BLUSH.hu Főoldal

Motel

|
A tizennyolcas karikát kiérdemlő Motel Eli Roth legújabb alkotása: két egyetemista fiú hátizsákos kalandtúrája, mely kezdetben egy szimpla amerikai filmnek tűnik, később azonban a legrémisztőbb horrorba csap át.


  Paxton és Josh a két egyetemista fiú úgy dönt, hatalmas kalandtúrára indulnak. Európa nagyszerű hely, hiszen nem csak szebbnél szebb tájakat és kulináris élvezeteket nyújthat, de rengeteg gyönyörű nőt is.

  És ha már a veszélytelen Európa az úticél, akkor egyértelmű, hogy a Kelet-európai misztikus vidéket kell választani. Josh és Paxton hamar összeismerkedik az idegenekkel, s habozás nélkül elfogadja alkalmi útitársuk meghívását egy félreeső és meglehetősen különleges motelbe.

  Eleinte minden elképzelésük valóra vált, a motel számtalan könnyű nőt tartogat számukra. Egy idő után azonban ráébrednek, mindennek ára van, s kijutni nem is olyan könnyű a motelből, mint meghívást nyerni oda.

  A film gátlástanaul felvonultatja a legrémisztőbb tetteket, az egyszerű szálláshelynek tűnő motel minden egyes szobája, folyosója, sőt még a pince is szörnyeket rejt. A film azonban eltér a megszokott, irracionális alkotásoktól, itt maga az emberi természet, s annak legsötétebb oldala rejti a legnagyobb veszélyt.

Hossz: 95 perc
Műfaj: horror


Vélemények: Üzenet küldéséhez jelentkezz be vagy Regisztrálj!


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.