BLUSH.hu Főoldal

Karácsonyi Randevú a Feneketlen tó partján

|
Egyre közeleg az év legszebb ünnepe, a karácsony. A neves ünnep alkalmával számtalan hangulatos program és szebbnél-szebb ajándékcikk várja a kikapcsolódni vágyókat. Nincs ez másképp a Feneketlen tó partján sem, ahol érdekes rendezvények és kirakodóvásárok sora várja a látogatókat!


  A karácsony közeledtével egyre több helyszínen nyílik lehetőség vásárlásra, és ünnepi hangulatú kikapcsolódásra. Akárcsak tavaly, az idei évben is megrendezésre kerül a "Karácsonyi Randevú" elnevezésű programsorozat, mely a Kosztolányi téren, illetve a Móricz Zsigmond körtéren várja az érdeklődőket.

  December második napjától egészen szent estéig számtalan program várja a kikapcsolódni vágyókat. A főváros XI. kerületi Önkormányzatának felkérésére szervezett vásár két helyszínen is várja a kikapcsolódni vágyókat. A Feneketlen tó partján a park fényárban úszó fái alatt fűtött programsátor, és széles étel-ital választék várja a látogatókat, a Móricz Zsigmond körtéren felállított pavilonsor pedig szebbnél szebb termékeket kínál.

A tavalyi programsorozat fő látványossága a Feneketlen tavon úszó, kivilágított karácsonyfa volt, mely az idei évben is gyönyörködteti majd az ide látogatókat. A gyermekeket Mikulás várja, s a Barátság tűz is újra életre kel.

A valódi, igazán értékes cikkeket kínáló árusok között az idei évben is megtalálhatjuk a különböző könyvkiadókat, s lehetőség nyílik porcelán- és kerámia termékek, dísztárgyak és kovácsoltvas termékek, gyógynövény alapú szappanok, gyapjútermékek és palackozott borok vásárlására egyaránt.

A Kosztolányi tér mellett található programsátorban hétköznap délután kulturális programok várják az érdeklődőket, hétvégén pedig kézműves foglalkozások és játszóház várja a családosokat. A Feneketlen tónál forró tea, kemencében sült lángos és kürtös kalács teszi még hangulatosabbá a rendezvényeket.

A rendezvény időpontja: December 3- December 24
Helyszín: Kosztolányi Dezső tér, Móricz Zsigmond körtér







2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.