BLUSH.hu Főoldal

Domino

|
Tony Scott filmjének ihletője, a vad és fékezhetetlen Domino Harvey harmincöt évesen halt meg Los Angeles-i otthonában. A vagány, félelmet nem ismerő Domino életének igaz történetét dolgozza fel Scott akciódús és mozgalmas filmje.


  Lawrence Harvey, a közkedvelt színész és Sophie Wynn egykori modell lányaként látta meg a napvilágot Domino Harvey. A gazdag, híres emberek világába született, egy gazdag társadalmi rétegbe, mely soha nem érdekelte őt.

  Már gyermekkorában fellázadt a konvenciók, a nagyzással teli élet ellen, s lázadását csak tovább erősítette édesapja halála, melyet nyolc éves gyermekként volt kénytelen elviselni. Édesanyja azonban rossz módszert választott megnevelésére. Egy bentlakásos iskolában helyezte el, de sem az iskola, sem az őt körülvevő társadalmi réteg nem tudta csillapítani olthatatlan szenvedélyét. Később rövid kiruccanást tett a modellek világába, azonban soha nem tudott beilleszkedni a felső tízezerbe.

  Élete váratlan fordulatot vett, amikor rátalált egy profi fejvadászokat kiképző iskolára. Édesanyját nem csupán ez rémisztette meg. Domino nem csupán a munkába szeretett bele; ekkora már társai jelentették számára a családod. Megtalálta igazi hivatását, s csatlakozott egy igen színes csapathoz, társa lett egy kegyetlen figura, Mosbey (Mickey Rourke), egy faragatlan, de vonzó férfi Choco (Edgar Ramirez), s Alf (Rizwan Abbasi) egy afgán menekült, aki a robbanóanyagok szakértője.

  Hamarosan megkezdik munkájukat; óvadék ellenében szabadlábra helyezett, a törvény szigora elől menekülő bűnözőket üldöznek. Nem sokkal később Mark Heiss (Christopher Walken), a neves producer megkeresi a csapatot, hogy vegyenek részt egy valóság showban.

Ezt követően már kamerával követik őket az akciók helyszínére, az ügy azonban kezd egyre bonyolultabbá válni; végül a fejvadászok is egy FBI nyomozás kellős közepébe csöppennek…

Hossz: 127 perc
Műfaj: akció




2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.