BLUSH.hu Főoldal

Kampányarcok

|
Újra itt az ősz, s vele az arc(ulat)váltás ideje a nagy divatházak, s kozmetikai cégek számára. Scarlett Johansson, Madonna, Lizzy Jagger és Cindy Crawford is megy, átadván helyüket utódaiknak.


   Eva Longoria: a Loreal új arca

   Az 1975-ben született latin szépség mindössze néhány éve dolgozik a filmiparban, de a 2004-es évben induló Desperate Housewives című sorozat meghozta neki az áttörést. Bár tavaly még csak 91. volt a Maxim magazin (Sikeres nők a zenei életben, filmvásznon, sportéletben és a divatszakmában ) 100-as listáján, ám ebben az évben mindenki nagy meglepetésére az első helyre került, olyan neveket utasítva maga mögé, mint például: Angelina Jolie, Lindsay Lohan, Scarlett Johansson, Jennifer Aniston és Jessica Simpson. Sikerének beérett a gyümölcse, hiszen szinte ezzel egyidőben a kozmetikai óriás Loreal szerződtette új, őszi kampányának arcaként potom 1,9 milló dollárárt. Mikor Longoriát az újságírók faggatni kezdték a történtekről, csak annyit mondott:  "Mert megérdemlem". 

  

 Uma Thurman: a Louis Vuitton új arca

   Uma Thurman-nak úgy tűnik minden sikerül! A Kill Bill forgatása óta az egzotikus színésznő csak úgy dőzsöl a szerepajánlatokban, s tavalyi válása után magánélete is sínre került. Andre Balazs, a magyar származású szállodatulajdonos mellett ugyanis újra megtalálta a boldogságot, s elmondása szerint kiegyensúlyozottabb, mint valaha...Bár Uma egyik interjújában azt nyilatkozta, hogy nem ad a külsőségekre, s a divatot csak  kedvtelésnek tekinti:  idén mégis a Louis Vuitton francia divatház arca lesz. Az esemény pikantériája, hogy a színésznő egy nála 15 évvel fiatalabb kollegáját, Scarlett Johanssont váltotta le, s a megtiszteltetés mellett, egy több millió dolláros csekk is ütötte a markát.

  

   Nicole Kidman: az Omega új arca

 Bár Nicole Kidman a világ egyik legszebb, legismertebb, s legsikeresebb színésznője, ő még sem elégedett önmagával. Sokkal jobban szeretné ugyanis ha néhány centivel alacsonyabb lehetne, akár örökbefogadott lány Isabella. Annak ellenére, hogy Tom Cruissal való válása óta önbecsülése, s magánélete nincs éppen a csúcson, ma mégis ő Hollywood legfoglalkoztatottabb színésznője. Talán éppen ennek köszönheti, hogy a világ első számú ékszeróra gyártó cége őt szemelte ki a 2005-ös kampányához szóvivőjének, s modelljének. "38 éves koromra mindent elértem a szakmámban"- nyilatkozta a minap Nicole mikor terveiről faggatták. Aztán még halkan hozzátette: "Egy saját gyermek, ez minden, amire igazán vágyom".

  

Demi Moore: a Versace új arca

   Mikor Demi Moore összejött a nála 15 évvel fiatalabb Ashton Kutcherrel a média azonnal figyelő szemeinek kereszttüzébe helyezte a sztárpárost. Egyik nap a kapcsolatot érdekkepcsolatnak nyilvánítják, másnap a gyermekáldásról, és a titkos las vegasi esküvőről cikkeznek. Tény, hogy Demi Moort ez a kapcsolat hozta vissza a feledés homályából, s szebb mint valaha. Ezt Donatella Versace azonnal észre is vette, így ősztől Madonna helyett egy kissé "plasztik", ám annál lenyűgözőbb Demi Moore-ral találkozhatunk a méltán nagy divatház kapcsán. A találgatások azonban folytatódnak, s holnap talán megint Demi szerepel valamelyik magazin címlapján.

  

   Claudia Schiffer: a Mango új arca

   Uma Thurmanhoz hasonlóan Claudia Schiffer is egy nála jócskán fiatalabb lányt fosztott meg trónjától, Lizzy Jaggert, a népszerű énekes Mick Jagger egyik lányát. A német fotómodell azonban mindenkit fölülmúlt, hiszen őt nem először kérik fel erre a szerepkörre. A Mango-nál ő már visszajáró vendéknek számít, immáron ötödik alkalommal tűnik fel a terjeszkedő spanyol cég plakátjain. Claudia, aki nem kevesebb, mint 20. évét tapossa a szupermodell pályának: egyesek véleménye szerint gyönyörűbb, s érettebb, mint valaha. Bár házasságkötése, s gyermekvállalása kapcsán a rossznyelvek kárörvendőn temetni kezdték Schiffer kisasszonyt, és az ő szakmai pályfutását a divat világában; a képeket látván azonban biztosra vehetjük, hogy a mindössze 33 éves modellre még mindig számos feladat, s a lehetőségek egész tárháza áll a jövőben: akár a modellpályán, akár máshol kívánja kamatoztatni szépségét.
2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.