BLUSH.hu Főoldal

Pillangókisasszony

|
Puccini is vonzódott az egzotikumhoz, ezért is figyelt fel Belasco drámájára. 100 évvel később megérkezett a "műnővé" avanzsált Paris Hilton, aki szintén egyből rákapott...hát nekünk ne lenne jó? Puccini és Hilton után szabadon végre bárkiből lehet Csocsoszán, aki követni szeretné ezt a trendi irányzatot. Nem kell hozzá más csak minél több pillemintás darab (haladóknak a szitakötőt is ajánlanám)!


Dana BucmmanAnna SuiGharani StrokNanette Leporer
Számos divattervező, köztük Gharani Strok, Nanette Leporer, Dana Buchman, és Anna Sui (kinek ez a darab őszi-téli kollekciójának egyik sztárja) gondol ugyanolyan szeretettel a lepkevarázsra, mint mi, és persze Paris Hilton, akinek a virágmotívum mellett kedvencei a pillék, melyek számtalan jeles alkalommal tűntek már fel semmi kis ruháin és tekintélyt parancsoló méretű ékszerein.

Paris Hilton

paris Hilton

Amennyiben valaki szívesen tartozna a milliárdos party lány-féle illusztris társasághoz, esetleg sikerült megőriznie gyermeki énjének egy apró darabkáját, úgy bizonyára felkelti érdeklődését ez a kissé infantilis ám annál trendibb irányzat. Íme néhány tipp lepkevadászoknak, természetesen az alkalomhoz illőn:
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.