BLUSH.hu Főoldal

Anastacia és Eros Ramazzotti románca

|
Úgy tűnik újabb sztárpáros született! Bár az olasz Eros és az amerikai Anastacia eleinte úgy tűnt csak egy duett erejéig áll össze, most mégis azt rebesgetik a rossznyelvek, hogy több lehet a dolog mögött.


   A tavalyi év végén készült el Anastacia és Eros Ramazzotti közös száma, mely az I belong to You címet kapta, s a kritikák és előrejelzések szerint hatlmas sikerekre számíthat. Az ifjabb Ramazzotti számára persze nem ismeretlen a duettek világa, hiszen már olyan nagyságokkal énekelt együtt élete során, mint Cher, Tina Turner, Luciano Pavarotti, Patsy Kensit vagy akár Andrea Bocelli.

  A kikötés csupán egyetlen Eros nem hajlandó sem angolul, sem más nyelven énekelni, csupán saját anyanyelvén, olaszul. Ez azonban eddig még sohasem jelentett problémát a többnyire szerelmes dalokat éneklő római fiúnak, hiszen zenéjének mondanivalóját a világ számos országában már több millió nő megértette.

  Sőt kifejezetten egzotikummá vált a kis Ramazzotti fiú, s az évek során kialakult recept alapján  (Végy egy olaszul éneklő, érzelmes, temperamentumos férfit, adj hozzá egy divatos és fiatalos, amerikai pop sztárt, s énekeltess velük egy szerelmes duettet!), megszületett a legújabb nótája, mely Eros 10. albumán kap helyet, ami a Calma Apperente címet viseli.

  A pletykák szerint Anastaciát, Ramazzotti 9 éves kislánya, Aurora választotta papája mellé a duetthez, ugyanis nagy rajongója az amerikai pophercegnőnek. Mára már azonban ez a történet érdektelenné vált, ugyanis sokkal nagyobb bombaként robbant az a hír, mely szerint a duetthez összeállt páros, a dal felvétele óta szinte elválaszthatatlan, s a klippforgatás alkalmával is izzott körülöttük a levegő.
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.