BLUSH.hu Főoldal

Fűrész 2

|
Aki látta az első, sokkoló filmet, nem kételkedhet abban, hogy a rendező, Darren Lynn Bousman ezúttal is egy lehengerlő alkotással áll elő. A Fűrész második része számtalan, eddig a homályba veszett kérdésre választ ad, s ajánlott mindenkinek, aki szereti a horror műfaját.


  Az első rész számtalan kérdést hagyott maga után, melyek eddig válaszra vártak, talán éppen ezért a filmpremiert követően a nézők szinte követelték a válaszokat, így megszületett a sokkoló film folytatása, mely minden nézőt egyaránt megrémít, s bár nem tartozik a látványos jelenetekkel tarkított horrorfilmek körébe, lélektani hatása lenyűgöző. Érdekesség, hogy a filmet mindössze 25 nap alatt forgatták, s a jelenetek helyszíne egyetlen épület volt.

  Nyolc ember küzdelme az életért, s egy őrült, de zseniális elmével rendelkező tömeggyilkos ördögi terve teszi izgalmassá a film minden percét. Jigsaw, a tébolyult pszichopata újra szedi áldozatait, ezúttal azonban már az első áldozat felfedezése után, Matthews felügyelő (Donnie Wahlberg) lecsap rá, s rövid ideig tartó nyomozás után letartóztatja.

  A gyilkos végre kézre került, a játszma azonban meglepő módon egyáltalán nem ér véget, sőt kiderül, hogy a letartóztatás is  csupán Jigsaw, az őrült gyilkos ördögi tervének egy részét alkotja, s a megpróbáltatások és a rengeteg borzongás csak ezután veszi kezdetét. Ezúttal egy régi óvóhelyen kerített csapdába nyolc fiatalt, akik a letartóztatás idején már életükért küzdenek. A csapdákkal teli helyen kell kijáratot találniuk, idejük azonban korlátozott; a lassú, mérgező gázszivárgás percről percre csökkenti túlélési esélyüket

Hossz: 93 perc
Műfaj: horror, thriller




2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.