BLUSH.hu Főoldal
Agykontroll: a tudatalatti kapuja
Agykontroll: a tudatalatti kapujaÉrezted már úgy, hogy képtelen vagy minden feladatot megoldani, vagy olyan fáradt vagy, hogy az óra csörgésére sem ébredsz fel? Az agykontroll megkönnyíti a mindennapi életet, ha kell felfrissít, de segít a tanulásban és a könnyebb elalvásban is.


tovább »
Csi kung- gyógyulás a természet erejével
Csi kung- gyógyulás a természet erejévelKínából számtalan olyan természetes gyógymód érkezett már hazánkba, mely kíméletesen gyógyít olyan problémákat is, melyekre a fejlett orvostudomány még nem találta meg a megfelelő megoldást, ám a Csi Kung mind közül kitűnik hatékonyságával.


tovább »
A Reiki világa
A Reiki világaA Reiki nem homeopátia, de nem is a megszokott gyógymódok egyike. Különbözik minden mástól, s az univerzális életenergiából merít erőt a gyógyításhoz. Egy különleges tudás, melyet ma már nem csak a kiválasztottak, de bárki elsajátíthat.


tovább »
A csakrák
A csakrákAuránkon több csakra helyezkedik el, melyek mintegy folyosóként terelik, irányítják az energiákat. Ha valamelyik csakránkat tudatosan vagy –ami jellemzőbb- észrevétlenül blokkoljuk, az energiaáramlás felborul, s ez a lélek, illetve a test egyensúlyának felborulásához vezethet.


tovább »
Előző életeink titka
Előző életeink titkaVajon éltünk-e már korábban is, egy másik korban, egy másik testben? És mit jelent a karma, mely egész életünkön át elkísér minket, s befolyásolja a ránk ható eseményeket? Számtalan hit alapul az újjászületés, vagyis a reinkarnáció elvén. De ha valóban több életünk van, miért nem emlékszünk mindegyikre?


tovább »
Kelet kincsei: a mandalák
Kelet kincsei: a mandalákNapról-napra egyre több mandalával találkozhatunk a lakberendezési tárgyakat forgalmazó üzletekben. Ennek ellenére szinte alig tudunk valamit jelentésükről, eredetükről. Az élet szinte bármely területén segítséget nyújthatnak; javíthatnak az egészségi állapoton, segíthetnek a minket körülvevő tér harmonizálásban, vagy ha arra van szükség, az önmegismerésben.


tovább »
Varázslatos energiaburok: az aura
Varázslatos energiaburok: az auraBármilyen jelenségről is legyen szó, az emberek többsége kételkedik, ha saját érzékszervei segítségével nem tudja azt beazonosítani. Hasonlóképpen vélekednek a szkeptikusok az auráról, pedig érzékelése szinte bárki számára lehetséges, csupán el kell sajátítani módszerét.


tovább »


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.