BLUSH.hu Főoldal

Brad Pittet elutasították

|
E hír hallatán valószínűleg nők milliói fogják fejüket csodálkozva! Hogyhogy valaki visszautasította Brad közeledését, mikor világszerte ő az egyik legvonzóbb, legkeresettebb és leghíresebb hollywoodi színész?!Ki lehetett az a balga?


   A válasz azonban igazán egyszerű! Ki utasíthatná vissza Bradet? Természetesen csakis egy lojális barátnő! Jelen esetben Jennifer Aniston (az exfeleség) szintén híres kolleganője, s egyben lelki társa Courtney Cox, aki úgy tűnik rálátással a pár szakításának körülményeire és okaira, jobbnak látta, ha inkább nem áll szóba az általunk eszményinek tartott férfival.

  (A bulvársajtó legnagyobb sajnálatára) Jennifer Aniston csúfos véget ért kapcsolatuk lezárása után sem teregette ki a szennyest, s nem kezdte el sárral dobálni volt férjét, aki köztudottan mellékutakon (Angelina Jolien) járt, s talán éppen ezért úgy tűnik ő lett azon kevesek egyike a sztárvilágban, akik méltóságukat megőrizvén hagytak hátra egy ilyen megalázó helyzetet. Tartása miatt női körökben egyre nagyobb tisztelet övezi, s számos magazin szerint ő lett az év asszonya példaértékű viselkedése miatt.

   Brad renoméja ezzel szemben határozottan csökkeni látszik, hiszen a nem mind arany, ami fénylik elv alapján a világ számos asszonya kapott szívéhez, akik eddig istenítették az isteni testű adoniszt, s most pedig egyszerre rá kellett döbbeniük, hogy még az ő sörhasú és lusta párjuknál is rosszabb!

  Természetesen Pitt úr eddig mit sem észlelt az egészből, örült, hogy ilyen könnyen, nagyjelenetek és hisztik nélkül szabadult a megunt hitves karmai közül, s újra boldog lehet egy fiatalabb és nagyobb mellű színésznő oldalán. Most azonban úgy tűnik hideg zuhanyként érte, hogy Anistonnal együtt jó néhány barátját, támogatóját és rajongóját is elvesztette.

  Köztük Courtney-t is, aki a minap csúfosan visszautasította közeledését. Történt ugyanis, hogy Brad néhány cimborájával, a  Beverly Hills Hotel bárjába lépvén megpillantotta a bent iszogató Cox kisasszonyt, s hogy üdvözölje régi jó ismerősét gyors léptekkel elindult felé. Valószínűleg a Jóbarátok sztárja nem örült ennyire a találkozásnak, hiszen, amint meglátta Pitt közeledését elfordította székét a másik irányba, s határozottan és végérvényesen visszautasította a társalgást és a felkínált meghívást egy italra.

  Szegény Bradnek szégyenszemre, behúzott farokkal és égő orcákkal kellett távoznia, jónéhány tanú és barát szeme láttára!


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.