BLUSH.hu Főoldal

Utcai szamurájok - Yamakasi 2

|
A Yamakasi csapat újra bevetésre indul, ezúttal azonban jakuzák, s a maffia keresztezi útjukat. Az izgalmas, akciódús alkotás sajnos nélkülözi Luc Bessont, a híres rendezőt, ám a szerelmet semmiféleképpen.


  Úgy tűnik, a mozikban ismét sikert sikerre aratnak az akciófilmek. A szállító első és második részét követően egyre több izgalmas és pörgős francia film került a filmvászonra, s most megérkezett a Yamakasi folytatása is.

  Luc Besson Yamakasijának folytatása ezúttal az Utcai szamurájok címet kapta, mivel a neves rendező, író és producer (aki egyébként az első részben is mint író ténykedett) kiszállt a forgatásból, s a szerzői jogot is magával vitte. A félrevezető cím ellenére azonban mind a rendező (Julien Seri) mind a történet maradt a régi: az őrült srácok újra látványos, izgalmas jelenetekkel teszik élvezetessé az alkotást. 

  A jól ismert francia, extrém sportot (szabadfutás) űző banda ezúttal Bangkokban ugrál le a leghihetetlenebb helyekről. A csapattagok éppen egy építkezés bambuszállványairól vetik magukat a mélybe, amikor a balszerencsének köszönhetően belekeverednek a maffia világába.

  Mit sem sejtenek arról ugyanis, hogy éppen a kínai maffia felségterületén gyakorolják életveszélyes és látványos ugrásaikat, s akaratukon kívül belekeverednek a maffia és a jakuzák között dúló bandaháborúba.

  A helyzet tovább bonyolódik, amikor a helyi banda egyik lánytagja beleszeret a Yamakasi csapat egyik vezérébe, Charles-ba. A lány végül elhagyja régi bandáját, s felhagy a bűnözéssel, a Yamakasik pedig látványos jelenetekkel próbálnak kikerülni az ördögi helyzetből.

Hossz: 90 perc
Műfaj: kaland és akciófilm


Vélemények: Üzenet küldéséhez jelentkezz be vagy Regisztrálj!


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.