BLUSH.hu Főoldal

Tényleg vége?

|
Jude Law és Sienna Miller már jó ideje amolyan se vele, se nélküle kapcsolatban éltek, ám úgy tűnik végleg vége szakadt ennek a huzavonának, és Jude mérhetetlen haragjában kiadta a szép Sienna útját.


  Jude és Sienna 2004-ben ismerkedtek meg az Alfie forgatásán, s hamar belebonyolódtak viszonyukba, melynek első 7 hónapja sem volt igazán zökkenő mentes, ám az első, igazi "pofont" még csak ekkor kapta  a 24 éves Miller kisasszony, hiszen kiderült, hogy a szexi színész (a People magazin szerinti legszexibb élő színész) megcsalta barátnőjét. Jude, aki 33 éves korára 4, azaz NÉGY gyermek apja: sajnálatos módon nem tudott ellenállni gyermekei dadájának, Daisy Wrightnak.

  Bár a nyilvános mea culpának köszönhetően Sienna ekkor még megbocsátott, a pár hetes különélés miatt a napokban kapcsolatuk békés állóvize, újra felkavarodott. Kiderült ugyanis, hogy a két hét alatt Miller, szerelmének egyik legjobb barátjánál: Daniel Craignél vigasztalódott.

  Jude Law a napokban szerzett tudomást kedvese hűtlenkedéséről, ám azt nyilatkozta, hogy nem a megcsalatás fáj neki a legjobban, hanem az, hogy míg ő csalfasága miatt bizonytalanságban hánykolódott magányosan, addig Sienna "társaságban" múlatta az időt, mégpedig nem is akár hogyan!

  A szexi szőke egyik közeli ismerőse úgy nyilatkozott, hogy a színésznő túl közel került Danielhez abban a fájdalmas időszakban, s bár "Craigre csak egy vállként tekintett a népszerű színésznő, melyen kisírhatta magát, a dolgok némiképp kicsúsztak az irányatásuk alól."

  Mindenesetre tényleg érdemes elgondolkozniuk, hogy vajon valóban egymásnak rendelte-e őket a sors, ha vágyikat, még szerelmük lángoló időszakában sem tudják féken tartani! Mi lenne így a későbbiekben? Talán ezt már sohasem tudjuk meg, hiszen Jude igen állhatatosnak tűnik döntése véglegességét illetően.
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.