BLUSH.hu Főoldal

Őszi hajtrend

|
Jó hírekkel szolgálhatunk a göndör és hullámos hajúaknak: akár már holnaptól eldobhatják hipermodern kerámialapos hajsimítóikat, ugyanis idén ősszel eljött végre az ő idejük! Az egyenes haj órái meg vannak számlálva, s az új, hullámos, illetve göndör szexi fürtök trendje, már az ajtón kopogtat!


  A "becsavarodás" első hullámait már tavaly érzékelhettük, idén nyáron azonban mikor a divat visszanyúlt gyökereihez, s előhalászta a jó öreg hippihullámokat, már biztos volt, hogy ősszel, de legkésőbb télen rohanhatunk daueroltatni, vagy bevásárolhatunk hajcsavarókból...
   Természetesen mi "halandó" emberek mindent utoljára tudunk meg, aki azonban figyelemmel kíséri a sztárvilágot, annak bizonyára már szemet szúrt, hogy Liz Hurleytól kezdve, Karolina Kurkován át minden magára valamit is adó híresség előkapta legangyalibb loknijait!

   Egyes felmérések szerint, melyet több ország fiai között végeztek: a legszexisebb női hajviselet a szabadon szálló loknis, hullámos, fürtös frizura. Ez pedig hölgyeim a kegyelemdöfés az egyenes, tépett és ritkított hajnak, melyet immár teljes bizonyossággal jó időre száműznek a rakoncátlan fürtök! Aggodalomra azonban semmi ok, ha valaki óckodna a tartós hullámtól manapság már számos egyéb módot, s készítményt találhat, mellyel ugyanazt a drámai hatást érheti el! Mi azonban most azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik már követői eme trendnek. Íme néhány termék, mely megzabolázza még a  fékezhetetlennek tűnő tincseket is:

 

   A haj speciális kezelését érdemes már a samponnal megkezdeni. Válasszunk olyan terméket, mely a kifejeztten göndör vagy akár a dauerolt hajnak is tökéletes ápolást nyújt. Ilyen például a Kerastase Bain Oleo sampon, mely avokádó olaj tartalmának köszönhetően hidratál. A haj szerkezetét egészségessé, állagát pedig kezelhetővé teszi.

  Természetesen a sampon után kihagyhatatlan a balzsam használata, sőt a legjobb hatás érdekében érdemes pár percig a hajon tartani ezeket a tápanyagokban gazdag készítményeket! A REdken All Soft kondicionáló regenerálja a száraz és töredezett hajvégeket, s gondoskodik róla, hogy a frizura selymessé és kezelhetővé váljon!


  Érdemes kipróbálni a filmsztár, Julia Roberts kedvencét: a Tigi Curl Jam formázó gélt, mely vegyszerek nélkül varázsolja csillogóvá loknijainkat. Először tenyerünkön szétkenjük, majd a törölközőszáraz hajon egyenletesen eloszlatjuk. Vigyázat ha túl sokat teszünk a haj nehéz és zsíros hatást kelthet, de ha a megfelelő mennyiséggel próbálkozunk a hatás frenetikus, az isteni illatról nem is beszélve!

   
   
  Végül, de nem utolsó sorban mindenképpen fontos, hogy megemlítsük a Wella High Hair Jelly Waver göndörítő zselét, melyet a száraz hajon kell eloszlatni fürtjeink végső igazítása közben. A termék B5 provitamint, és a káros sugarak ellen védelmet nyújtó UV szűrőt egyaránt tartalmaz.                                                                                            
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.