BLUSH.hu Főoldal

A tenyérjóslás kézikönyve

|
Érdekel az ezotéria? Szeretnéd megtudni mit tartogat számodra a jövő? Hiszel a tenyérre írt sorsokban? Fejleszd tovább képességeidet, olvasd el Jon Dathen kézikönyvét, melyből mindent megtudhatsz a kezek mágikus világáról, és a tenyérjóslás tudományáról!


  A kőkorszakban a barlangszentélyek páratlan művészi alkotásait tenyérlenyomatokkal díszítették, melyek mintegy aláírás tudatták, hogy készítőjük a barlangban járt, s részt vett a misztériumokban. Később az ősi Kínában, Babilonban, Egyiptomban, Perzsiában, Görögországban, Rómában és Tibetben is születtek a tenyérjóslás szokásairól feljegyzések, melyek bizonyítják, hogy egy meglehetősen régi keletű tudományról van szó.

  Jon Dathen könyve ennek az ősi tudásnak a görög és római gyökerein alapuló ágazatát képviseli és tárja az avatatlan közönség elé. Hiszen ez a könyv igazából azoknak szól, akik még semmilyen tenyérjóslási gyakorlattal nem rendelkeznek. Hatalmas, színes ábrákkal, részletes leírásokkal az alapoktól segítvén elsajátítani a tenyérolvasás rejtelmeit.

  Kiderül végre melyik kézből kell kiolvasni a jövőt, és melyikből a múltat? Honnan lehet következtetni a párkapcsolati vagy a szakmai sikerekre illetve kudarcokra? Milyen titkokat rejteget a kéz formája vagy az ujjak lenyomata? Vagy hogy milyen következtetéseket lehet levonni a körmök méretéről és mintázatáról, vagy a tenyéren elhelyezkedő gödrökről és dombokról!

  Tanulságos és szórakoztató olvasmány, melynek segítségével bárki szinte pillanatok alatt mestere lehet a kezeknek és a tenyérolvasás művészetének!




2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.