BLUSH.hu Főoldal

Kate Hudson és Owen Wilson szakítottak

|
Kate Hudson, a romantikus vígjátékok egyik kedvelt főszereplőnője és Owen Wilson, az idióta vígjátékok általános főhőse a legfrissebb hírek szerint szakítottak. A Szilvesztert már külön ünnepelték.


kateowen2.jpgPedig Kate Hudson többek közt Wilson miatt is szakított férjével, a rockzenész Chris Robinson-szal, akivel 6 évig élt házasságban, és akitõl Ryder nevû kisfia is született 2 éve. Bár Hudson és Wilson szóvivõje határozottan tagadja, hogy Wilson bármiféle oka lett volna a pár elhidegülésének, tény, hogy idõben egybeesett a válókereset beadása Hudson részérõl, illetve a kettejük közti kapcsolat elmélyülése az Én, a Nõ és Plusz Egy Fõ c. közös filmjük forgatása után, a film reklámozása közben. Egyébként sem Hudson, sem Wilson nem ismerte el a kapcsolatukat, hivatalosan soha nem ismerték el, hogy együtt járnak, úgyhogy valószínû, hogy a szakításukat sem fogják.

A pár barátai viszont azt nyilatkozták az egyik hírmûsornak, hogy azért lett vége a szerelmüknek, mert Wilson nem akarta elkötelezni magát a kapcsolatban. Állítólag az utolsó szalmaszál az volt, hogy Wilson nem akarta a színésznõvel együtt tölteni a családias Szilveszter estét, Aspenben, ahol Hudson minden évben ünnepelni szokott mamájával, Goldie Hawn-nal, nevelõapjával, Kurt Russell-lel, illetve az egész családdal. Most a 27 éves Hudson végül egy nagy szilveszteri partit adott a barátainak Los Angeles-i otthonában, ahonnan természetesen hiányzott Owen Wilson, de cserébe ott volt Justin Timberlake (aki most szakított Cameron Diaz-zal), Ryan Phillippe (akitõl pár hete vált el Reese Witherspoon), illetve Eva Mendes.
Hudson egyik barátnõje szerint a színésznõ nagyon bánja a szakítást: ″Határozottan elhidegültek egymástól. Kate imádja õt, és szerette volna, ha mûködik ez a kapcsolat. De nem mûködött.″
A 38 éves Owen Wilson a hírek szerint már felhívta a barátnõit, hogy szóljon, õ mostantól megint szingli férfi.
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.