BLUSH.hu Főoldal

Valentin Napi Kisállat -és növény börze

|
Bizonyára minden szülő számára ismert a kisállat- és növény kiállítások világa, hiszen a gyerkőcök igazi paradicsoma ez a sokszor egzotikus élőlényeket is felvonultató rendezvény. Erre gondolhattak a szervezők is, mikor kitalálták a valentin napi kiállítás gondolatát.


  Persze ez már abból is látható, hogy a lehetetlen keddi időpont helyett, egy kicsit előrehozván a szerelem ünnepét: egy hétvégi rendezvényt szerveztek, ahová szeretettel várnak minden szerelmest, családot, állatbarátot és természet kedvelőt egyaránt.

  Ha esetleg meg szeretnéd lepni szerelmedet vagy gyermekeidet egy kis házikedvenccel, semmiféleképpen ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, hiszen ez börze remek alkalom, hogy a család egy taggal bővülten térhessen haza, hála a Kisállat Menhelynek, a Fehér Keresztnek és a Rex Kutyaotthonnak, akik számos örökbefogadható cica és kutya társaságában képviseltetik majd magukat.

  Ha azonban a kutyák és macskák világa nem lenne elegendő, az idelátogatók kígyókat, pókokat, terráriumi rágcsálókat, igazi egzotikumokat is nézegethetnek, vásárolhatnak. Nem is beszélvén a rengeteg növényről és különleges kaktuszról, mely bizonyára minden zöldpártit elbűvöl majd.

A rendezvény helyszíne: Budapest, Petőfi Csarnok
A rendezvény időpontja:  február 11-12., 10-18h




2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.