BLUSH.hu Főoldal

Fukarkodó sztárok

|
Bizonyára mindannyian meglepődve néztük kis hazánkban, ahogy Szujó Zoltán futólépésben ugyan, de mosolyogva próbált néhány szót kicsikarni a megközelíthetetlen David Beckham úrból azon az ominózus emlékmérkőzésen...


  Hiába...aki sztár az sztár. Hozzá nem illik odamenni bármikor, csak ha az ember előre felkészül lelkileg, s kalkulál egy pofonnal, vagy egy "... anyád haggyá békén" típusú finom elutasítással.

   Egy amerikai magazin, az Autograph Collector idén 13. alkalommal rendezte meg "Cool or Cruel" szavazását, melyben az olvasók eldönthetik, mely sztárok a legbőkezűbbek rajongóikkal, s melyek azok, akikhez még odamenni sem érdemes, hiszen biztos a kudarc.

  A lap kiadója Steve Cyrkin, aki a szavazást is levezényelte elmondta, hogy a legkegyetlenebb sztár idén is Britney Spears lett, aki már el is nyerte méltó "jutalmát", hiszen autogramm gyűjtő körökben remek teljesítményével kivívta magának a megtisztelő: "Bitchney Sneers" nevet.

  Cyrkin azt is elmondta, hogy a legkedvesebb autogramm osztó: Johnny Depp, aki még soha nem mondott nemet egyetlen rajongójának sem (aláírás ügyben), sőt az egyik gyűjtő elmondása alapján Johnnyfiú :"bárhová szívesen szignál, s nem számít hány aláírást kérsz tőle"!

  A 10 leggonoszabb sztár:

 1.   Britney Spears
 2.   Cameron Diaz
 3.   Tobey Maguire
 4.   Justin Timberlake
 5.   Mary-Kate and Ashley Olsen
 6.   Leonardo DiCaprio
 7.   Eminem
 8.   Brad Pitt
 9.   Halle Berry
 10.   Paris Hilton

   A 10 legsegítőkészebb híresség:

 1.   Johnny Depp
 2.   Matt Damon
 3.   Tom Cruise
 4.   Mike Myers
 5.   Angelina Jolie
 6.   Elijah Wood
 7.   Lindsay Lohan
 8.   Jessica Simpson
 9.   Hillary Duff
 10.   Charlize Theron2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.