BLUSH.hu Főoldal

Jordan és a függőágy

|
Jordan, alias Katie Price a világszerete híres modell, először Peter Andrehoz (a dicső múltú popsztárhoz) fűződő kapcsolatával, majd váratlan terhességével ajándékozta meg a mindenre fogékony bulvársajtót.


  A domborulatairól elhíresült szexszimbólum azonban újabb babérokra vágyik, s legújabb célja, hogy esküvői uszályának hosszával beírhassa nevét a rekordok könyvébe. Egyáltalán nem lesz könnyű feladata, hiszen az eddigi csúcstartó (egy holland hölgy) több, mint 700 méteres uszállyal verekedte fel magát az első helyre, s Katienek ezt kellene túlszárnyalnia szeptemberi esküvőjén.

  Ez azonban még mind semmi, ahhoz képest, amivel a brit sztár valósággal sokkolta rajongóit, egy esti showban ugyanis, amikor megkérdezték kedvesét Petert, hogy vajon nem veszített-e menyasszonya  gömbölyödő formájával vonzerejéből, az ausztrál énekes egyértelmű " Jordan vonzóbb, mint valaha!" - válaszát egy romantikusnak szánt történettel igyekezett alátámasztani, több kevesebb sikerrel.

   "Mikor a pasim, és én a Maldív-szigeteken nyaraltunk, annyira megkívántuk egymást, hogy egy függőágyban csináltuk. Remek móka volt, s ráadásul roppant izgalmas, hiszen az emberek közben ott sétálgattak alig néhány méterre tőlünk.

   A showman meglepődött arcát látván a hathónapos terhes Jordan még megpróbált javítani a helyzeten: egy "Azt hittük, hogy a fák takarnak minket"- kijelentéssel, ami ugyan a  kínos szituációból nem segítette ki, de az "együttérző" média bizonyára elfogadta magyarázatként.
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.