siker, minden évben skandináv dizájn dijakat nyernek. Az lett EU bővítés honlapján is szerepel a cég. (meg a kitalálója)
http://europa.eu.int/comm/enla...
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 10. 21:58
|
Hello!
Előre is köszönöm a lelkes tesztelést!
Egyébként tudod mi a legjobb ezekben a termékekben? Az hogy ha kicsomagolod és találsz neki egy jó helyet, az egész fürdő hetekig illatozik...meg még a környéke is, én imádom!
Lenne még azért kérdésem! A Stender termékeknek milyen csomagolásuk van? Mert a Lushnál ilyen kis zacskó szerű visszazárhatatlan tokba teszik, amitől 1. kiszárad az anyag, 2. nem igazán praktikus, ha siet az ember, 3. nem is túl esztétikus!
Avonos testápolókból szerintem a tégelyes Planet Spa shea vajjal verhetetlen!
Apropó a hatás kiderítése céljából tényleg nem praktikus egyébként azonban melegen ajánlott a krémek váltogatása, mert mindegyikben más hatóanyagok vannak...legalábbis nekem ezt mondták!
Üdv: LL
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 10. 21:17
|
Szia LL!
Rendben, megírom, persze!! Még nem próbáltam ki, de az illatuk nagyon jó! A masszáskenőcs pedig egy testápoló. Amit én vettem, annak vanília illata van, és jól néz ki -mindegyik szappan és kenőcs jól néz ki -. Annyit olvastam róla, hogy a kéz melegére kenhetővé alakul, mert egyébként szilárd, mint pl. egy szappan.Nyilván lehet vele gyúrni is a lábat, kezet..., talán azért masszázskrém a neve. Azért írom ezeket előljáróban, mert egyenlőre nem akarom használni, mivel épp egy Avonos kenőcsöt próbálok ki. Tudod, nem akarom keverni. De lehet, nem állom meg.
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 10. 17:35
|
Szia!
Akkor azt mondod nem is olyan nagy az árkülönbség? Mert ezt egyébként már többen állították, talán itt is...most nem olvasom vissza! Ha kipróbáltad a termékeiket érdekelne a véleményed...Pl. Milyen aza a masszázskrém?Milyen az illata, s mik a tapasztalataid...
Ha ráérsz írd meg légyszi, mert kezdek kiváncsi lenni!
LL
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 10. 12:45
|
| Majd elfelejtettem: a Lush által követett gyakorlat a "Fair Trade". Annyi, mint tisztességes üzlet - értsd a munkások tisztességes bért kapnak, nem zsigerelik ki és nem rongálják a természetet, minimálisan, vagy nem szennyezik azt - ezért barna papírba csomagolnak, nem gyönyörű műanyag tégelyekbe.
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 10. 12:33
|
Szia LL!
Képzeld, voltam egy Stender elárusító helyen!Nem bolt, csak pár asztal, rajta körben az "anyagok" . Szerintem 10 dkg szappan 710 forinttért nem éppen olcsó! A Lush még ennél is jóval drágább? Húúúúú!
Viszont megtudtam, hogy lettek, nem ukránok, és ott sem serdületlen kiskorúakat alkalmaznak 10 centes havibérért. Persze,tuti nem fizetik őket túl, de a helyi viszonyok között, remélem legalábbis, rendes fizetést kapnak, csak pl., Franviaországban nem tud belőle nagyon úriasan nyaralni.
De nagyon szépek a termékeik, és magas a hatóanyagtartalmuk. Tehát, végülis, megéri - szeretném hinni, és talán nem hiába!!
www.szappangyár.hu
jó oldal, mindent leírnak a termékekről, a használatukról, áttekinthető...
Ui. Elcsábultam és vettem szappanokat, egy fürdőgolyót, meg egy "masszázskrém"-et - de még nem próbáltam ki egyiket sem.
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 6. 01:41
|
Szia Zsuzsi!
Én azt hallottam a Stenderről, hogy ukránok vagy oroszok, persze ez nem biztos. A filozófiájukról én sem tudok semmit, de vagy ők túl olcsók (például a már említett gyerekmunkások miatt) vagy a lush túl drága...a különbség ugyanis óriási, pedig a minőség közel azonos! Azt hiszem érdekes témát kezdtél el feszegetni!
LL
Ukrajnában nem divatos a gyerekmunka, de szerintem nem áll távol az igazságtól! Ukrajnáról nekem mindig az ukrán maffiózok jutnak eszembe! 
üdv, xman
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 5. 14:39
|
Szia Zsuzsi!
Én azt hallottam a Stenderről, hogy ukránok vagy oroszok, persze ez nem biztos. A filozófiájukról én sem tudok semmit, de vagy ők túl olcsók (például a már említett gyerekmunkások miatt) vagy a lush túl drága...a különbség ugyanis óriási, pedig a minőség közel azonos! Azt hiszem érdekes témát kezdtél el feszegetni!
LL
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 3. 19:57
|
Szia Tünci! és Mindenki!
A Lushnál nem a helyet kell megfizetni, hanem azt, hogy nem éhbért fizetnek távol-keleti munkásaiknak, mint a multik általában (lsd. A pénz hatalma -The Corporation c. mozit), nem szipolyozzák ki őket és a természetet sem teszik tönkre.Ezért szerettem volna tőlük vásárolni, mert nem esik jól olyan terméket használni - bántaná a lelkiismeretemet -, amiről tudom, hogy napi 10 centért dolgozó 12 éves gyerekek állították elő, vagy kiírtottak egy erdőt miatta(pl. Kimberly-Cleer, Kleenex). Ezért álltam le a Kleenex vásárlásától, mert legalább ennyit meg tudok tenni, ha mást nem is,hogy nem járulok hozzá emberek vagy a természet tönkretételéhez. Már, ha tudok róla, hogy ilyen a cég. Ez okból is szeretnék többet tudni a Stenderről - időközben megláttam az oldalukat, és nagyon megtetszett pár szappanjuk -, de nem találtam meg róluk, milyen a gyártási elvük, és a munkásokhoz, meg a természethez való hozzáállásuk. Márpedig most csak azért vennék Lusht, mert ha lehet választani, akkor TERMÉSZETESEN az ilyen hozzáállású céget támogatom. De, ha a Stender sem rosszabb, akkor tőlük vennék, mert pár órát eltöltöttem a termékeik tanulmányozásával, a Lush termékeket meg nem tudom, mi mire jó. Hú, most sokat írtam, bocs. Ha tud valaki a Stenderről ez ügyben valamit, légyszi írja meg! Köszi szépen!! Zsuzsa
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. nov. 28. 23:55
|
hello-bello!
Szerintem is a Lush a legjobb, én kipróbáltam a stendert is meg a lusht is, de ha már csak az oldalaikat megnézed, egyből szembetűnik a különbség, s bár az ár tényleg a stender javára billentené a mérleget, nekem mégis megéri, hogy igényes helyen vásárolhassak és kedvesek legyenek az eladók...gondolom ezt kell megfizetni!
tünci
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. nov. 8. 22:25
|
hello!
képzeljétek remekek ezek a termékek, csúcs az illatuk és egyáltalán nem irritálják a bőrömet, közben kipróbáltam lusht is az is csuda jó...a superstar szappan a kedvencem, tudnám miért nem jutott eszembe hamarabb!?
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. okt. 23. 13:34
|
Sziasztok!
Köszi a jó ötleteket! Lush tényleg egy kicsit drága, úgyhogy először Stender szappangyáránál próbálkoztam...ma használom először a vásárolt termékeket!Szurkoljatok! Még egyzser köszi a segítséget!
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. okt. 21. 10:25
|
szia, en a mammut kornyeken lakom, es a Stender Szappangyar esik kozelebb (Mammut 2 minusz elson, el van dugva, de sokkal olcsobb, mint a lush). Tudfurdo helyett szappant hasznalok, olyat, amiben krem van (latszik a szappanban a hozzakerevert feher krem.) Tobb illatban van. Hetente egyszer furdotej, furdes utan pedig barack masszazs olaj. Nekem ez jott be
Bea
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. okt. 21. 09:52
|
| szerintem akar te is megprobalhatsz kesziteni egy-ket kozmetikaintermeket csupe termeszetes anyagbol, ha gondolod adhatok par jo tippet, mert van egy nagyon szuper konyvem, amiben csupa ilyen hazilag elkeszitheteo recept/szepitoszer van...
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. okt. 20. 12:04
|
Szió,
szerintem a lush nevezetű termékekkel próbálkoz, szuper az illatuk, igazán nőies és asszem 100 százalékig természetes alapanygokból van.
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. okt. 18. 17:00
|
Hello!
Szerintem próbáld ki a Johnson&Johnsons termékcsaládot, jó az illatuk és hypoallergének, hiszen a babák bőre is érzékeny! Nekem bevált és én kedvelem az illatát is, bár lehet, hogy te valami nőiesebb kozmetikumot szeretnél?
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. okt. 12. 12:26
|
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni, az lenne a kérdésem, hogy érzékeny bőrre milyen terméket használjak? Sok mindent megpróbáltam, de annyira problémás a bőröm.. ha nem használok krémet kireped, ha használok, akkor meg ilyen ekcémához hasonló kiütéseim jönnek...csak a körömvirág krémet viseli el a bőröm, de szeretném, ha egyszer már végre olyan illetom lehetne, mint egy nőnek és nem olyan, mint a patikának! Előre is köszi!
|
Idéz
|
 |
|