BLUSH.hu Főoldal

Kid Rock szexvideója

|
Pamela Anderson, Tommy Lee és Paris Hilton után újabb hollywoodi hírességről jelent meg film a világhálón, melyen cseppet sem publikus tevékenységet folytat a rock fenegyereke. A felvételen természetesen nem egyedül látható, hiszen jó barátja és még négy fiatal hölgy is vele tart.


   A sokkoló szexvideó hatalmas port kavart a múlt heti kirobbanása után, melynek szemcséi még hazánkban is megdobogtatták a Kid Rock rajongók szívét. A filmet a World Wide Red Light District- nevű kétes hírű cég dobta piacra, s nevükkel került fel a világhálóra is. A cégnek egyébként már hatalmas tapasztalata van az ilyen és ehhez hasonló filmek fellelésében és feltálalásában, hiszen az örökösnő Paris Hilton debütálásánál is ők nyújtottak "segítő" kezet.

  Kid Rock- eredeti nevén Robert Ritchie a felvételen barátjával Scott Stepp-pel (a Creed egykori énekesével) látható, amint négy önfeláldozó, szorgalmas és fanatikus rajongót szórakoztatnak egyik koncertjük után. A napvilágot látott képkockákat közel egy hónapja lopták el az énekes Stepp magángyűjteményéből.

  Kid Rock nem tagadja a felvételek eredetiségét, ennek következtében pedig bátran érvelhet a lopás tényével a Detroiti bíróság előtt, ahol megtette feljelentését a World Wide Red Light District ellen. Az énekes ügyvédje szerint a cég vezetői akkor hibáztak, amikor a megjelentetés előtt nem kérték az énekesek beleegyezését, mégis a nevükkel fémjelzett filmet dobtak piacra.

  Talán ezért, talán más nehézségek miatt, mégis meglepő módon a minap mégsem a nagy szexvideókat forgalmazó cég emberei kerültek börtönbe, hanem maga Mr Rock. A híres fenegyerek ugyanis javítani próbálván a helyzeten: gyorsan feleségül vette Miss New Yorkot, ám a történtek mégis annyira megviselték, hogy nászútjára már csak tántorogva tudott elindulni a hatalmas mennyiségű alkoholnak köszönhetően. A hatóságoknak szégyen szemre ifjú arája mellől kellett elhurcolniuk nyilvános alkoholfogyasztás vétségével.
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.