BLUSH.hu Főoldal

Vigyázat, Dr Szöszi a láthatáron!

|
A hidrogénezett haj, az anorexia, a mellnagyobbítás és a kézitáskaként "viselt" kiskutyák divatja mellé egy újabb ám minden eddiginél bombasztikusabb trend érkezett meg Los Angeles városába, mégpedig a TANULÁS!


 Természetesen nem akárhol, csakis New Yorkban, hiszen a Szex és New York című népszerű sorozat óta ez lett az amerikai sztárvilág második otthona.

  Elsőként a "nagy ötös" szupermodell fogat egyike, Christy Turlington szerezte meg itt felsőfokú végzettségét valláselemzés-keleti filozófiák szakon. Bár a ténnyel tele volt a média, akkor mégsem tekintette senki követendő példának...Egészen addig a napig, ameddig a híres ikerpáros Mary-Kate és Ashley Olsen be nem iratkozott.

  Azóta egész sztársereglet tette magáévá a karrierépítés melletti továbbtanulás fontosságának elméletét, köztük a 19 éves Lindsay Lohan, aki legutóbbi nyilatkozatában elárulta, hogy ő bizony szintén beiratkozna, amolyan hobbiként.

  A gyönyörű, ám szemtelenül fiatal színésznő, amilyen gyorsan csak ez elképzelhető, olyan sebességgel robbant az amerikai világsztárok és milliomoscsemeték közé.

  Természetesen azonnal fel is vette a tempót, s mára már túl van egy kórosan sovány, kórosan szőke és kórosan mű időszakon. Kissé lecsillapodva, ám mégis "divatittasan" a partylányság, az éneklés és a színészkedés mellett úgy tűnik valóban megpróbál időt szakítani a tanulás remek eloglaltságára. Mindenesetre mi szurkolunk neki, ám ha (valamilyen oknál fogva) mégsem sikerül eljutnia a diplomáig, talán ötletet ad barátnőjánek, az örökösnő Paris Hiltonnak, mivel is csaphatná agyon drága idejét!
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.