BLUSH.hu Főoldal
Őszi- téli divatszínek
Őszi- téli divatszínekIdén a nagy divatházak őszi-téli kollekciójának színpompája nem rugaszkodik messzire a tavaszi és nyári trendtől. A színek ugyanazok, de az árnyalatok változtak. A kifinomultság, és elegancia elegyéből kialakult visszafogott, ám mégis csábító színek jellemzik az új hipernőies stílust.


tovább »
Színpaletta a Feng shuiban
Színpaletta a Feng shuibanKorábban már szót ejtettünk arról, kinek milyen formák és minták hoznak szerencsét az élet egyes területein, ám a feng shui szerint az öltözködésben a színek legalább olyan fontos szerepet játszanak, mint a formák. Ha jól alkalmazzuk ezeket: egészségesebbek, sikeresebbek és "kelendőbbek" lehetünk.


tovább »
Szoknya minden alkalomra!
Szoknya minden alkalomra!Idén ősszel hódítanak a hipernőies vonalak! Míg azonban egyes divattervezők a Viktória-korabeli Angliát megidézvén csempészik kreációikba a nőies sziluetteket, addig mások Hitchcock drámai hősnőit mintázzák alakra simuló szoknyáikkal, lehelletvékony kesztyűikkel, csillogó gyöngysoraikkal.


tovább »
Formavilág a feng shuiban
Formavilág a feng shuibanAvagy divat a feng shui tanai szerint: A feng shui szerint mindenki könnyen megállapíthatja a számára legideálisabb formakombinációkat. Egyeseknek a csíkos minta, míg másoknak inkább a kockás hoz szerencsét. A ruhadarabok célirányos megválasztása nagy sikereket hozhat.


tovább »
Virágba borultak a kifutók
Virágba borultak a kifutókBár már újra itt az ősz a nyakunkon, Párizsban, Londonban, Milánóban és New Yorkban egyaránt virágba borultak a kifutók: köszönhetően a nagy divatházak kreatív kollekcióinak, melyek egy kis tavaszt próbálnak becsempészni némi romantikával a szomorkás, borongós őszi hangulatba...


tovább »
Fordulópont a divatban
Fordulópont a divatbanBár lassacskán, s akadozva érkezett, mégis mint évről-évre, idén is beköszöntött a tavasz, magával hozván a jó időt, a természet újjáéledését és a változás szelét... már ami a divatot illeti. Hiszen ez a tavasz is igazi "fordulópontot" jelent a ruhák és a trend világában, még ha nem is a szó legszorosabb értelmében vett pálfordulásról van szó.


tovább »
Kutyakölykök ajándékba
Kutyakölykök ajándékbaMárciustól Magyarországon is kapható a világszerte közkedvelt Hush Puppies divatmárka tavaszi kollekciója, melyből, ha most vásárolunk a Lumberjack boltok valamelyikében, egy édes és puha kölyökkutyust kaphatunk ajándékba.


tovább »
Fedett fővel
Fedett fővelA nagy hidegekre való tekintettel idén még azok is behódoltak, akik egyébként irtóznak a fejfedőktől. Senkinek nem kell azonban aggodalmaskodnia, hiszen ezen a télen sikeresen ötvözhetjük a meleg és mégis divatos darabokat.


tovább »
Divat a Golden Globe-on
Divat a Golden Globe-onHamarosan megkezdődik a tavaszi báli szezon, s a 2006-os díjkiosztó gálák sorát is megnyitotta a Golden Globe. A hölgyek bár kötelezően hosszú ruhában érkeztek (többnyire) mégis szebbnél-szebb ruhakölteményeket álmodtak rájuk a tervezők.


tovább »
Brit-Pop divat
Brit-Pop divatIdén télen hódítanak a vintage stílusú ruhák, melyek alól a hatvanas évek legendás darabjai sem kivételek! Az régi-új divatirányzathoz a 60-as évek Londonjának brit-pop kultúrája nyújtotta az ihletet.


tovább »
Idén télen hódít a (mű)szőrme!
Idén télen hódít a (mű)szőrme!Közeledik a tél, egyre hidegebb van, és egyre melegebb ruhákat, kabátokat kell hordanunk. Rétegesen öltözködni, hogy meg ne fázzunk, kabátot, sapkát, sálat, csizmát vásárolni persze úgy, hogy még a divatot is kövessük. Az idei télen nem lesz nehéz dolgunk, mert minden, amire szükségünk van (mű)szőrméből, vagy (mű)szőrmedíszítéssel készül, így könnyen beszerezhetjük az egymáshoz passzoló darabokat.


tovább »
Orosz tél
Orosz télMind jobban, s jobban közelít a fogcsikorgató hideg! Ahogyan nyáron a hőségtől fulladozó Afrika ihlette meg a divattervezőket, úgy a téli kollekciójuk alapjául egy igazán fagyos régiót választottak: Oroszországot!


tovább »
Kellemes kötöttségek
Kellemes kötöttségekIdén ősszel újra divatba jönnek a kötöttségek. Természetesen ezek igazán nem vonják maguk után a szabadság korlátozását, ellenben roppant divatosak, mutatósak és jól jönnek a hűvös, szürke, őszi napokon.


tovább »
Ezerarcú farmer
Ezerarcú farmerEgyes feltételezések szerint már a 16. században ismert volt ez a strapabíró anyag. Azóta szolgálja az aranyásókat, farmereket, hippiket, katonákat, számos nemzetiség, társadalmi helyzet, kor és nem gyermekeit. Talán éppen ezért kedvelik annyira a divattervezők, mert szinte bármilyen stílusban, s környezetben megállja a helyét.


tovább »
Slágergyanús darabok őszre
Slágergyanús darabok őszreA parafatalpú szandál, a pörgős szoknya, a matróz szerelés, a saru, a pilótaszemüveg, a bermuda és a mokkaszín divatja a nyári hőséggel együtt távozott köreinkből. Megérkeztek azonban az új, slágergyanús darabok!


tovább »
Őszi-téli divatanyagok
Őszi-téli divatanyagokAhogy közeleg a hideg tél, úgy nő az ember vágya a természetes, puha és meleg anyagok iránt. Úgy tűnik ezt az igényt a nagy divatházak is szem előtt tartották, s a pamut és gyapjú mellett: a tweed, a kasmír, a selyem és a bársony is helyet kap szekrényeinkben ezen a télen.


tovább »
Katonás rendet a szekrényekbe
Katonás rendet a szekrényekbeMindegy, hogy a haditengerészet, a légierő vagy a gyalogság oszlopos tagjának szeretnéd magadat érezni, idén ősszel ugyanis tuti befutó mindegyik stílus. Ashlee Simpson és Scarlett Johannson már megtalálta a magában rejlő "angyalbőrt", cselekedj TE is hasonlóan. Szerencsére most nem kell csíkokat festeni az arcodra, s terepszínű ruhákban flangálnod, mint az eddigi military divatirányzatoknál. Elég egy katonai kabát egy jól szabott, szűk farmer, az elengedhetetlen szuperszexi tűsarkú csizma, s a legnagyobb hódítónak érezheted Magad!


tovább »
Pillangókisasszony
PillangókisasszonyPuccini is vonzódott az egzotikumhoz, ezért is figyelt fel Belasco drámájára. 100 évvel később megérkezett a "műnővé" avanzsált Paris Hilton, aki szintén egyből rákapott...hát nekünk ne lenne jó? Puccini és Hilton után szabadon végre bárkiből lehet Csocsoszán, aki követni szeretné ezt a trendi irányzatot. Nem kell hozzá más csak minél több pillemintás darab (haladóknak a szitakötőt is ajánlanám)!


tovább »


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.