BLUSH.hu Főoldal

Ajándékozz csillagjegy szerint!

|
Nemsokára elérkezik az év legszebb ünnepe, a karácsony. Sokszor előfordul, hogy tanácstalanul bolyongunk a boltok polcai között, mégsem találunk megfelelő ajándékot. Talán nyújthat némi segítséget, ha vásárlásnál a megajándékozandó személy csillagjegyét tekintjük kiindulási alapul.


  Az egyes csillagjegyek szülöttei más és más tulajdonságokkal rendelkeznek. Egyes jegyek kényelemszeretők, mások pedig élnek-halnak az izgalomért. A csillagjegyek alapján választott ajándékok minden ünnep alkalmával nagy sikert aratnak, legyen szó szerencsekövekről, vagy a jegy szülöttének jelleméhez illő, egyénre szabott meglepetésekről.

Kos (III.21-IV.20)

Szerencseköve: a rubin, mely fokozza a vérkeringést, megóv a betegségektől, elősegíti a belső egyensúly megteremtését.

 E jegy szülötte tele van energiával, s akárcsak maga a kos, fejjel megy a falnak. Makacs, nem tűr ellentmondást, és képtelen hosszabb ideig egy dologgal foglalkozni, tehát semmiképpen ne lepd meg vastag könyvvel! Helyette válassz olyan ajándékot, amely jobban illik temperamentumos egyéniségéhez; lepd meg egy koncert jeggyel, vagy kedvenc zenészének, együttesének albumával.

Ligne rosetBika (IV.21-V.20)

Szerencseköve: a mélyzöld smaragd, erőteljes regeneráló hatással bír, s csökkenti a bikák érzelmi zavarait.

 A bika jegy szülöttei talán az összes csillagjegy közül a legkényelmesebbek. Az otthon nyugalmát, s a biztonságot igénylik leginkább. Ne is próbálkozz egy sporteszközzel, vagy zajos előadással, helyette lepd meg olyan tárggyal, mely kényelmét szolgálja. Egy gyönyörűen hímzett indiai párna, esetleg egy rattan fotel minden bikának örömére szolgál.

Ikrek (V.21-VI.21)

Szerencseköve: az achát, mely óvja az örökmozgó ikrek gyomrát a gyakori idegesség okozta bántalmaktól.

 E jegy szülöttei rendkívül energikusak, társaságkedvelő emberek, s nyugtalanok. Olthatatlan tudásszomjjal, s leküzdhetetlen szabadságvággyal rendelkeznek. Ha az ikrek jegy szülöttét el szeretnéd kápráztatni, lepd meg egy hatalmas lexikonnal, vagy szervezz meg egy különleges hétvégi üdülést, ahol nap mint nap új és izgalmas programokban lehet része. Mivel rendkívül mozgékony alkat, a szabadban használható sporteszközökkel is nagy örömet szerezhetsz neki.

Rák (VI.21-VII.22)

A rák jegy szülötteinek szerencsehozó köve: az ametiszt, mely tisztítja az aurát, s megvéd a negatív hatásoktól.

 A rák szülöttének életében a szerelem, és a család játssza a központi szerepet. Számára a karácsony már önmagában is egy ajándék, hiszen végre azokkal az emberekkel lehet, akik számára a legfontosabbak. Szeret hosszasan elidőzni a múlt emlékein, így ideális ajándék lehet számára egy családi fotóalbum. Örömét leli azokban az apróságokban is, melyeket mi magunk készítünk számára.

Oroszlán (VII.23-VIII.23)

Szerencseköve: a borostyán, mely pozitív energiával tölt el, és segít abban, hogy viselője mindig helyes döntéseket hozzon.

 Az oroszlán jegy szülötte rendkívül nagyvonalú, sohasem spórol, ha ajándékról van szó, s ugyanezt várja el azoktól is, akiket megajándékoz. Sokat ad megjelenésére, ezért egy szép ékszer. egy drága parfüm, vagy egy elegáns ruha nagyszerű meglepetés számára.

Szűz (VIII.-24-IX.23)

A szüzek számára legideálisabb kő:  a jáspis, mely erővel tölti fel hordozóját, a megakadályozza a gyomorbántalmakat.

 A szüzek rendkívüli elemző képességgel rendelkeznek, s szeretnek mindent a maga helyén tudni. Ha rendetlennek is tűnik egy szűz lakása, megvan benne az a bonyolult rendszer, melyet csak ő láthat át. Minden ajándék ideális számára, melyet valamilyen módon hasznosítani tud. Olyan praktikus ajándékok, mint a határidőnapló, vagy egy elegáns tollkészlet, biztosan elkápráztatják.

Mérleg (IX.24-X.23)

Szerencseköve az opál, amely segít megszabadulni az érzelmi lerakódásoktól, oldja a depressziót és erősíti a vonzerőt.

A mérlegek számára az okozza a legnagyobb örömet, ha szeretteiket boldoggá tehetik. Szeretik mindennek megadni a módját, s rajonganak mindenért, ami szép. Ideális ajándék lehet számukra egy szép ékszer, vagy egyéniségükhöz illő parfüm. Természetes az egyedi, különleges csomagolás sem maradhat el!

Skorpió (X.24-XI.23)

Szerencseköve: az erőt és bátorságot adó gránát, mely megóv a balszerencsétől, sebezhetetlenné tesz.

 A skorpiók igazán szenvedélyes, temperamentumos emberek. Szenvedélyesen szeretnek, s munkájukban is ez a mentalitás tükröződik. Ha partnered skorpió, válassz egy igazán energikus illatú parfümöt, vagy lepd meg valamilyen egzotikus ajándéktárggyal.

Nyilas (XI.24-XII.23)

Szerencseköve: a zafír, mely segít az örökké mozgásban lévő, energikus nyilas megnyugvásában.

 A nyilas családszerető, ugyanakkor nagy szabadságigénnyel rendelkezik. Rendkívül sok energiáját mindenképpen le kell vezetnie, ezért számára ideális lehet egy hosszú távra szóló, "energia levezető" ajándék. Ha szereti a sportokat, lepd meg egy uszoda-  konditerem vagy masszázs bérlettel. Amennyiben kevésbé sportos alkat, egy koncert- vagy mozijegy is nagyszerű ajándék számára.

Bak (XII.24-I.23)

Szerencseköve: a melegséget és biztonságot sugárzó barna színű tigrisszem, mely segít a bakoknál előforduló reumás panaszokon is.

 A bakok számára nagyon fontos az anyagi biztonság. Lepd meg egy olyan ajándékkal, mely szerencsét hoz az anyagiak terén! Vegyél számára Feng shui pénzérméket, vagy háromlábú békát, szájában pénzérmével, ezzel jelképesen gazdagságot ajándékozol.

Vízöntő (I.24-II.23)

Szerencseköve: az akvamarin, amely javítja az erőnlétet, megóv a bőrpanaszoktól.

 A mozgékony, társaságkedvelő vízöntő mindennél többre értékeli a közös programokat, a kikapcsolódást. Lepd meg egy közös programmal, hívd el kedvenc színdarabjára, vagy rendezz meglepetésként egy kisebb baráti összejövetelt.

Halak (II.24-III.23)

A halak számára ideális szerencsekő:  a jade, melyet több kultúrában is amulettként használtak.

 A halak jegy szülötte álomvilágban él, s rendkívül fogékony a művészetekre. Egy csodálatos festmény, vagy kedvenc írójától szerzett könyv biztosan megdobogtatja szívét.2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.