BLUSH.hu Főoldal

Vércsoport horoszkóp

|
Minden asztrológiai rendszer más-más jellemzők alapján próbálja meghatározni jellemünket. Egy japán pszichológus segítségével összeállítottak egy új fajta horoszkópot, mely vércsoport alapján határozza meg az egyes emberek jellemét.


Vércsoport: "0"

  A 0-s vércsoportba tartozó emberek intenzív érzelmi életet élnek. Alkalmazkodó képességük olykor a nullával egyenlő, s szinte minden esetben másoktól várják el a változást. Szeretik a társaságot, keresik az emberi kapcsolatokat, amiben nem csak érzelmeik, de hűvös logikájuk is vezérli őket. Jó kapcsolatteremtő képességük az élet minden területén segítséget jelent, a munkában, az üzleti életében, s baráti körében egyaránt.

  A 0-s vércsoportú ember, általában nagyszerű üzleti érzékkel rendelkezik, s kitűnő megérzései sohasem hagyják cserben. A művészetek szeretete, sőt, művészi tehetség is jellemzi, mely jó üzleti érzékével párosítva biztos sikert jelent. Sok színész és üzletember kerül ki a 0-s vércsoportba tartozók közül.

  Elismerésre és sikerekre vágyik, s ebben hatalmas energiái is segítik. Nyughatatlan és mozgékony, ha éppen leül, és úgy tűnik pihen, gondolatai akkor sem hagyják nyugodni. Olykor azonban sajnos az értelme elnyomja érzelmeit, s akár érdekházasságot is köthet.

Vércsoport: "A"

  Hivatásában rendkívül lelkiismeretes, s olykor minden mást háttérbe szorít, csak hogy munkáját sikerrel végezhesse. Minden feladatának elvégzésére hatalmas energiákat mozgósít. Életében a munka, a hivatás játssza a legfontosabb szerepet, s magánéletét is ennek megfelelően alakítja.

  Munkájában, s magánéletében egyaránt tökéletességre törekszik, így minden kapcsolatát alaposan mérlegeli. Nem számító, mindig nyíltan közli, ha valamit nem képes teljesíteni. Nem kedveli a felszínes dolgokat, ha egyszer valamibe belekezd, azt teljes odaadással véghez is viszi.

  Nem képes azonban olyan feladatot elvégezni, mely valójában nem kelti fel érdeklődését, ezért, ha egy munkahelyen csalódik, könnyen odébb áll. Mivel mindenben a tökéletesre törekszik, alaposan megválogatja barátait, partnereit, sőt, munkáit is. Ha azonban egyszer eldönti, hogy valakit szeret, amellett a végsőkig kitart.

Vércsoport: "AB"

  Az "AB" vércsoporthoz tartozó ember nyughatatlan, olykor kiegyensúlyozatlannak is tűnhet. Erősen befolyásolja érzelmi élete, hangulatember. Hamar felad mindent, ha úgy gondolja, nem boldogulhat vele. Cselekedeteit inkább megérzései befolyásolják, mint józan gondolkodása. Nem szereti az egyhangúságot, éppen ezért nyitott  és széles látókörű.

  Kiváló alkalmazkodóképességgel rendelkezik. Hajlamos a depresszióra, mivel állandóan kétségek gyötrik. Érzelmei bizonytalanok, sokszor úgy gondolja nem képes megfelelni az elvárásoknak. Kapcsolataiban nem egyszer alaptalan félelmekkel küzd.

  Depressziós hangulata azonban csupán addig tart, amíg valamilyen kellemes élménnyel nem gazdagodik, ekkor egy pillanat alatt visszatér életkedve, s azonnal szebbnek látja a világot. Olykor megbízhatatlannak tűnik, hiszen könnyen feladja munkáját vagy kapcsolatát, de ez valójában saját kétségbeesése, s labilitása miatt történik meg.

Vércsoport: "B"

  Gyengéd, és tapasztalt ember, azonban nem szereti a heves érzelmi kitöréseket, így ezt az oldalát csak kevesen ismerhetik meg. Sem saját magával, sem a környezetében élőkkel szemben nem kíméletes, bárkivel szemben egyaránt nagy követelményeket támaszt.

  Magabiztos önérzete és olykor kíméletlenül szigorú viselkedése azonban nem kifizetődő, előbb-utóbb ráébred, hogy bizonyos szintű toleranciára szükség van az együttéléshez. Ilyenkor azonban mindent megtesz, hogy saját hibáiról elterelje mások figyelmét.

  Erősen féltékeny típus, és a tökéletességre való törekvése magánéletében is észrevehető. Mindig a tökéletes kapcsolatra törekszik, melyen egyetlen sötét folt sem lehet. Féltékenysége csupán addig tart, amíg rá nem jön, hogy szorongása a másik fél elvesztése miatt értelmetlen és alaptalan, s nem birtoklási vágy, hanem csupán a tökéletességre való törekvése miatt alakult ki.
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.