BLUSH.hu Főoldal

Scarlett Johansson és Keira Knightly együtt meztelenkedik

|
Igen! A hír igaz, a tehetséges Scarlett Johanssont és fiatal kolléganőjét Keira Knightlyt legutóbb meztelenül kapták lencsevégre, ráadásul együtt! Vajon hogyan kerültek ebbe a helyzetbe?


  A történet természetesen korántsem annyira izgalmas, mint amilyennek első hallásra tűnik, hiszen még csak véletlenül sincs szó semmiféle szexuális szeánszról, vagy egy újabb hollywoodi leszbikus sztárkapcsolatról, sőt ennek a történetnek még csak a szemfüles paparazzik sem szereplői.

  Egyszerűen csak arról van szó, hogy a két ifjú, amerikai színésznő nem tudván ellenállni a pénz csábításának, vagy esetleg a művészet hívó szavának együtt pózoltak a Vanity Fair Hollywood különszámának címlapján, nem kis sikert aratván a lap olvasói körében.

  A címlapon a két hölgy mellett Tom Ford, a híres divatikon és designer is feltűnik, aki szerint a hollywoodi sztárokat nem nehéz rávenni arra, hogy levetkőzzenek a kamera vagy fényképezőgép előtt, hiszen mindannyiukban megtalálható az az átlagosnál nagyobb fokú extrovertáltság, ami szakmájukban egyébként elengedhetetlen.

  Meglepő kivétel a Kőkemény család és Bajos csajok sztárja Rachel McAdams, aki bár szintén színésznő és szintén gyönyörű, mégis annyira zavarban volt a fotózás alkalmával, hogy végül mégis visszamondta a felkérést. Persze ő volt az egyetlen a számos sztár közül, aki nem vállalta éppen ezért valószínűnek tűnik, hogy a kivétel itt is csak a szabályt erősíti.

 
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.