BLUSH.hu Főoldal

Jessica Simpson, a legújabb Született Feleség!

|
Akik követték Jessica és férje Nick valóságshowját, azok bizonyára csodálkoznak a kijelentésen, hiszen a kis Simpson lány feltűnően nem vezet háztartást, s igazából még egy rántottát is el tud szúrni!


  Nem is beszélvén a tényről, miszerint Jessica Simpson 3 évi házasság után december 16-án beadta a válókeresetet, s mivel elhatározása a bennfentesek szerint végleges, úgy tűnik hamarosan már újra szingliként tarthatjuk számon, s a feleség fogalmat nem említhetjük egyenlőre egy napon Jessica nevével.

  Természetesen tényleg csak egyenlőre! Ugyanis úgy tűnik, hogy a Született Feleségek című sorozat második évadjában szerepeltetné az énekesnőt néhány epizód erejéig. Bár a tárgyalások még javában zajlanak, úgy tűnik a tévé nézőket már semmi sem mentheti meg az idősebbik Simpson lány második debütálásától feleségként! A kérdés inkább csak annyi hány epizódban láthatjuk a vallásos neveltetésű Jessicát!?

  A minap néhányan már látni is vélték Simpsont és Eva Longoriát a sorozat egyik sztárasszonyát a los angelesi Cha Cha Cha étteremben, amint éppen ismerkednek, s megvitatják az élet és a sorozat nagy dolgait. Talán Eva néhány "anyai" jótanáccsal látta el zöldfülű kolleganőjét, aki bár már élete első filmszerepén túl van (Hazárd megye lordjai) mégis igencsak kezdőnek számít a szakmában. A legjobbhoz fordult, ugyanis Longoria kisasszony roppant megértő, hiszen valaha ő is Pussycat Dollként kezdte a szakmát!

   Természetesen a magyar közönség, még az első évad néhány sorozatát látta csupán, így több okból is kérdéses, hogy vajon számunkra mikor lesz Jessicából Született Feleség?
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.