BLUSH.hu Főoldal

Mátrai Miklós Preview II.

|
Immáron ötödik kiállítására készül Mátrai Miklós a meglehetősen fiatal, ám annál tehetségesebb fotográfus, aki a tavasz érkeztével legújabb képeit tárja az érdeklődő nagyközönség elé.


  Mátrai Miklós, a tehetséges fotográfus még csak 21 éves de már számos nemzetközi és hazai díjat és elismerést is bezsebelt. Többek között megnyerte a 2002-ben, Luxemburgban megrendezett Fiatal Fotóművészek versenyét, majd a HP Invision nemzetközi fordulójában a legművészibb sorozatért járó különdíjat is elhozta Firenzéből.

  A francia Blast design-magazin "a reménytelen arcok fotósának" nevezte Mátrai Miklóst, akinek "Budapest arcai" című fekete-fehér fényképeit már tavaly is megcsodálhatta a nagyközönség a fiatal tehetség első, Preview I. címet viselő kiállításán.

  Ötödik önálló kiállítása, egy kicsit színesebb, egy kicsit más, egy kicsit azonban mégis az előzőek folytatása, ahol a különböző, ám mégis hasonló képi és formavilágot képviselő fotók egyvelege különleges egységet alkot. A kiállítás közel egy hónapon keresztül várja  a minden újra nyitott érdeklődőket, akik a tárlat sokszínűségének köszönhetően biztosan megtalálhatják a saját ízlésviláguknak leginkább megfelelő fotót.

A kiállítás helye: BUDAPEST  1134. Dózsa György út 65 
A kiállítás időtartama: 2006. március 3-tól 2006. április 1-jéig




2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.