BLUSH.hu Főoldal
A tökéletes ajándék
A tökéletes ajándékAhogy közeleg a karácsony, úgy hatalmasodik el rajtunk a vásárlási láz és a pánik, ha nem találunk egyik-másik szerettünknek megfelelő ajándékot! Ötletünkkel azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik kétségbeesve bár, de még hisznek: a tökéletes ajándék fellelésében!


tovább »
Mikulás
Mikulás Piros ruhás, ősz hajú és szakállú bácsi sétál az utcán, hatalmas puttonnyal a hátán. A gyerekek mosollyal arcukon köszöntik őt, ölébe ülnek, versikét vagy éneket mormognak az orruk alatt, majd pár kedves mondattal később, vidáman távoznak ajándékkal a kezükben.


tovább »
Miért nem értenek minket a férfiak?
Miért nem értenek minket a férfiak?"Férfi és nő beszélgetése különböző kultúrák kommunikációja"- állítja Deborah Tannen 'Te ezt úgysem értheted' című könyvében, mely arra keresi a választ, hogy a nők és a férfiak miért beszélnek el egymás mellett olyan gyakran...


tovább »
Füllentő férfiak akcióban
Füllentő férfiak akcióbanAz internetezők közel fele használta már társkeresésre a világhálót. Rendszeresen viszont csak a férfiak 15, illetve a nők 3 százaléka ismerkedik a társkereső rendszerek adta lehetőségeket kihasználván - derül ki az NRC Piackutató felméréséből.


tovább »
A locsolkodás ma is divat
A locsolkodás ma is divatBudapest, 2006. 04. 12. - Az internetezők kétharmada tartja a locsolkodás hagyományát, és készülődik a húsvéti ünnepekre - derül ki az NRC Piackutató legfrissebb felméréséből. Sonka és tojás nélkül pedig még ma is elképzelhetetlen az ünnepi asztal.


tovább »
Az Internetfüggőség
Az InternetfüggőségInternet. Az egyik legjobb, legtöbb lehetőséget nyújtó találmány hosszú évtizedek óta. Nélkülözhetetlen a kapcsolattartáshoz, a tanuláshoz, a munkához, s szinte már az ismerkedéshez is. Azonban mint minden örömet okozó találmányra, az Internetre is igaz a mondás; jóból is megárt a sok.


tovább »
Kelet kincse: a hastánc
Kelet kincse: a hastáncModern világunkban a hastánc a nőiesség, az erotika szimbóluma, pedig eredeténél fogva teljesen más célokat szolgált. A hastánc a keleti kultúra egy csodálatos darabja, mely fokozza a termékenységet, s az abszolút nőiességet szimbolizálja.


tovább »
Valentin Nap
Valentin Nap Bár hazánkban még csak alig 15 éves szerény múltra tekinthet vissza a szerelmesek ünnepének hagyománya, mégis e rövidke idő is elég volt ahhoz, hogy e nap létjogosultságát tekintvén országunk lakossága igencsak megosztottá váljon.


tovább »
Édes szerelem- a csokoládé története
Édes szerelem- a csokoládé történeteA csokoládé évszázadok óta töretlen sikert élvez az édességek piacán. Minden korban megvolt a maga jelentősége, olykor pedig még babonákat is fűztek hozzá. Most azonban az édes bűnbeesés minden kis titkáról fellebentjük a fátylat.


tovább »
Beszédes álmok
Beszédes álmokÁlmaink sokat elárulhatnak gondolatainkról, s érzéseinkről. A nyomasztó, vagy éppen varázslatosan szép álmok különleges jelentéssel bírnak. Míg a pszichológusok szerint a tudatalatti megnyilvánulása, addig az álomfejtők mintegy jóslatként értelmezik.


tovább »
Az év legszebb ünnepe: Karácsony
Az év legszebb ünnepe: KarácsonyMindannyian tudjuk, hogy Karácsony az év legszebb ünnepe, hiszen ez az egy alkalom, a szeretet ünnepe minden évben, újra és újra egybefonja a családot. Minden ország más-más szokással tarkítja ezt a varázslatos ünnepkört.


tovább »
Mennyit költünk karácsonykor?
Mennyit költünk karácsonykor? Az adventi időszak valóban a karácsonyi készülődés ideje, ajándékok, sütés-főzés, közös családi programok...azonban talán éppen a szeretet ünnepén nem lenne szabad hagynunk, hogy minden a pénz körül forogjon!


tovább »
Kapcsolatok megrontója: a féltékenység
Kapcsolatok megrontója: a féltékenységLegalább egyszer mindenki átélte már ezt az érzést. Nem válogat fiatal és idős, nő és férfi között, előbb-utóbb mindenki gondolataiba belopózik. A legjobb kapcsolatokban is előfordul a szerelemféltés, de ha állandósul, mindkét fél életét megkeserítheti.


tovább »
Készíts Te is Adventi naptárat!
Készíts Te is Adventi naptárat!Gyermekeidet vagy akár párodat is boldoggá teheted, ha ezzel a kis meglepetéssel teszed szebbé számukra advent ünnepét. Tedd egyedivé a karácsony ünnepére való várakozás napjait, s ajándékozd meg szeretteidet saját készítésű naptárakkal! Íme néhány tipp, ha nem tudnád hogyan kezdj hozzá!


tovább »
Amit az adventről tudni kell
Amit az adventről tudni kellÁltalában az emberek természetesnek veszik, hogy karácsony előtt 4 héttel meggyújtják az adventi koszorú első gyertyáját, majd sorban vasárnaponként a maradék hármat is. Sokan azonban ennek ellenére sincsenek tisztában azzal, mit is jelent valójában az advent?


tovább »
Új munkahely-új taktika
Új munkahely-új taktikaA különböző munkahelyek olyanok akár a családok; mindenhol más-más szokásrendszer érvényesül. Már a munkahelyváltás is megterhelő lehet, főként ha az új kollégák is hátráltatják, esetleg akadályozzák a beilleszkedést.


tovább »
Női autósok
Női autósokA nők és az autóvezetés. A legtöbben csak legyintenek egyet erre a mondatra, az orruk alatt rosszalló megjegyzéseket tesznek, esetleg gúnyosan nevetnek, és valamilyen érthetetlen módon még a nők hajszíne (általában a szőke) is belekeveredik a témába.


tovább »
Szingli élet
Szingli életNéhány éve még a szingli szó hallatán egy egyszerű, egyedülálló nőre gondoltunk. Ma már azonban a független, modern nő jelképe, s nem egyszerű állapot, hanem egyfajta életmód. Egyre többen állnak a szinglik körébe, s élvezik a független életet.


tovább »
Női gondok
Női gondokA menses természetes jelenség, szorosan kapcsolódik a termékenységhez, a nővé váláshoz. Sajnos ez az egyébként normális jelenség olykor olyan problémákat is okozhat, melyek megnehezítik a mindennapi életet.


tovább »
Afrodiziákumok
AfrodiziákumokA szerelmi serkentőket már több száz éve kutatják és használják, így a szerelmi élet javítói már ősidők óta fontos szerepet kapnak a vágy előidézésében. A legkülönbözőbb ízek, illatok, vagy éppen egy szexis ruha is lehet vágykeltő hatású.


tovább »
Mítosz a női megérzés?
Mítosz a női megérzés?Csak a nőknek van intuíciójuk – hangzik a több évszázados közhely. A legújabb kutatások azonban megdöbbentő eredményt hoztak. Talán elérkezett az idő, hogy feladjuk ezt a hiedelmet? Talán csak a nők hitették el a férfiakkal, hogy egyáltalán létezik?...


tovább »
Távmunka körkép
Távmunka körképHazánkban a felmérések szerint az alkalmazottak legnagyobb része szívesen végezne távmunkát. A munkaadók azonban nem törekszenek az új módszer meghonosítására, mely számukra is számtalan előnnyel járna. A távmunka egyszerűségét, célszerűségét és költséghatékonyságát külföldön már felismertek a munkaadók, s remélhetőleg hamarosan Magyarország is nyitottabban áll a kérdéshez!


tovább »
Gyerekszáj
GyerekszájNincs olyan ember, aki életében legalább egyszer ne lepődött volna meg azon, hogy a gyermekek milyen cserfesek, lényeglátóak és bölcsek már egészen fiatal korukban is, és milyen karakteres véleményük van az élet nagy dolgairól!


tovább »
A párkapcsolat buktatói
A párkapcsolat buktatóiNap mint nap új kapcsolatok szövődnek, s régiek merülnek feledésbe. Számtalan kapcsolat az első hónapot sem éri meg, egy házasság pedig akár hosszú évtizedek után is romba dőlhet. A tökéletes párkapcsolat kialakítására nincs biztos recept, ez a titok minden bizonnyal örökké a homályban marad.


tovább »
Indigó gyerekek
Indigó gyerekekAz indigók: legyenek akár gyerekek vagy felnőttek mindig szélsőséges reakciókat váltanak ki a hitetlenkedőkben, és félelmet a tévhitekkel élőkben. Sokan nem élik akkora spiritualitással az életet, hogy realista gondolkodásmódjuk számára elfogadható lenne a jelenség, ami manapság már olyan méreteket öltött, hogy akár hiszünk, akár szkeptikusak vagyunk nem lehet róla nem tudomást venni!


tovább »
Holdudvarhatások
HoldudvarhatásokHogy mik is azok a holdudvarhatások? Hogyan lehet velük élni illetve visszaélni a mindennapi életben, s hogyan segíthet minket a személyészlelésünk pontosságában ennek a torzító effektusnak az ismerete? Most mindenre fény derül!


tovább »
Legyünk tudatos vásárlók!
Legyünk tudatos vásárlók!Mi nők sajnos gyakran válunk a reklámok céltábláivá. A boltok polcain is számtalan szépen elrendezett, csábító termék vonzza figyelmünket. De mit tehetünk a reklámhadjárat ellen, és hogyan választhatjuk ki azokat a termékeket, amelyekre valóban szükségünk van?


tovább »
Egy jó erős fekete
Egy jó erős feketeReggeli ébresztőként, vagy egy kiadós ebéd után szinte nélkülözhetetlen italunk: sokan közülünk szinte függővé válnak, mások azonban a kávézás szertartásának szerelmesei. De vajon mikor fedezték fel és hogyan jutott el Európáig a ma már mindenhol ismert számtalan változatban elkészíthető kávé?


tovább »
iPod a siker útján
iPod a siker útjánBár Magyarországra csak az idei évben jutott el az Apple szenzációja, Amerikában 2005-ben már a harmadik generációját éli ez a sikertermék. Számos konkurens cég meglepődve áll az iPod sikerei előtt, hiszen az Apple egy számára ismeretlen piacon verte kenterbe: többek között a Samsungot, a Sonyt és a Panasonicot.


tovább »


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.