BLUSH.hu Főoldal

Nesze neked, Pete Tong!

|
Nyár, Ibiza napsütés, és egy alkohol problémákkal és egyre növekvő halláskárosodással küzdő lemezlovas megható és mulatságos élete. Az igaz történetet bemutató áldokumentumfilm humoros körítéssel fűszerezi Frankie Wild, a világhírű DJ sorsának tragédiáját.


  Frankie Wild a páratlan tehetséggel megáldott lemezlovas sikert sikerre halmoz. Ibizán éli a felső tízezerhez méltó fényűző életét, egy gyönyörű feleséggel. De a pörgés, a drogok és a fényűző élet nem tart sokáig. Megtörténik a legrosszabb, amitől minden Dj retteg; Frankie vele született halláskárosodása egyre rosszabbodik.

  És nesze neked, Frankie Wild, míg az ibizai főszezonban tombol a buli őrület, az eddig legkedveltebb DJ csupán egyik fülét képes használni, s azt is csupán húsz százalékban. Hallása napról napra rosszabbodik, így képtelen ellátni addig az életét jelentő feladatát. Heteken belül megsüketül, s nem tudja magát túltenni a tragédián.

  Bombázó felesége hamar eltűnik legjobb barátjával, s lassan a rajongók, a lemeztársaságok is cserbenhagyják. Frankie képtelen kiheverni a vele történteket, s mély depresszióba zuhan. A drogokban és az alkoholban próbál megnyugvást találni, s mind mélyebbre csúszik a lejtőn, a pokol legmélyebb bugyrait is megjárva.

  Vajon mit tehet ilyenkor egy kegyvesztett ember? Vajon vissza tud-e még térni a pályára? Frankie élete nem érhet csúfos véget, de egy biztos; a tragédia tökéletesen átformálja személyiségét.

  Michael Dows filmje Fankie Wild a világhírű lemezlovas igaz történetét dolgozza fel. Ráadásként az önmagát alakító Pete Tong is feltűnik a filmvásznon. A humoros elemekkel tarkított filmdráma jó példát nyújt arra, mekkora személyiségváltozást tud előidézni egy tragédia.

Hossz: 90 perc
Műfaj: vígjáték




2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.