BLUSH.hu Főoldal

Sarah Jessica Parker illata

|
Sarah Jessica Parker illata
SJP a nálunk is népszerű sorozat, a Szex és New York cipőőrült Carrie Bradshawja, a napokban mutatta be első parfümjét, mely a Lovely nevet kapta. A színésznőnek ezzel egy hatalmas gyermekkori álma vált valóra, hiszen elmondása alpján már kislányként egy saját illatról álmodozott.


   A 40 éves színésznő úgy tűnik felért a csúcsra, hiszen augusztusban Amerikában, szeptemberben azonban már Európában és Ázsiában is megvásárolható Lovely nevű illata. Köszönhető ez a Coty International kozmetikai cégnek, ami azonnal meglátta  a nagy lehetőséget Parker kisasszonyban, csakúgy, mint a brit sztárpáros  Victoria és David Beckhamben is.

  Az illat maga roppant visszafogott, ám mégis elegáns és nőies, olyan, mint névadója, aki egyáltalán nem kedveli a harsány, erőteljes és agresszív illatokat. Mandarin, friss virágok, fehér ámbra jellemzi ezt a kellemes parfümöt megfűszerezve egy kis pacsuli és orchidea keverékével. Egyszerűen mennyei!

  Bár ez az első Sarah nevével fémjelzett illatszer, munkatársai szerint megszállottan, s profikat meghazudtolva dolgozott. Talán ennek a lelkesedésnek köszönhető, hogy a színésznő gyermekkorát is belecsempészte parfümjének aromájába, hiszen előszeretettel keresett, s használt olyan összetevőket, melyek édesanyja egykori szépítőszereinek illatfelhőjére emlékeztették. Elképzelhető, hogy néhányan az illatot először érezvén valóban visszaidézhetik egy pillanatra gyermekkoruk meghitt hangulatát.

  Matthew Broderick, a szintén színész férj szerint a parfüm tökéletesre, nagyvilágira és roppant nőiesre sikerült, ám neki mégsem az illat vált kedvencévé, hanem üvege, mely szerinte egy jól szabott tojással hasonlatos.
  
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.