BLUSH.hu Főoldal

Kutyakölykök ajándékba

|
Márciustól Magyarországon is kapható a világszerte közkedvelt Hush Puppies divatmárka tavaszi kollekciója, melyből, ha most vásárolunk a Lumberjack boltok valamelyikében, egy édes és puha kölyökkutyust kaphatunk ajándékba.


  Persze mielőtt az állatvédők és a leendő vásárlók kétségbe esnének eláruljuk, hogy igazi kiskutyákról szó sincs, csupán néhány helyes plüssfiguráról, melyek a Hush Puppies logóján szereplő hatalmas fülű Basset Hound fajtájú "ebet" mintázzák.

  A "surranó tappancsok" 1958-as megalakulásukkor szinte azonnal a vásárlók szívébe lopták magukat, hiszen a divatos megjelenés és a minőségi anyagok mellett megfizethető áruk és hihetetlen kényelmük azonnal függővé tesz bárkit, aki puha léptekre vágyik. Talán éppen ezért nem meglepő, hogy szabadidejében számos sztár hord hasonló lábbelit, sőt legújabban az egyetemista fiatalok körében is egyre kapósabbak a neves amerikai iskolák logójával ellátott házipapucsok.

  A minőségi cipők gyártásáról pedig mi sem tesz nagyobb tanúbizonyságot, semmint az a tény, hogy még "reklámarcnak" is egy hírességet választottak, aki több, mint 29 centiméter hosszú fülével még a Guiness rekordok könyvébe is bekerült. S bár már unokája a legújabb csúcstartó, Biggles még mindig mosolyt csal a vásárlók arcára.
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.