BLUSH.hu Főoldal

Rod & Custom Show

|
Az amerikai autók és motorok rajongói az idén megint számíthatnak a nagy dobásra. Májusban második alkalommal ismét megrendezik ugyanis kishazánkban Kelet-Európa legnagyobb custom buliját, a „Rod n’ Custom Show”-t, ahol a magyar közönség végre élőben is megcsodálhatja az Orange County Choppers motorjait.


rodandcustom37.jpgAz épített motorok, amerikai autók, valamint a hot rodok kultúrájára már tavaly is 18000 embernek hozták el, ám azóta rohamos fejlődésnek indult az autóépítés kishazánkban. A rendezvényen több olyan igazi hot rod lesz látható, melyeket hazai építőik itt mutatnak be először a magyar közönségnek.

A tavalyi hatalmas siker és a nemzetközi sajtómegjelenéseink hatására az idén már nem nagyon kellett kampányolni, január közepétől számos külföldi motorépítő jelentkezett, hogy az idén elhozzák motorjaikat, köztük olyan nagy nevek, mint Fred Kodlin Németországból, Charley Gregoire Belgiumból vagy a holland Violator Motorcycles, és természetesen a nagy durranás, az Orange Country Choppers is képviselteti magát először Magyarországon.

A szervezők annyit ígérnek biztosra, hogy csupa olyan gép lesz, ami egyenesen zabálja a benzint. Hot rodok, klasszikus amerikai autók és épített motorok. Dizájn, kényelem és lóerő, méghozzá nem akármilyen mennyiségben. Közel 100 klasszikus amerikai autó, custom car és hot rod, valamint ugyanennyi épített motor kerül kiállításra a 6500 m2-es fedett csarnokban, a 6000 m2-es szabadtéri részen pedig V2-motoros és amerikaiautó-találkozó zajlik majd különböző programok kíséretében.

Helyszín: Budapest, Hungexpo, B csarnok
Időpont: Május 3. szombat, 09:00 - 18:00
             Május 4. vasárnap, 09:00 - 18:00
Belépőjegyek:
9 éves korig.........................ingyenes
Napi jegy:.............................2500/ fő
Családi jegy:.........................6000 ( 2 felnőtt, max 2 gyerekkel )
Amerikaiautósoknak:..............2000/ 2 fő
(Belépőjegyeket a helyszínen lehet vásárolni.)




2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.