Az amerikai autók és motorok rajongói az idén megint számíthatnak a nagy dobásra. Májusban második alkalommal ismét megrendezik ugyanis kishazánkban Kelet-Európa legnagyobb custom buliját, a „Rod n’ Custom Show”-t, ahol a magyar közönség végre élőben is megcsodálhatja az Orange County Choppers motorjait.
tovább »
Én 2005-ben, negyvenöt évesen botoxoztattam először az orrom fölötti két "gondolkodó ráncomat". Amúgy szépnek mondható, harmonikus arcomat mérgessé tették ezek a ráncok, amik már a 30-as évem elején is látszottak. Az első injekció után kb. 2 hónappal már újra tudtam ráncolni, később 5-6 havonta kellett újra botoxra mennem. Egy-egy kezelés 30 ezerforint volt, az orvosom most 35-re emelte. Régen nem tudtam uralkodni azon, hogy automatikusan ne vonjam össze a szemöldökömet. Ma már ha épp kimenőben van a botox hatása akkor is csak orrfújáskor, vagy hirtelen fájdalom esetén vonom össze a szemöldökömet, ami szépen kisimult.Én mindenkinek csak ajánlani tudom a botoxot, mert az enyémhez hasonló esetekre tökéletes megoldást nyújt.
RÁNCTALANITÁS BOTOX NÉLKÜL
Elmúlt negyven de még szeretne tetszeni a párjának?
Szeretné letagadni a korát és örömmel nézni a tükörbe?
Szeretné megállitani az időt, stopot mondani a ráncoknak?
Szeretné visszanyerni bőre fiatalságát, újra vonzó lenni?
Szeretné eltüntetni a cellulitiszt, vagy megállitani a hajhullást?
Lefogyott de az eltünt súlyra állandóan emlékeztetik a visszamaradt bőrráncok, lebbenyek?
Szeretné mindezt kipróbálni?
S mi lenne ha megismerkedne egy olyan üzleti modellel amelyben őn is sikereket és korlátlan jövedelmeket érhet el végzettségétől vagy korától függetlenül!? http://ranctalanito.network.hu...
A botox kezelések és a ráncfelvarrás ideje lejárt itt
van a legújabb ránckezelő eljárás aminek nincs mellékhatása ,fájdalom mentes és már az első kezelés is nagyon látványos .A kozmetikában most a mezoterápia a leghatásosabb ránckezelő eljárás.
www.mandalaszepseghaz.hu
Nem kell a botox, természetes úton is el lehet érni a hatást. Botox alternative creme a neve, nagyhatású összetevőkkel. Nincs kockázat, és olcsóbb is.
ha látsz benne fantáziát: tas@citromail.hu
Ha jól tudom, 2007-től Magyarországon is legális lett a botox, és eddig nagyon különböző álláspontokat hallottam róla. Szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek a témáról. Eddig egy oldalt találtam, ahol elég jól össze vannak gyűjtve dolgok(botox.lap.hu), de személyes tapasztalatok érdekelnének (esetleg ha rokonnak, barátnőnek volt, stb.).
Köszönöm
sunshine