BLUSH.hu Főoldal

Kirstie Alley és Al Pacino?

|
Al Pacino, az egyik azon kevés hollywoodi színészek közül, akik még sohasem nősültek. A legendás keresztapa eddig úgy tűnik nem találta meg az igazit. Ám a kocka fordulni látszik, hiszen a 65 éves színészt újabban romantikus randikon látni a színésznő, Kirstie Alleyvel.


  Bár sokan bizonyára nem tudják, de Alfredo John Pacino származását tekintve valóban szicíliai, sőt nagypapája családi neve: Corleone volt, ám úgy tűnik a színészt mégsem ragadta magával az olasz mentalitás, hiszen a mai napig sem lépett még az olaszok által annyira tisztelt házasság szent kötelékébe! Azonban egy kis reménysugár pislákolni látszik, ugyanis mostanában Alfredot sokan, sokszor és sok helyen látták Kirstie Alley társaságában.

  A színésznő nálunk sem ismeretlen, hiszen ki ne emlékezene a legendás Nicsak ki beszél? című filmben nyújtott alakítására? Azóta 3 gyermek boldog édesanyja, s lelki válsága, kóros elhízása és fájdalmas válása óta, szebb, boldogabb és sikeresebb, mint valaha! Újra gyönyörű, s kihasználván testi adottságait elindította saját sorozatát: "A kövér színésznőt", melyben önmagát alakítva kalauzolja el a nézőt Hollywood felszínes városában, s egy csontsoványnak semmiképpen sem nevezhető filmsztár megpróbáltatásaiban!

  Talán most szerelmi élete is rendeződni látszik mindkét hányattatott sorsú sztárnak, hiszen szemtanúk elmondása alapján mostanában minden idejüket együtt múlatják. Legutóbb a Chateau Marmont nevezetű helyen látták őket kettesben andalogni, s az elmondások alapján beszélgetés közben Kirstie folyamatosan Alfredo combját cirógatta! Mi mindenesetre szurkolunk nekik!
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.