BLUSH.hu Főoldal
Alapozás felsőfokon
Alapozás felsőfokonSajnos csak kevés nőnek adatik meg a tökéletes, hibátlan arcbőr, de még nekik is ajánlott apróbb hibáikat s bőrük egyenetlenségeit elkendőzvén valamilyen alapozót használni; a többieknek azonban szinte kötelező, s bárki, akit már sminkelt profi szakember beláthatja, hogy egy alapozó csodákra lehet képes, ha jól használják. Ehhez szeretnénk nektek segítséget nyújtani az alapszabályok leírásával, s néhány profi smink trükkel:


tovább »
Holt-tenger a szépségápolásban
Holt-tenger a szépségápolásbanA természetes alapanyagú wellness termékek számtalan olyan összetevőt tartalmaznak, melyek valamely tengerből származnak, legyen az alga, iszap vagy estleg tengeri só. Azonban jótékony hatásával A Holt-tenger mind közül kiemelkedik.


tovább »
Hajápolás- télen is
Hajápolás- télen isRégen azt mondták egy nő szépségét elsősorban az általa viselt hajkorona határozza meg. A jól ápolt haj szebbé tesz, s a különböző fazonok segítségével Te is rátalálhatsz önmagadra! Néhány apró trükk segítségével egész évben megőrizheted hajad szépségét.


tovább »
Őszi hajtrend
Őszi hajtrend Jó hírekkel szolgálhatunk a göndör és hullámos hajúaknak: akár már holnaptól eldobhatják hipermodern kerámialapos hajsimítóikat, ugyanis idén ősszel eljött végre az ő idejük! Az egyenes haj órái meg vannak számlálva, s az új, hullámos, illetve göndör szexi fürtök trendje, már az ajtón kopogtat!


tovább »
A festett haj ápolása
A festett haj ápolásaA festett haj sokkal nagyobb odafigyelést igényel, hiszen a szinte csupa mesterséges, kemikális anyagból álló hajfestékek erősen roncsolhatják a hajszálak szerkezetét, ha nem gondoskodunk kellő ápolásukról. Íme néhány tipp, ami még a legmegviseltebb "szalmaszálakból" is gyönyörű és fényes hajkoronát varázsol.


tovább »
A mell ápolása
A mell ápolásaA mell minden korban a nőiesség, a szépség megtestesítője volt. A jól ápolt, feszes mellek, a szép dekoltázs nélkülözhetetlen az ápolt megjelenéshez. A kor előrehaladtával azonban eme becses testrészeink egyre több ápolást igényelnek, hogy megtartsák eredeti formájukat.


tovább »
A szolárium használat alapszabályai
A szolárium használat alapszabályaiBár veszélytelen kikapcsolódásnak tűnik, mely a kellemeset összeköti a hasznossal, a helytelen szolárium használat akár komoly bőr és szem-problémák kialakulásához is vezethet, éppen ezért fontos, hogy tisztában legyünk a veszélyekkel és szabályokkal.


tovább »
Lábápolás- télen is
Lábápolás- télen isTavasszal, a nyár közeledtével mindenki nagyobb gondot fordít a lábápolásra, hiszen a nyitott cipők, rövid szoknyák évszakában ez is a jó megjelenés fontos részét képezi. Azonban télen sem szabad elhanyagolni az egész évben fáradtságot nem tűrő lábak gondozását. Sőt...


tovább »
Bőrtípusok ápolása
Bőrtípusok ápolásaLegnagyobb szervünk a bőrünk, ez biztosítja szervezetünk védelmét a kórokozókkal szemben, megóv a szélsőséges időjárási viszonyoktól, s vonzó megjelenést biztosít. Különösen fontos az arc bőre, melynek egyes típusai különböző technikákkal még szebbé és egészségesebbé tehetőek.


tovább »
Az illatok világa
Az illatok világaA parfümkészítés története évszázadokra nyúlik vissza. A különleges, egyedi, luxusillatok minden korban az ápoltságot, s az egyéni ízlést tükrözték. Ma sincs ez másként, csupán az illatok színes palettája bővült.


tovább »
Mindennapos küzdelem a szőrtelenítéssel
Mindennapos küzdelem a szőrtelenítésselA szőrtelenítés mára már teljesen természetes folyamat, az ápoltság alapköve, a szépségápolás része. Míg évtizedekkel ezelőtt a férfiak borotvája jelentette az egyetlen megoldást, ma már a végleges szőrtelenítés is megvalósítható.


tovább »
Körömápolás felsőfokon
Körömápolás felsőfokonMár egyetlen kézfogás is árulkodó lehet. A köröm szépsége nem csak a megfelelő ápoltságon múlik, de az egészségi állapotot is tükrözi. A szép köröm minden korban az egészség és ápoltság jelképe volt, manapság pedig a nőiesség egyik alappillére.


tovább »
Téli sminktrend
Téli sminktrendTalán éppen a tavaszi, hangsúlyos sminktrend élénk színvilágát ellenpontozván ezen a télen a puritán, visszafogottabb smink hódít. Fáradt arcok, fagyos tekintetek, tompa csillogás jellemzi az idei hideg évszak trendjét...


tovább »
Bőrápolás
BőrápolásA test első védelmi vonala a bőr, ezért rendkívül fontos, hogy a mindennapokban is megfelelő figyelmet fordítsunk ápolására, melyhez manapság termékek széles skálájáról választhatjuk ki a bőrtípusunkhoz illő ápolási cikkeket.


tovább »
Ragyogó mosoly, ép fogak
Ragyogó mosoly, ép fogakEgy szépen csillogó mosoly elbűvölően hat bárkire, a hófehér fogak csillanása minden egyéb szépséghibát elfedhet. Ha azonban nem fordítunk kellő figyelmet a száj ápolására, előbb vagy utóbb megjelenhet a fogkő, de rosszabb esetben fogszuvasodás is előfordulhat.


tovább »
Harc a szeplőkkel
Harc a szeplőkkelApró, vagy nagyobbacska barnás foltok a bőrön, néha az arcon, máskor a vállakon, sőt, akár a háton is megjelenhet. Egyes korokban a hófehér makulátlan bőr volt a divat, ma azonban már nem sorolhatjuk a szépséghibák körébe a szeplőket.


tovább »
Le a ráncokkal!
Le a ráncokkal!Előbb-utóbb minden nő életében megjelennek az első ráncok. Léteznek olyan emberek, akik már huszonévesen kénytelenek szembenézni a problémával, másokon csak a kor előrehaladtával jelentkeznek ezek a bőrön megjelenő barázdák. A megereszkedett bőr, a feszesség eltünése azonban nem feltétlenül öröklött tulajdonság, vagy az öregedés jele.


tovább »
Cellulitisz: a nők rémálma
Cellulitisz: a nők rémálmaA média által sugallt tökéletes nőideál vékony, és elképzelhetetlen, hogy akárcsak egy apró hiba is éktelenkedjen bőrén. Csupán a divat sugallja azt, hogy a narancsbőrt kezelni kell, vagy ténylegesen létező problémák húzódnak meg a háttérben?


tovább »
Természetes hajápolás
Természetes hajápolás Milyen a szép haj? Ápolt, egészségesen fénylő, van tartása. Hogyan érhető el? Nem csak drága balzsamok, regeneráló pakolások és samponok által. Gondoljunk csak bele, nagyanyáink még aligha ismerték a Loreal-t vagy az Avon-t, és mégis ragyogóan szép hajjal büszkélkedhettek. Hogyan csinálták? Csakis természetesen!


tovább »
Harc a pattanások ellen
Harc a pattanások ellenBizonyára senki előtt nem ismeretlen ez a kemény, hosszantartó, fájdalomteljes és idegtépő háború, melyben nők és férfiak egyaránt érintettek! De vajon miért alakul ki a pattanás? Megelőzhető-e a képződése? Vagy ha már bekövetkezett a legrosszabb: Hogyan szabadulhatunk meg tőle a leggyorsabban?


tovább »
Sarah Jessica Parker illata
Sarah Jessica Parker illataSJP a nálunk is népszerű sorozat, a Szex és New York cipőőrült Carrie Bradshawja, a napokban mutatta be első parfümjét, mely a Lovely nevet kapta. A színésznőnek ezzel egy hatalmas gyermekkori álma vált valóra, hiszen elmondása alpján már kislányként egy saját illatról álmodozott.


tovább »
Mi micsoda a fürdővízben?
Mi micsoda a fürdővízben?Sajnos csak úgy, mint a többi: ez a nyár is elmúlt,s a forró napokat fagyos hónapok követik. A meleggel együtt (bár roppant egészséges) a hűsítő zuhanyozásoknak is búcsút intünk, s ha időnk engedi sokkal szívesebben mártózunk meg egy kád illatos, s gőzölgő fürdővízben.


tovább »
Ha leszáll a lila köd
Ha leszáll a lila ködAz idei ősz más, mint a többi, hiszen az okkervörös, narancs, és rozsdabarna helyett idén lilába öltözik, aki követi a divatot. Anna Sui kedvenc színe pedig nemcsak ruháinkat és kiegészítőinket festi lilára. Összegyűjtöttünk néhány kedvencet, melyek önálló viseletként is megállják helyüket otthonunkban, párunk legnagyobb örömére.


tovább »


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.