BLUSH.hu Főoldal

Kellemes kötöttségek

|
Idén ősszel újra divatba jönnek a kötöttségek. Természetesen ezek igazán nem vonják maguk után a szabadság korlátozását, ellenben roppant divatosak, mutatósak és jól jönnek a hűvös, szürke, őszi napokon.


   Sajnos a divatdiktátorok sokszor figyelmen kívül hagyják a kényelem és funkcionalitás szerepét ruháik tervezésekor! Idén ősszel azonban igazán nem panaszkodhatunk, ugyanis az egyik legtrendibb vonulatnak a kötött és horgolt kardigánok, sapkák, sálak és felsőrészek irányzatát választották. Számos minta, szín és anyag közül választhatunk, hála a multinacionális cégek sorozatgyártásának, ám ha valami igazán egyedit szeretnénk érdemes körbenézni a nagyi szekrényében. Ha azonban ott sem lelünk rá a számunkra legmegfelelőbb darabra, marad a kézimunka, mely manapság Hollywoodban is igazán népszerű elfoglaltsággá vált. Kate Hudson, Sarah Michelle Gellar és Uma Thurman egyaránt nagy hódolója eme szenvedélynek, melynek eredményeként az esti partikon egyedi és testreszabott darabokban domboríthatnak. Utánozzuk csak őket bátran, s akár már a holnapi rövidáru boltban tett látogatásunk után előkaphatjuk a fürge ujjakat!

   1. Missoni sapka, 2. Alexander McQueen kötött pulóver, 3. Missoni cikk-cakk mintás táska, 4. Promod sál virágdíszítéssel, 5. Kötött Promod sál, 6. Mexx kardigán, 7. Nina Ricci kasmír felső, 8. Promod horgolt sapka, 9. Missoni cikk-cakk mintás kötött ruha, 10. Missoni miniszoknya
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.