BLUSH.hu Főoldal

Osbourne anyuka véleménye

|
Sharon Osbourne, a méltán népszerű sorozat (az Osbournes) egyik főszereplője, és a méltán népszerű rocker Ozzy felesége ismét "kipakolt". Amerika legismertebb felesége és anyukája eddig sem visszafogottságáról volt híres, s most sem tett lakatot a szájára.


  Az elmúlt években is már többször keveredett heves szóváltásokba és üzengetésekbe az 53 éves zabolázhatatlan és fékezhetetlen Sharon, aki saját bevallása szerint csak őszinte és nyílt ember, ami a család többi tagját elnézvén, igazán nem egyedi dolog.

  A "rockfeleség" az elmúlt héten valami furcsa ihlettől vezérelvén mindjárt 4 hírességről is elmondta véleményét, ha már lúd legyen kövér alapon.

  Elsőként Madonna került terítékre, ugyanis Osbourne anyuka őt tartja a világon a legutálatosabb vacsoravendégnek, folyamatos imázs és vallási hitének váltogatásai miatt, de mindjárt mellette ott szerepel a rémálomban Mick Jagger és Bryan Ferry is, akik Sharon számára szintén nem szívesen látott látogatók.

  Természetesen a "rockanyuka" nem csak kritizált, ám még pozitív hangja is nagy közfelháborodást keltett ugyanis az a személy, akit szárnyai alá vett nem más, mint az a Kate Moss, akire mostanában igencsak rájár a rúd hála kokainfüggő társának. Sharon igazán együttérzően nyilatkozott az eltévelyedett modellről, akit szintén kokainfüggősége miatt kezelnek. Talán ez a nagy empátia is érthető, hiszen az efféle elvonók nem ismeretlenek az Osbourne család tagjai számára sem.
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.