BLUSH.hu Főoldal
Új hozzászólás

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned!


Itt regisztálhatsz!
» Fórumok » Egészség » ÁRTATALAN ANGYALOK
Válasz
jucuska53 máj. 31. 07:58
sajnos a mai gyermekek túl felvilágosultnak érzik magukat igy nagyon sok hibát követnek el!!a rendkivül sok infó amihez hozzájutnak nem a fejlődésükhöz vezet!ugyanis olyan dolgokról kapnak felvilágositást amihez a gyermeki felfogás kevésnek bizonyul!nem félnek semmitől mindent kiakarnak próbálni és nehéz meggyőzni őket mivel az internet által egy virtuális világban élnek.5unokás nagymama vagyokemellett polgárőr elnök.járom az éjszakát amit látok elkeseritő!!!próbálok megmenteni fiatalokat ami egyre nehezebben sikerül,sajnos a szórakozás lényege>drog^^ital és cigi!!!nagyon elszomoritó hogy ide jutott az ifjuság!! ne értsetek félre nem itélkezek csak ez a meglátásom!!!
Idéz Top
Kata4 máj. 4. 08:51
Bocsánat elirtam a címet.
ÁRTATLAN ANGYALOK!
Idéz Top
Kata4 máj. 4. 08:48
Sziasztok!
"A kiskorúak, az internet terjedésének következtében sokkal inkább kiszolgáltatottá váltak a beteges fantáziájú, perverz alakoknak, akik a látszólagos anonimitást kihasználva férkőznek a közelükbe.
A legtöbb szülőnek fogalma sincsen, hogy milyen nagy veszély leselkedik internetező gyermekére, aki szégyenében vagy félelmében nem mer beszélni a zaklatásokról, amik akár naponta érhetik.
Pedig némi odafigyeléssel, többek között a könyvben lévő borzalmas esetek elkövetési módját megismervén szinte teljesen megvédhetnék gyermekeiket, elkerülvén ezzel, hogy az interneten rájuk leselkedő pedofil egyének a naivságukat kihasználván a közelükbe férkőzhessenek és megrontva őket visszafordíthatatlanul tönkretegyék az egész életüket."
Ez az idézet az ÁRTATLAN ANGYALOK című könyvből való.MIndenkinek ajánlom akinek gyermeke van, mert nagyon tanuságos.
Idéz Top
Válasz

2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.