BLUSH.hu Főoldal

Sarah Jessica Parker egyedül

|
Sarah Jessica Parker egyedül van, nagyon egyedül! Bár állítása szerint már kezdi megszokni a magányt, mégsem könnyű az estéket kettesben, három éves kisfiával töltenie a hatalmas lakásban.


  Talán felbomlott a híres sztárpáros? Talán belépett életükbe a harmadik? Talán Sarah sikerei miatt megromlott a házasság? Szerencsére (vagy a pletykaéhes közönség legnagyobb bánatára) a Matthew Broderick, Sarah Jessica Parker páros együtt van, és boldogabb, mint valaha.

  Leszámítva talán azt a kis apróságot, hogy Matthew állítólag szinte soha nem tartózkodik otthon. A hír azért meglepő, hiszen a színésznő életét, New York legjobban kereső asszonyaként, egy kis Szex és New York itt, egy kis parfüm propaganda ott, egy kis forgatás amott képzeljük, s nem egy még nála is elfoglaltabb férj mellett, aki színházi próbái és előadásai miatt ugyan igazoltan, de távol van a családi fészektől.

  Parker legutóbb úgy nyilatkozott, hogy: "Már egészen megszoktam, hogy mindig egyedül vagyok...olyannyira, hogy ha Matthew otthon tartózkodik, olyan, mintha besurranó tolvaj lenne a házban." 

  Bár sokak szerint az ilyen házasság állja ki legkönnyebben az idő próbáját, a "távházasság" mégsem elfogadható Sarah számára, s bár rengeteg időt tölt otthon közös gyermekükkel, s rengeteget dolgozik, derűlátóan úgy gondolja ez az időszak nem tarthat már sokáig, s igazán boldog mégis majd akkor lesz a kapcsolatuk, ha férje végre családi körben, otthon tölti estéit.
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.