BLUSH.hu Főoldal

Illathoroszkóp

|
Sokan készíttetnek közülünk napi, heti estleg éves horoszkópot vagy böngészik nap-nap után hatalmas buzgalommal az újságok asztrológiai rovatait. Mi azonban most nem a jegyekkel kapcsolatos eseményekrő, sokkal inkább a jegyekkel harmonizáló illatokról készítettünk egy kis összeállítást!


A Bak nő:

  A Bakok talán mert a kemény tél szülöttei első látásra mindig keménynek és fagyosnak mutatkoznak. Tökéletes viselkedésük, úri modoruk és büszke tartásuk mögött azonban mindig ott rejtőzik az érzékenység és kedvesség. Erről talán párjuk tudna a legtöbbet mesélni, hiszen szinte csak ők ismerik kedvesük gondosan takargatott lelkét. A Bak nő minden visszafogottsága ellenére bolondul az olyan illatokért, melyek fátyolként lengik körül, elegyítve a virágillatok melegségét a fű és a zöld növények aromájának frissességével.
Hozzáilő parfümök: Escada Lily Chic, Dolce&Gabbana Light Blue, Jean-Paul Gaultier Classique

A Vízöntő nő:

  A Vízöntő nő mindig újdonságokra vágyik, éppen ezért szinte sohasem ragad meg egyetlen parfüm mellett. A szerelemben állhatatlan, s a divatban is a maga útját járja, így választott illatai mindig kicsit szokatlanok, különlegesek, egyediek. A Vízöntő állandóan keresi az újat, s semmit sem gyűlöl jobban, mint a bezártságot. A friss virágillat, vagy egy szenvedélyes parfüm fokozza kisugárzását, ezért érdemes ilyeneket választani, ha azonban valami szokatlanra és egyedire vágyik próbáljon ki 2 összeillő aromát egyszerre: a hatás frenetikus és egyedülálló lesz!
Hozzáillő parfümök: Chopard Madness, BLV by Bulgari, Flower by Kenzo

A Halak nő:

  A Halak nő álmodozó, melegszívű, tökéletes anya és szerető, az igazi nő megtestesítője. Szentimentalizmusával, érzékenységével pillanatok alatt bárkit elbűvöl. Finom női megérzéseit tökéletesen használja, s mivel hajlamos mélyértelműbben, nőiesebben tálalni, ami benne rejlik, kedveli az olyan illatokat, melyek kábítóan hatnak, s kiemelik érzékiségét, csáberejét. Érdemes olyan parfümöt választania, mely virágos illatjegyei mellett szoros kapcsolatba hozza a természettel. A friss fű, az eső illata, vagy a tengeri szél hozta friss levegő aromája igazi álomvilágba repítheti!
Hozzáillő parfümök: Noa Fleur by Cacharel, Rykiel Rose by Sonia Rykiel, Dazzling Silver by Estee Lauder

A Kos nő:

  A Kos nő igazi energiabomba, állandóan mozgásban van. Gyakran türelmetlenkedik, hiszen nem viseli azokat a helyzeteket, melyekben várakoznia vagy toporognia kell. A Kosoknál nincs szenvedélyesebb, dinamikusabb jegy. Talán ennek a hatalmas öntudatnak és örökmozgásnak köszönhetően mindig a társaság középpontjában állnak. Ez az extovertáltság megmutatkozik kedvenc illatuk terén is , hiszen a csillagjegy szülöttjei a minél merészebb annál jobb elv alapján választják ki az ideális parfümöt.
A Kos nők imádják a drága kozmetikai szereket, s főleg az intenzív, temperamentumos aromát preferálják!
Hozzáillő parfümök:  Coriolan by Guerlain, Sicily by Dolce&Gabbana, Organza Indecence by Givenchy

A Bika nő:

  A Bika nő mindig két lábbal áll a földön, állhatatosabb, higadtabb és racionálisabb jegy talán nincs is. Természetessége, szépsége luxusigényekkel párosul, mely a parfümök terén is megmutatkozik. A kozmetikai és szépészeti szerekből is csak a legjobb, legigényesebb, legdrábább felel meg neki. Racionalitásával ellentétben áll azonban roppant érzékisége, így főleg azok az illatok illenek hozzá, melyek hangsúlyozzák bujaságát, s a fülledt vad aromákat egyesítik kellemes virágillatokkal!
Hozzáillő parfümök: Lolita Lempicka for women, Christian Dior J'Adore, Addict by Dior

Az Ikrek nő:

  Az Ikrekre, mint jellemzően kettős jegyre teljes mértékben igaz, hogy két lélek, két személyiség lakozik bennük. Mindig arra vágynak, amit sohasem kaphatnak meg, mégis mindig mindent megkapnak! Fellángolásaik csak ideiglenesek: gyakran váltogatják barátaikat, hangulataikat, szeretőiket, csakúgy, mint illataikat. Gyakran hagynak illatos forgószelet maguk után, hiszen igen bőkezűen bánnak a parfümmel. Főként azokat a változatos, sok komponensű aromákat kedvelik, melyek friss, könnyed és légies kisugárzást biztosítanak nekik!
Hozzáillő parfümök: Gucci Envy, Estee Lauder Pleasures, Carolina Herrera Chic

A Rák nő:

  A Rák jegyűek roppant emberközpontúak, s igazán jó emberismerők, egy pillantás és azonnal tudják kivel állnak szemben. Ha nem érzik magukat biztonságban másodpercek alatt a megközelíthetetlenség álarca mögé rejtőznek, ahonnan csak akkor bújnak elő, ha a veszély tovatűnt. Imádják az életet, romantikusak és tartozkodóak, s ez illataikban is megmutatkozik. Azokat a parfümöket részesítik előnyben, melyek visszafogottak, vidámak és egy kicsit rejtélyesek!
Hozzáillő parfümök: Splendor by Elizabeth Arden, Yohji by Yohji Yamamoto, Romance by Ralph Lauren

Az Oroszlán nő:

  A királynő! Tartása büszke, járása figyelemfelkeltő, nem lehet nem észre venni! Igaz az Oroszlán mindent el is követ, hogy maradandó emléket hagyjon találkozásai után, hiszen a kelleténél mindig kicsivel több parfümöt szór magára, így szinte lehetetlenség kitérni illatfelhője útjából. Legjobb tulajdonsága, hogy nagyvonalú, s illatokban is a nagyszabású, egyedi, hangsúlyos, figylemfelkeltő aromákat kedveli.
Hozzáillő parfümök: Red Door by Elizabeth Arden, Cacharel Eden, Arpege by Lanvin

A Szűz nő:

  A Szűz nő bár félszegnek tűnhet, mégis roppant öntudatos és határozott. Távol áll tőle a csillogás, pompa és a cifraság, sokkal jobban kedveli a természetességet. A csillagjegy szülöttei mindig egyenesek, rendszeretet és hűvös távolságtartás jellemzi őket. Kedvenc illatuk kiválasztásánál is ez ad motivációt, ugyanis azokat a visszafogott illatokat kedvelik, melyek természetesek, lágyak és mégis bástyaként nyújtanak számukra védelmet!
Hozzáillő parfümök: Elizabeth Arden Green Tea, Truth by Calvin Klein, Acqua di Gio by Giorgio Armani

A Mérleg nő:

  A Mérlegek messze földön híresek rend-és békeszeretetükről, hiszen a legkisebb hibába és vitába is szinte belebetegszenek. Remekül használják és szeretik is használni a színeket, illatokat, ha feldíszíthetik magukat szinte kivirágoznak! Beleérző képességüknek és kiváncsiságuknak köszönhetően remek a diplomáciai érzékük. A jegy szülöttei leginkább a fantáziadús, erőteljes édeskés illatokat kedvelik, melyek tökéletesen kifejezik érzékenységüket és tökéletesség iránti törekvéseiket!
Hozzáillő parfümök: Lou Lou by Cacharel, Laura by Laura Biagotti, Fragile by Jean-Paul Gaultier

A Skorpió nő:

  Ha a Skorpió nő egyszer karmai közé kap valakit, az többé soha sem szabadul. Átható pillantásával mindenkit hatalmába kerít, s a hozzá kötődő élmény felejthetetlen lesz, hiszen szexepiljéről lehetetlenség nem tudomást venni. Csábító kisugárzásának teljes tudatában előszetettel használ olyan illatokat, melyek még szenvedélyesebbé, bujábbá, titokzatosabbá varázsolják auráját. A Skorpiók nagy kedvencei a vonzó fa- és virágillatok!
Hozzáillő parfümök: Pure Poison Dior, Allure by Chanel, Escada Island Kiss

A Nyilas nő:

  A Nyilas nő természetességével, nyiltságával mindenkit magával ragad. Már fiatal korában feltűnhet tüzes természete, melynek hatása alól senki sem vonhatja ki magát. Jelleméhez hasonlóan illata is roppant temperamentumos, figyelemfelkeltő. A Skorpiók kitűnően hangsúlyozhatják optimizmusukat, ha lendületes és balzsamosan friss aromákat választanak, melyek erőt és lendületet visznek amúgy is kalandos életükbe!
Hozzáillő parfümök: Lancome Miracle, Eau Torride by Givenchy, Cerruti 1881 by Nino Cerruti
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.