BLUSH.hu Főoldal

Akon kalandja a pornószínésznővel

|
Alaune Thiam, ismeretebb nevén Akon ismét magára vonta a média figyelmét. Most azonban nem börtönviselt életével, vagy legújabb slágerével került a figyelem középpontjába, hanem legújabb partnere miatt kapta fel fejét a bulvársajtó.


 Úgy tűnik végre minden aggódó szívű rajongó megnyugodhat (vagy éppen ellenkezőleg, most kezdhet csak el igazán aggódni), ugyanis a legújabb híresztelések szerint Akon már nem magányos. Mostanában ugyanis a dúskeblű, német pornósztár Gina Wild (eredeti nevén Michaela Schaffrath) vette kezelésbe a senegáli R&B sztárt.

  A két csillag Akon születésnapi partiján találkozott először. Az eseményt azonban kissé eltérően kommentálták. Az énekes ugyanis úgy nyilatkozott, hogy sohasem látta Michaela egyetlen filmjét sem, és mikor találkoztak egyáltalán fogalma sem volt a hölgy "szakmájáról", azonban Schaffrath kisasszony vélekedése szerint: "Mindketten igazán vad múlttal rendelkezünk, s ez már az első találkozásunk alaklmával összehozott minket, jó barátok lettünk!"

 A vad múltat tulajdonképpen senki sem kérdőjelezheti meg egyik érintett esetében sem, azonban a német média szerint a jó barátságnál mégis több van a két fiatal között.

 Talán már valóban kijárna a hányattatott sorsú gettó rappernek a szerelemből, hiszen pályafutása csúcsához ért, s anyagi helyzete is rendeződni látszik. Azonban rajongói véleménye alapján álmai asszonya: nem a német pornókirálynő (akivel csak a piszkos múlt köti össze) s őszintén remélik, hogy a számtalan gyönyörű nőnek köszönhetően, aki fellépésein körülötte ólálkodik, a "modell" kisasszony feledésbe merül!
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.