BLUSH.hu Főoldal

Megérkezett a Cruise baba

|
Hosszas várakozások és találgatások után végre megszületett Tom Cruise és Katie Holmes első közös gyermeke. A kislány a "keresztségben" a Suri nevet kapta, s 51 centiméterrel és 3,4 kilogrammal világra jött egészséges baba.


  Tom Cruise és Katie Holmes mindketten borzasztóan örülnek a kis jövevény érkezésének, akinek neve héberül hercegnőt, perzsa nyelven pedig vörös rózsát jelent. Bár arról nem szóltak a híradások, hogy a 27 éves színésznő valóban teljes csendben hozta-e világra gyermekét, mint ahogy azt előre tervezték. Vallása, a szcientológia ugyanis előírja, hogy az újszülött gyermek érkezését semmilyen hangos zaj nem zavarhatja meg. Mindenesetre a pár szóvivőjének nyilatkozata alapján az bizonyos, hogy a baba és a mama egyaránt jól van.

  A Cruise baba a háromszoros Oscar-díjas színész legújabb filmje, a Mission Impossible III. bevezető kampányának közepén érkezett. A filmet  egyébként várhatóan lassan a hazai közönségnek is bemutatják.

  Bár a 43 éves Tom Cruise-nak már van két örökbefogadott gyermeke, előző feleségétől, Nicole Kidmantől (a 13 éves Isabella és a 11 éves Connor), természetes úton azonban eddig nem sikerült apává válnia, s egyesek szerint Nicolelal kötött házasságuk megromlásának hátterében is ez állt. A híres hollywoodi filmcsillag most azonban végre bizonyított ex-neje és a világ előtt, hogy a hiba nem benne keresendő.

  Tom és a nála 16 évvel fiatalabb Katie még 2005. júniusában jegyezte el egymást, és azt tervezik, hogy idén nyáron, vagy legkésőbb kora ősszel házasodnak össze. Ám rossz nyelvek szerint ez a frigy sosem jön létre, hiszen bár Cruise eddig is jó apának bizonyult, Holmes kisasszonyra csak a bizonyítási kényszer miatt "fanyalodott."


Vélemények: Üzenet küldéséhez jelentkezz be vagy Regisztrálj!


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.