Hirdetés:
 Legfrissebb cikkek: Rod & Custom Show
 Az amerikai autók és motorok rajongói az idén megint számíthatnak a nagy dobásra. Májusban második alkalommal ismét megrendezik ugyanis kishazánkban Kelet-Európa legnagyobb custom buliját, a „Rod n’ Custom Show”-t, ahol a magyar közönség végre élőben is megcsodálhatja az Orange County Choppers motorjait.
tovább »
 Szavazás:
 Legfrissebb cikkek:
 Bejelentkezés:
 Kereső:
|
 |
 Új hozzászólás
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned! Itt regisztálhatsz!
| Holdvirág
| 2006. febr. 22. 16:52
|
Én meg úgy vagyok hogy karácsonykor sszülettem és akkor a szüinapi meg karácsonyi ajándé is egybe megyk. És jó nem akarok moho lenni de zaért van pár dolog amir eszükségem lenne. A névnaporól emg csak annyit hogy aug.6 szal azt meg álltalában elfelejtiik
|
Idéz
|
 |
| Nona
| 2006. febr. 17. 09:46
|
Szegény testvérem, Éva-tehát a névnapját lerendezik karácsonykor, és ha ez nem volna elég január 15-én született-ez is elég közel van a karihoz, uhogy szinte csak virágot kap!!!!
Most hogy "felnőttem" igyekszem kárpótolni!!!
Biztos van rosszabb is,de neki ez is nagyszivás!!!
|
Idéz
|
 |
| Törppolyáca
| 2006. febr. 15. 13:38
|
Az én drága jó apámtól a hugaim a régi paplanhuzatokat kapták meg, mert régen apu paplangyárban dolgozott, onnan kapta őket. No meg nemrég költözött és egy csomó régi kacat előkerült...
Képzelhetitek, szerintem ez már durva. Persze szép ha valaki ad, nem arról van szó hogy ne becsülném meg, de ez számomra kicsit gáz.
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| szerda 10:14
|
| hát ez szuper
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| szerda 10:10
|
én tavaj utalványokat kaptam, elsőre nem igazán örültem, mert azt éreztem, hogy mindenki gyorsan le akart tudni, de utolag belegondolva nagyon hasznos ajandek volt, mert tenyleg olyan dolgokat vettem belole amik nekem tetszettek es szamomra hasznosak voltak, es mind a mai napig hasznosak 
vukk
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2006. jan. 15. 19:57
|
Nem semmi! Én viszont már éve anti-candida diétán vagyok, tehát nem ehetek semmi cukor, kakaó élesztő, stb. tartalmú ételt.
Ennek ellenére kapott rokonságom fele (anyós, sógornő, stb.) hatalmas bonbonokkal lepett meg.
Nem baj, legalább a vőlegényem jóllakott vele.
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2006. jan. 15. 18:22
|
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2006. jan. 7. 22:49
|
Az semmi! Az én egyik ismerősöm ajándékcsomagban kapott egy egérfogót, egy csipeszt, meg egy használt, ám mégis visszacsomagolt szappant a nagymamájától! Na ez már valami! Hát attól függ mi lapul a fiók alján!
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2006. jan. 7. 20:24
|
Azt hiszitek ezek durvák?? Egyszer a nagymammám tampont rakott a karácsonyi ajándékomba, mondván ugyis szükséged lesz rá...Kellemes volt az egész család elött kibontani.
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 26. 13:38
|
Hát én a magam részéről mindig mindennek örülök, mert jól esik, hogy gondoltak rám, hogy biztosancnézegették mivel járjanak a kedvemben...bár őszintén megvallom, hogy én eddig tényleg jó meglepiket kaptam: semmi giccs, semmi akció, semmi használhatatlan vacak!
Egyébként több helyen mostmár , mint a nászajándéklistánál, az a szokás, hogy a család minden tagja ír egy listát, hogy mit szeretne, ami körbejár, és mindenki kihúzhattja mit szeretne venni, így állítólag biztos a siker!
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 25. 17:21
|
| regen en is azt gondoltam,h az utalvány ciki, mert látod mennyit szántak rád, és tényleg gyorsan le tudnak rendezni, de aztán nálm is befutott egy-két csucsszuper baromasag, igy evek ota mindenkitol utalvanyt kerek...
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 25. 17:00
|
Én képzweljétek mit kaptam a vidéki rokonoktól! Szorobánt, meg hozzá egy könyvet: Számolj Te is Szorobánon, persze szeretem a keleti kultúrát , és ezt ők is tudják, de elmúltam 27 éves...lehet nem ez a legtökéletesebb ajándék!
De legalább kaptam valamit!
|
Idéz
|
 |
| Anonymous
| 2005. dec. 25. 15:19
|
én tavaj utalványokat kaptam, elsőre nem igazán örültem, mert azt éreztem, hogy mindenki gyorsan le akart tudni, de utolag belegondolva nagyon hasznos ajandek volt, mert tenyleg olyan dolgokat vettem belole amik nekem tetszettek es szamomra hasznosak voltak, es mind a mai napig hasznosak 
vukk
|
Idéz
|
 |
| toncsi
| 2005. dec. 25. 13:53
|
Sziasztok!
Lehet, hogy mindenkit csupa szuper dologgal leptek meg szerettei, de én azért megosztanám veletek, hogy nekem ebben az évben mi a slágerajándékom! 
Egy csúcs szuper darab...(tudjátok egy egyszerű lány vagyok, fiatalos lakással, amit a magam ízlése szerint rendezgetnék szívem szerint a legnagyobb dolgoktól a legkisebbig!)
Ehhez képest találékony nagyszüleim egyik akcióvadászatuk során találtak egy "fantasztikusan aranyos és tündéri,ám mégis parktikus darabot! Vettek maguknak! És akkor az isteni szikra! "Vehetnénk a gyerekeknek is! Meg fognak érte őrülni!" Hát így is lett, csak nem érte hanem tőle!(Persze az is lehet, hogy ha többet vettek, akkor még jobb áron kapták...a cél pedig köztudottan szentesíti az eszközt!
Végül is ez már mindegy...a lényeg, hogy kaptam egyet! Na és hogy mit?
Egy 2m*2m-es sárga, szőrös takarót hatalmas lila pecsétfoltokkal (állítólag virágok)! Szuper! Körülbelül 40 kg, tudjátok élő gyapjú! 
Hiába szerncsés vagyok!
Tudjátok, nem is az a probléma, hogy nem örülök neki, hanem az, hogy szerintem egy csomó pénzt elköltöttek és soha, de soha nem fogom használni...és még a helyet is foglalja (EGYSZERŰEN GIGANTIKUS)!
Ne tartsatok hálátlannak, biztos akad még rajtam kívül pár ember, akit hasonlóan megörvendeztettek, úgyhogy sorstársaim írjátok meg mit kaptatok! TUdjátok legszebb öröm a káröröm!
Hátha tud valaki űberelni!
|
Idéz
|
 |
|