BLUSH.hu Főoldal

Ízlelő show 2005

|
Az év gasztronómiai eseményén mindenki megcsodálhatja az íz- és illat harmóniavilágát. Neves élelmiszeripari és konyhafelszerelés gyártók termékei, és számtalan varázslatos íz várja az ide látogatókat.


  Hazánkban először az idei évben kerül sor erre az ínycsiklandó eseményre. Szerte Európában a food-show típusú rendezvényeknek nagy hagyománya van, melyeken hírességek élő műsorát, recept bemutatókat, étel- és italkóstolókat szerveznek. Az immár hazánkban is megrendezésre kerülő eseményen Magyarország vezető élelmiszer gyártóinak és feldolgozóinak termékei kerülnek bemutatásra, s az egészséges életmóddal, bio élelmiszerekkel kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphatnak az ide látogatók.

  A Papp László Sportarénában megrendezett eseményen minden a konyháról, a főzésről, és az ízekről szól. A kínálatban olyan cégek legújabb termékeit ismertetik, mint a Délhús, Pick, vagy éppen a Szentkirályi. A háziasszonyok megismerkedhetnek a Tupperware legújabb edénycsaládjával, illetve a Siemens által gyártott konyhafelszereléssel.

  A kiállítás minden négyzetmétere izgalmas eseményeknek ad helyet. Az Ízlelő Show szakít a hagyományos formákkal, s kiállítóit arra ösztönzi, hogy ezúttal egy merőben új módszerrel mutassák be termékeiket. A konyhai kisgépeket, az edényeket használat közben is megtekinthetik az érdeklődők, hiszen a forgalmazók végre nem csupán a képernyőn keresztül mutatják be termékeik sajátosságát, hanem a helyszínen, mesterszakácsok segítségével veszik azokat használatba.

  A látványos kiállítás, s az étel- és italkóstoláson kívül más programok is várják az érdeklődőket. Az Arénában felállított nagyszínpadon látványszakácsok dolgoznak, s óránként váltva egymást különböző hétköznapi- és ünnepi ételek elkészítését mutatják be. Emellett az interaktív boxokban tanulásra is lehetőség nyílik, a látogatók részt vehetnek a főzés folyamatában, s mesterszakácsoktól leshetnek el konyhai trükköket.

  A programban további kínálatában szerepel a szakács-párbaj, főzőiskola, terítési bemutató és számtalan kóstoló.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: December 10-11




2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.