BLUSH.hu Főoldal

Úton a negyedik

|
Egyes híresztelések szerint David Beckham felesége, az ex-pop sztár Victoria újra áldott állapotban van. Ha a pletyka igaznak bizonyul, hamarosan megérkezik a negyedik Beckham gyerek.


  Bár az elmúlt évben David félrelépéseitől zengett a média, úgy tűnik Victoria gyorsan megbocsátott, s hamar helyreállt a családi béke, és harmónia. Ezt bizonyítja az a feltételezés is, mely szerint az ex-spice újabb trónörököst hord a szíve alatt.

  A Real Madrid csapatában él egy hagyomány, miszerint ha valamelyik játékosnak a párja gyermeket vár, azt úgy hozzák edzőjük tudomására, hogy egy kisebb ütést mérnek rá, vagy tompán nekikoccannak. Több szemtanú elmondása alapján az angol futballsztár az elmúlt héten élt ezzel a szép szokással, így tudatván edzőjével, hogy felesége ismét terhes. Legutóbb David tavaly augusztusban "erőszakoskodott" főnökével, azóta legkisebb gyermekük, Cruz már 8 hónapos...

  Rossz nyelvek szerint Victoria azért lett az elmúlt időszakban ennyire termékeny, mert férje imádja, hogy gyönyörű, szexi és gömbölyű terhessége alatt, márpedig mióta Rebecca Loos kisasszony ( a szerető) tv interjúja alkalmával elárulta, hogy David a teltebb idomú hölgyeket kedveli, azóta Victoria, ha nem is rendszeres étkezéssel, de megpróbál gömbölyödni.

  A sokak által Anglia sztárpárjának tartott Beckham házaspárra bizony ráférne már egy kis öröm, ugyanis középső fiuk, Romeo, az elmúlt hónapokban többször magas lázzal és fulladásos rohammal került kórházba, s a család közeli ismerősei szerint a másik két gyermek lelki állapota is igen zaklatott a szülők problémái miatt. Talán egy kis "jövevény" tényleg mindent megoldana!
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.