BLUSH.hu Főoldal

Paris Hilton bevonult a börtönbe

|
Megkezdte 23 napos börtönbüntetését Paris Hilton, a Hilton szállodalánc örökösnője a kaliforniai Lynwood börtönében, s bár elismerte, hogy fél, kész letölteni az ittas vezetésért kiszabott büntetését.


paris2.jpgA szőke médiasztár vasárnap kevéssel éjfél előtt vonult be cellájába a szokásos rabruhában, pedig délután még a Music Television filmes díjátadó ünnepségén tündökölt testére simuló, pánt nélküli fekete ruhájában. A börtönhöz a családja is elkísérte, ám a média keselyűi nem férkőzhettek a Los Angelestől 24 kilométerre lévő helyszínhez - mint az egyik szórakoztatóipari hírportál beszámolt róla.

"Ez egy fontos pillanat az életemben, mert vállalnom kell a felelősséget a tetteimért. A jövőben aktívabb akarok lenni a döntéseim meghozásában... s bár félek, kész vagyok leülni a büntetésem" - olvasható a 26 éves Paris Hilton nyilatkozata az ügyvédje által kiadott közleményben.

Paris Hilton a hírességeknek elkülönített részlegben lakik, tehát egyáltalán nem kell attól tartania, hogy köztörvényes bűnöző(nő)k közé kerül.

A szupersztárt januárban ítélték ittas állapotban elkövetett gondatlan vezetésért hároméves próbaidőre, s a hatóságok a jogosítványát is bevonták. Ám a hölgy februárban méregdrága Bentley-jével furikázott Nyugat-Hollywoodban világítás nélkül, s amikor a rendőrség "lemeszelte", kiderült, hogy a 26 éves örökösnőnek nincsen érvényes jogosítványa, és újabb vétséget követett el, ráadásul a próbaidő alatt, a Los Angeles-i ügyészség ezért emelt vádat ellene.
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.