BLUSH.hu Főoldal
Új hozzászólás

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned!

Itt regisztálhatsz!
» Fórumok » Szépség » Modellportfóliók, avagy hogy ne csak a tükörben lássuk Önmagunkat
Válasz
Luca 2009. júl. 27. 08:38
Sziasztok,

én is ismerek egy kitűnő fotográfust, aki magas színvonalon dolgozik, kollégám volt. A fényképarcomat katasztrofálisnak tartottam mindig, de nagyon jó sorozatot készített rólam és az esküvőnkön is őt bíztuk meg. Sokáig napilapnál dolgozott,nem jutott ideje más projektekben részt venni, de most ismét visszatér régi énjéhez és újból vállal műtermi és egyéb fotózásokat. Nagyon jó légkört teremt a munkánál, ezért ajánlom szívből mindenkinek, akit érdekel a lehetőség.
http://www.danisbarna.hu
Mosoly
Idéz Top
Anada 2007. máj. 14. 15:26
Sziasztok!
Én ismerek egy nagyon kedves fotós lányt!
Ő még hagyományos géppel filmre dolgozik, és nem futószalagon mennek hozzá az emberek! 1 ember - 1 nap! Kisminkel, belövi a hajad, kiválasztjátok a kellékeket (pl. cilinder, sétabot, boa, szörme... rengeteg van) és elkezdtek dolgozni.
A legtöbbet kihozza belőletek, úgy, hogy nem azt érzed, hogy szép-szép, de ez nem is én vagyok!
Van műterme, de a szabadban is dolgozik! Miskolc és Budapest!
Nagyon kedves és így könnyebben levetkőzöd a gátlásaidat! Ha erotikus képeket is szeretnél, nem utolsó szempont, hogy lány!
Nekem már többször készített képeket egyéb alkalomra és csodálatosak lettek.
Szívből ajánlom! Én már évek óta visszatérek hozzá! Függő lettem
Az ő telefonszáma: 06/20 33-66-271
Neve: Juhász Anna

Sok sikert!
Ciki
Idéz Top
Koni 2007. márc. 26. 21:52
Sokszor gondolkodom el azon, hogy miért vagyunk mi nők sokszor olyan zárkózottak. Miért hisszük azt, hogy nem érdemlünk meg mi is egy kis odafigyelést? Fontos, hogy törődjünk Önmagunkkal. Ha így teszünk, meglásd, mások is észreveszik, sőt, szóvá is fogják tenni. A bókok begyűjtése pedig már nem oly nagy feladat.

A Live In Style egy új világot teremt meg számunkra, Nők számára. Legyen akár szó alkalmi hajak-, sminkek elkészítéséről, esetleg modellportfóliók létrehozásáról, a megoldást a www.liveinstyle.hu oldalán nyered. Tekintsd meg, és ha kérdésed van, írj. Hidd el, ezek után már nem csak a tükör fog mesélni rólad, szépségedről! A szépség mindenkiben ott lakozik!

Szép estét, Koni
Idéz Top
Válasz

2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.