BLUSH.hu Főoldal

Sztárkedvencek

|
Új divat ütötte fel fejét a sztárok világában. A menő cuccok és a szexi smink mellé egy kiskutya is dukál, persze szigorúan csak kiegészítőként. Természetesen ez a megfigyelés kissé túlzó, hiszen senki sem kívánja kétségbe vonni például Britney Spears állatszeretetét, azonban tény, hogy a "kellemeset a hasznossal" elv alapján egy kis szőrmók az ölben roppant trendi, s ékes bizonyítéka annak, hogy a zord sztárálarc egy érző szívű, kutyaimádó, hétköznapi embert rejteget. Íme a mi kedvenceink kedvencei:


3xneal.jpg

Liv Tyler és Neal

Liv Tyler: Steven Tyler, az Aerosmith frontemberének lánya, méltán népszerű színésznő, Royston Langdon, a SpaceHog énekesének felesége, a Givenchy egyik kampányának arca, s több, mint két éve egy tündéri kisfiú méltán büszke mamája. Ezeket a szerepköröket már ismerjük, de eddig nem sokaknak adatott meg, hogy a lekes gazdi szerepében is megfigyelhessék a hírességet. Liv pár éve férjétől kapta a kis cocker spánielt, s Milo születése óta sem hanyagolja kis négylábú kedvencét.

 

 

20040225_geri_halliwell.jpg 

Geri Halliwell és Harry

Geri Halliwell hatalmas állatszeretetéről, s kutyusához fűződő viszonyáról (mely nem egy potenciális férjjelöltet riasztott el Geri mellől) már mindenki bizonyára hallott. Azt azonban nem mindenki tudja, hogy az énekesnőnek számos kutyusa van, mégis mindenhová csak Harryt viszi magával, nem kis problémát okozván ezzel saját személyének (bizonyos helyekre való bejutásnál), s természetesen környezetének. A minap éppen Tony Blair vidéki rezidenciáján vendégeskedett az ex-spice, s kutyusa, aki nem tudván ellenállni a természet hívó szavának az étkező közepére pisilt, s Gerinek kellett feltakarítania hőn szeretett ebe után.

 

 

bradpitt.jpg

Brad Pitt és Blanco

Jennifer Aniston ment, Angelina Jolie jött, de Brad életében egy dolog azonban mégis változatlan: kutyusai iránt érzett szeretete. Geri Halliwellhez, s sok más sztárhoz hasonlóan az amerikai szépfiú is "több vasat tart egyszerre a tűzbe", hiszen öt kutyája is van. Név szerint: Purdy, Blanco, CCRider, Saudi és Todd Potter. Blanconak, akivel a képen is látható: különleges szerep jutott Brad életében. Mindegy ugyanis ki fekszik a színész mellett az ágyban, úgysem marasztalhatja sokáig, mert Brad a kis fekete blökit minden áldott reggel megfuttatja a tengerparton

 

 
charlize34567.jpg

Charlize Theron és Denver

Charlize Theron a gyönyörű dél-afrikai színésznő is az állatbarátok hatalmas táborát szaporítja tovább, s egyike azoknak a sztároknak, akik nem "csak" tulajdonosai egy-egy ebnek, hanem próbálnak tenni valamit a többi állatért is, melyeknek kevésbé szerencsés sors jutott, mint saját kis kedvenceiknek. Az ex-modell nemrég csatlakozott a PETA állatvédő ligához, melynek egyik kampányában szerepel, s ha csak teheti adománygyűjtő partikon is részt vesz, ahová mindig magával viszi Denvert is a zsemle színű, cocker spánielt.

 

 

 

jason_priestley.jpg Jason Priestley és Swifty 

Bizonyára mindannyian jól emlékszünk még Jason, a Beverly Hills 90210 című méltán népszerű sorozatban nyújtott alakítására. A sorozat befejezése óta egy nagyon komoly  autóbaleseten  túl. most kutyájából merít erőt a folytatáshoz. Swifty, a három éves francia bulldog pedig még eteti is gazdáját, ha a helyzet úgy kívánja.

 

 

 Britney Spears és Bit Bit

 Britney Spears és Bit Bit                                   

2004. novemberében vette Britney a kis fajtiszta chihuahuat. Az alig pár hetes kiskutyával szeretett volna kedveskedni macho barátjának (ki mára már férje). Kevin tetszését ugyan nem nyerte el annyira szíve hölgyének ajándéka, Britney azonban annyira megszerette, hogy rövid időn belül ez a kutyus lett a kedvence. Az énekesnő villájában saját  hálószobát kapott, s Brit még egy gyönyörű csillárral is megajándékozta karácsonykor. Egyes rosszindulatú híresztelések akkor arról szóltak, hogy Spears kisasszonynak hiányzik az anyaság. Mára a kisasszonyból asszony lett, s az anyaság is már csak pár hónap: vajon mi lesz utána a kis Bit Bit-tel?

 

 

 

orlando345.jpg Orlando Bloom és Sidi


Legolas már a múlté, a jelen Balian: a tündék, hobbitok, törpök és emberek meséjét felváltotta a titokzatos középkori hős lovag legendája. Ki hitte volna, hogy a színész ennek a filmnek köszönheti kutyáját. A történet rendkívül romantikus: a "Mennyei Királyság"-ot Marokkóban forgatták, s két jelenet felvétele között az elcsatangolt sztár az utcán akadt rá a rossz bőrben lévő, játékos kiskutyára, kit nem volt szíve otthagyni. Magával vitte megfürdette, megetette, s mire elindult volna neki otthont keresni már szerelmes is volt. A sztár a pletykák szerint azóta egy ágyban alszik Sidivel, kinek neve az arab nyelvben urat, lordot jelent. Nomen est omen.

 

 

 

rosemcgowan.jpg

Rose Mcgowan és  Bug

A Bűbájos Boszorkák Page-ét bizonyára sokan ismerik, azonban azt kevesen tudják róla, hogy két Boston terrier büszke gazdája. Kedvencét, Bugot (kinek neve Bogarat jelent, utalván fekete szemeire) saját bevallása szerint akár egész nap el tudná nézegetni a színésznő, grimaszai miatt. Marilyn Manson exe, ahová teheti magával viszi terrierét. Így esett, hogy Bug még a Jay Lenno showban is vendégeskedett egyszer!

  

UsWeekly_Paris.jpg

Paris Hilton és Tinkerbell

Paris Hilton a trendi, hatalmas Hilton vagyon egyik örököse, a Hollywood-i partik koronázatlan királynője, a kutyatartás mezsgyéjén is harcba indul. Ha néha el is felejt eledelt vásárolni a kis chihuahuának, saját tányérjából eteti. Egyszer magát a kutyust felejtette el, de nagyon. Mentségére legyen mondva, hogy "szinte" saját kezűleg plakátolta ki Los Angelest a kis Tinkerbell fotóival, melyen 5000 dollárt, és teljes anonimitást ígért a nyomra vezetőnek. Szerencsére vannak még rendes emberek, akiknek számít 5000 dollár, s így Tinky visszakerült jogos tulajdonosához, aki hibáját enyhítendő ékszerekkel, apró csecsebecsékkel, és tünci kis ruhákkal igyekszik kárpótolni (s persze saját ruhájához alakítani) a kis Giling-Galang-ot.


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.