BLUSH.hu Főoldal

Jennifer Anistonra lecsapott a rendőrség

|
Jennifer Anistonra számos nő példaként tekint, hiszen igazán hősiesen viselte magát azokban az időkben, mikor férje, Brad Pitt hűtlenkedése napvilágot látott, most azonban úgy tűnik mégsem a válóper miatt kell meglátogatnia a bíróságot!


  Természetesen a már említett válás óta "sok víz lefolyt a Dunán": Brad Pitt nyilvánosan is elismerte kapcsolatát Angelina Jolie-val (sőt egyesek tudni vélik, hogy már össze is házasodtak), és gyermekeit is készül örökbe fogadni.

  Természetesen Jennifert sem kell félteni, hiszen azóta már őt is számos férfi kollegájával hírbe hozták, s úgy tűnik a Vince Vaughn-féle pletyka igaznak bizonyult. Bár a párocska hivatalosan még nem ismeri el a kapcsolatot, s csak szoros barátságról beszél, azonban legutóbb mégis együtt keveredtek botrányba, melynek hátterében kivételesen nem a sajtó áll, hanem a rendőrség.

  Történt ugyanis, hogy Jennifer és "közeli barátja", Vince éppen egy kellemes, regeneráló és pihentető arizonai wellness hétvégéről tartott hazafelé, mikoris egy kissé túlbuzó közeg megállította őket, s alkoholszagra hivatkozván, megszondáztatta Vaughn urat. A magas véralkoholszintre való tekintettel rendőri javaslatra Jennifer és Vince az út mellett hagyván járgányukat, sietősen távoztak a helyszínről.

  A scottsdale-i kapitányság vezetője azóta sem érti embere miért nem intézkedett, miért engedte el ilyen könnyen a két sztárt? A rendőrség szóvivője azonban mégis úgy nyilatkozott: "Az igazoltató rendőr semmilyen indokkal nem tarthatta volna ott, vagy tartóztathatta volna le Vaughnt-t."

  Úgy látszik a sztárok még az ilyen főbenjáró közlekedési kihágásokat is megúszhatják. Legutóbb Paris Hilton keveredett hasonló helyzetbe, ő és barátja azonban annyira ittasak voltak, hogy azután, hogy a rend őrei szemet hunytak véralkoholszintjük felett, olyannyira igyekeztek eltűnni a helyszínről, hogy nagy sebességgel nekirohantak a pár méterre álló falnak.
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.