BLUSH.hu Főoldal
Varázsolj otthonodba karácsonyi hangulatot!
Varázsolj otthonodba karácsonyi hangulatot!Beköszöntött a tél, s egyre rövidülnek a nappalok. Sokszor már kora délután egészen sötétségbe burkolózik a város. Csempéssz egy kis karácsony hangulatot a hideg hétköznapokba, öltöztesd otthonodat mihamarabb ünnepi díszbe!


tovább »
Otthonunk az ünnepek alatt
Otthonunk az ünnepek alattKifejezetten strapás hónap a december! Vásárlás, főzés-sütés, na meg a család! Nem csak nekünk macerás azonban, hiszen otthonunknak az adventi időszak alatt, karácsonykor, majd szilveszterkor újra és újra meg kell újulnia!


tovább »
Feng shui a szerelemben
Feng shui a szerelembenA Feng shui már több ezer éve segíti a keleti emberek életét. Napjainkban is leginkább a szerelmi élet javítására, s az anyagi javak gyarapítására használják, hiszen a szerelem életünk egyik legfontosabb része. Szerelmek jönnek-mennek, házasságok köttetnek és dőlnek romba nap mint nap.


tovább »
Kamaszháló
Kamaszháló Lakásaink talán legnehezebben berendezhető szobái a gyerekszobák, melyek hosszú éveken keresztül hivatottak megfelelő életkörülményeket biztosítani felcseperedő utódainknak.


tovább »
Retro stílusban
Retro stílusbanA minimalizmus után most újabb lakberendezési divat hódít: a retro, mely először a hatvanas évek fiataljainak körében aratott osztatlan sikereket, s most, kissé modernizált, kissé megújult formában újra babérokra tör.


tovább »
Feng shui és az egészség
Feng shui és az egészségLakásunk, akárcsak az emberi szervezet bonyolult és összetett szerkezet. A Feng shui elvei alapján a rend és a harmónia egészséget, boldogságot és harmóniát teremthet, az elromlott alkatrészek és eldugult csövek azonban rossz hatással lehetnek az egészségre.


tovább »
Feng shui a munkahelyen
Feng shui a munkahelyenAz ősi térrendezési elvet nem csak otthonunkban hasznosíthatjuk. Munkahelyünkön is elhelyezhetünk apróbb tárgyakat, melyek segítséget nyújtanak a karrier létrán való előrejutásban, és a magasabb fizetés elérésében.


tovább »
Feng shui és a család
Feng shui és a családÉrzelmi életünk alapja a család, melyre mindig számíthatunk, mely mindig, minden esetben támogatást és védelmet nyújt. Olykor azonban adódhatnak olyan családi viták, nézeteltérések, melyeket a feng shui és néhány kellék segítségével könnyen megoldhatunk.


tovább »
Feketén fehéren
Feketén fehérenHarmónia, kifinomult, elegancia és modernitás jellemzi ezt a szélsőségekre épülő lakberendezési koncepciót, mely egyaránt jól mutathat öregek, s fiatalok otthonában, nők és férfiak álomlakásában, gyerekek és felnőttek világában.


tovább »
Feng shui az anyagi javakért
Feng shui az anyagi javakértMinden nő jobb munkahelyre, előléptetésre és magasabb fizetésre vágyik. Napjainkban egyre nehezebb megtalálni álmaink munkahelyét; az ideális munkát, melyet szeretünk, ugyanakkor megfelelő keresetet biztosít. Ahhoz, hogy vágyainkat elérjük, csupán néhány apró változtatásra van szükség.


tovább »
Bronzlepke és üvegvirág
Bronzlepke és üvegvirágEgy furcsa, misztikus tündérmese, ezer tarka pillangó és fémvirágok színes kavalkádja – ez a szecesszió, ahogy Magyarországon és Ausztriában nevezték. Németországban (Jugendstil) és Franciaországban (Art Nouveau) ugyanis saját elnevezése volt a századvég művészetének.


tovább »
Élő lakásdíszek
Élő lakásdíszek„Az én házam az én váram.”- tartja a közmondás. És mi-a kor emberei- teljes mértékben magunkévá tettük a bölcsességet, csak éppen a 21. századra átírva. Tehát csinosítunk, lakberendezünk, festünk - mázolunk, és nagymértékben önmegvalósítunk.


tovább »
Feng shui tippek
Feng shui tippekA Feng shui, avagy az ősi kínai térrendezési elv az élet minden területén segítséget nyújt. Legyen szó munkáról, pénzről, karrierről, családról vagy szerelemről, a feng shui segítségével minden életterületünket erősíthetjük, ezáltal javítva szerencsénket, esélyeinket.


tovább »
Étkező öt stílusban
Étkező öt stílusbanAz otthon szíve az étkező! Ha a mindennapi rohanásban el is szakadunk szeretteinktől, az étkező mégis biztos pont marad életünkben, hiszen reggelente innen indul, este pedig ide érkezik meg a család összes tagja. Éppen ezért fontos, hogy ez a helység idilli és esztétikus legyen, bármely stílust is képviseli.


tovább »
Tálalószekrények
TálalószekrényekTöbb száz éves múltra tekinthet vissza büszkén a tálalószekrények használatának nemes hagyománya, melyet manapság újra felfedezett magának a nagyközönség, s a modern bútorgyártó cégek.


tovább »
Art deco
Art decoFunkcionalitás, hűvös elegancia, egyszerű vonalvezetés: ezek jellemzik az art deco stílusát, mely a mai napig igen népszerű világszerte, s egy-egy eredeti darab gyűjtők ezreit hozza lázba.


tovább »


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.